- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.041
evet çatlamış bugün yarın ve diğer günü değerlendirmelisinKızlar yumurtam çatlamış bugun demi
Evet hayırlı olsun :) inşallah gelir bebişin.Kızlar yumurtam çatlamış bugun demi
Dunevet çatlamış bugün yarın ve diğer günü değerlendirmelisin
3 gunmu degerlendirmek gerekiyorevet çatlamış bugün yarın ve diğer günü değerlendirmelisin
Amin insallah isteyen herkese nasip olsun :)Evet hayırlı olsun :) inşallah gelir bebişin.
yani ben en son o şekilde Rabbimin de izniyle hamile kalmıştım çatlayınca bitmiyor yani sonraki 3 gün de önemliDun
3 gunmu degerlendirmek gerekiyor
Anladım çok teşekkür ederim peki döllenmeden kac gun sonra test yapmaliyimyani ben en son o şekilde Rabbimin de izniyle hamile kalmıştım çatlayınca bitmiyor yani sonraki 3 gün de önemli
bata 6 kala başlamıştım ben ama benim kimyasal oldu test yapmaya ama en erken 12 gün sonrası diyorlar geneldeAnladım çok teşekkür ederim peki döllenmeden kac gun sonra test yapmaliyim
devlet hastanesi doktoru ne dedi bakalım yapalım dediler mi? aslına bakarsan ilk 2 aylık kayıplar bebekteki anomaliden kaynaklanıyor ama insan içi rahat etsin istiyor değil mi? hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkür ğr ederimÇok şükür geçmiş olsunolite
Bence bugünü degerlendir siliklestigi gunude degerlendirBu ay soğan kürü ve hayıt hapı kullandım. Sonra misafirler falan derken ben teste 11. gün gece yarısı (saate uymadığımın farkındayım) başladım. Normalde adetlerim düzensizdi. Testere dişli aslan pençesi kürünü yaptığımdan beri 27-28 günde bir adet oluyorum. Buna göre bugün yumurtlama günüm. Ovulasyon testlerim hep negatifti. Dün gece acayip kasık ağrısı yaşadım. Bugün azalsa da var. Dün ile evvelsi günü değerlendirdik. Ekteki bugünkü ovulasyon testim. Bugünü mü yoksa yarın öğleden sonrayı mı değerlendirmek mantıklı sizce.
bu test hatalı olabilir.. ama bir kaç güne koyulaşcak gibi canım.Bugün 15.gün ovulasyon testim böyle çıktı sizce yarın mı pozitif olur?
yarın değil ama bir iki güne koyulaşır mümkünse akşamları da tekrarla artıkBugün 15.gün ovulasyon testim böyle çıktı sizce yarın mı pozitif olur?
Benimde ilk bu şekilde koyulasti 1 gun sonra pik yaptı canımBiraz bekleyince böyle oldu
Teşekkür ederim herhalde yarın pik olur bugünü de değrlendirmek lazm mı sizce?Benimde ilk bu şekilde koyulasti 1 gun sonra pik yaptı canım
7.gün pozitif çok net çıkmış t daha koyuMerhabalar bu ay klomen kullandım testlerime bakar mısınızEki Görüntüle 2253844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?