Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum yumurtlama belirtisi olarak düşünüyorum daha yolu var onların:)

Bazen olabilirmis canim oyle yumurtlama oldugunda ama insallah dusundugun gibi olur bebis geliyordur

En azından yumurtladığımdan emin oldum bu yum kanaması iyi biseymis aslında :) testimde hala t çizgisi baya bi koyu

Eklentiler

• 20190405_093616.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 38
aynen canım ben bunu okudum birkaç kişiden ama belki bu gruptadada bilen vardır dedim yada marka ile ilgisi olabilir ama kimse yok anlaşılan

Yok tüp tedavi demedim başka sorunundan kaynaklı ilaçlı tedavini hatırlıyorum o.. tamam bekleriz canım kendine gel de:)) baya büyümüş maşallah 7 haftalık vardır o uuuu:)

he tamam hatırladım canım onlar için iğne olduk sonra normale döndük:) çoban çantası aslan pençesi ve hayıt tohumu kaynatıp içtim sabah aç karnına akşam yatmadan önce.
Gözün aydın sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin Allah .darısı bizim başımıza inşaallah
amin canım Allahım isteyen herkese hayırlısı ile ve sağlıklı nasip etsin.
M Mavi Rapunzel hayirli olsun canim Allah im hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
amin canım herkese nasip etsin Allahım

kızlar merhaba, konuyu açtım bir süre ortalardan kayboldum bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim, az önce kan sonucum geldi hamileyimmm, Allah isteyen herkese nasip etsin. bana dua edin benim dualarım sizlerle
hayırlı olsun tebrik ederiz darısı başımıza olsun inşallah aminnn

Çok teşekkür ederim ovulasyonda nasıl oluyor bunu merak etmiştim bende

Aynen benimde öyle oldu akintim basladi kasiklarımdada ağrı hissettim göğüslerinde sisti ama pik 3 gün sonra oldu ben ıkisinde degerlendirdim

Kızlar merhaba buay korunuyoduk 11. Gunumde dr a gidip altyan muaynede enfeksiyon var dedı fitil ılac krem ıgne verdı ıgne ılac bıttı 4 fıtıl kaldı smear vermıstım oda temız cıkmıs enfeksıyon olsa cıkmazmıydı onda kızlar bugun da 20. Gunum yumurtlama testım cok koyu korunsammı korunmasammı bılemedım dr da cevap vermıyor kafam ıyıce karıstı fıkrı olan var mı

Eklentiler

• B11045BF-27CD-4D33-9ECB-B71665F6015B.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 37
Bakteriyel olsa smearde çıkardı ama mantar filan herhalde seninki dilekcim . Antibiyotik ve fitil kullandığın için korunman grrekyo ilaç içmesen dene derdim..

Bakteriyel olsa smearde çıkardı ama mantar filan herhalde seninki dilekcim . Antibiyotik ve fitil kullandığın için korunman grrekyo ilaç içmesen dene derdim..
Mantar olsa kasıntıdan duramam dıye bılıyorum bende hıc bısey yok cnm ılac falan bıttı 4 fıtıl kaldı buyuk ıhtımal yarın yumurtlıcam hafıf enf bıle olsa cıkıyomus ama ben anlamadım sonuucumu da alamadım haftasonu dıye Pazartesi dr a gıdıcem en kotu korunma der bıde tam kacırmıs olurum

Oylemı dıyosun cnm 1 sene oluyo valla zpr gercekten beklemekte umudunu kaybetmekte
Bi ay geç olsun ama sağlıklı olsun canım benim. Antibiyotik ağır ilaçtır sen iğne de olmuşsun hamile kalırsan allah korusun bi sorun çıkarsa kaldığına pişman olursun. O nedenle korunmamız isteniyor

dlkkydlntpl ama sen istersen bugünü kaçırmadan hemen en yakn eczacıyla konuş sonuçta ben ne kullandın bilmiyorm. O kategorisine bakıp sana kesin korun ya da korunmayablrsin der.

Kızlar merhaba rica etsem benim testimi yorumlayabilir misiniz ilk defa ovulasyon deniyorum

dlkkydlntpl ama sen istersen bugünü kaçırmadan hemen en yakn eczacıyla konuş sonuçta ben ne kullandın bilmiyorm. O kategorisine bakıp sana kesin korun ya da korunmayablrsin der.
Hemsıre abla var ona sordum korunma dedı bılmıym drlarda cvp vermedı ıgne ılaclar bıtelı 4 5 gun oldu kafamda delı sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…