Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsıre abla var ona sordum korunma dedı bılmıym drlarda cvp vermedı ıgne ılaclar bıtelı 4 5 gun oldu kafamda delı sorular
Bence korunma ilaçların bitmiş 4 fitil kaldı diyorsun onları da halledersin.. bu sürede bol su iç daha ortada bişey yok ki etkilesin diye düşünüyorum. Mono..tu yanlış hatırlamıyorsam geçmiş olsun

Bence korunma ilaçların bitmiş 4 fitil kaldı diyorsun onları da halledersin.. bu sürede bol su iç daha ortada bişey yok ki etkilesin diye düşünüyorum. Mono..tu yanlış hatırlamıyorsam geçmiş olsun
Monodoks cnm bıttı evet ya ne bıleyım korkuyorum etkılerse bıde hamıle kalırım dr bısey der Pazartesi kont e gıtsem de acaba muaynemı etse ama smearda bısey cıkmadı dedı ufak enf olsa cıkıyor yada dr mu demedı bana karmakarısık oldum

Henüz hamile olmasan da sen o ilaçları içerken yumurtan büyümekteydi. Bu nedenle bi ay korunma öneriliyor. İlacın etkilediği yumurtadan bebek oluşmasın yeni yumurta gelsin diye. Hamileliğin ilk aylarında bazı ilaçları kullananlar için ya hep ya hiç kuralı geçerlidir doktorlar böyle der, bebek ya düşer ya da sağlıklı olur. dlkkydlntpl bi doktordan ya da en azından bi eczacıdan onay alsydın için rahat olurdu. İlaç konusu ciddi çünkü nokta kadar minik o canlının üzerinde çok güçlü etkileri olabiliyor..

Canlar ilaçtan ilaca çok farkediyo bazıları ciddi risk arzediyo bazılarnı hamilelere bile veriyolar. Hani allah korusun hamile kalırsın ama iyi gitmezse kahrolursun onun yerine bi ay sonra sağlıkla kalırsın insallah için rahat olur. Ama enfksiyon çıkmamşsa ilaçların da tehlikesizse korunma hiç vakit kaybetme . Bizm çözebilceğmiz konular değil malesef doktorun telefonunu açsa keşke dlkkydlntpl

Ben hıc oyle dusunmemıstım 11 aydır beklıyorum zaten dr bakmıyor maalsef tehlıkelı olabılır Pazartesi gıdeyım kontrole de bıdahakı ay gecmesın barı

Kızlar benım test busabahta koyu cıktı yarın dr a gıtmeyı planlıyorum ama korun dıyecek bana buyuk ıhtımal korunma derse yarın belkı tek sansım olabılır hayırlısı ınsallah hersey yolundadır enfeksıyon gıtmıstır

Eklentiler

• image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 38
Bugün çatlayacaktır bi gün yaşadığını düşünsek tek bi şansın olabilir canım insallah korunmana gerek yok der

Merhaba kızlar iki aylık evliyim 23 yaşındayım polikistik overliyim ama çok az miktarda adetlerim düzenliydi evlendim ben zaman çocuk isteği düştü adetim bozuldu ben de hayıt aslan pençesi civan perçemi içtim regl oldum fakat ovülasyon pkolularda biraz garip işliyor süresi de öyle nasıl anlayacağım ovülasyonda olduğumu?

Bende pko liyim canım bu ay ovulasyon testi denedim 22 .gun yumurtlamayı gördüm s3nde ovulasyon testiyle deneyebilirsin bazı arkadaşlar ateş veye akıntı ile de takip edebiliyor

Bende pko liyim canım bu ay ovulasyon testi denedim 22 .gun yumurtlamayı gördüm s3nde ovulasyon testiyle deneyebilirsin bazı arkadaşlar ateş veye akıntı ile de takip edebiliyor

Benim geçen ay yoğun kasık ağrım oldu ve akıntım oldu hayıt vs içtiğim için düşünmüştüm yumurtalıklarım mı çatladı acaba o sırada mı ilişkiye girmemiz lazımdı iki gün sonra girdik ama bir şey olmadı acaba dedim ağrıdan kaç gün sonra tam çatlama yaşamıyor

Bu arada affınıza sığınarak soruyorum çocuğunuz var mıydı yoksa siz de denemeler süresinde misiniz bizim gibi benim prolaktin 31 çıktı çok mu yüksek sizce?

Bugün çatlayacaktır bi gün yaşadığını düşünsek tek bi şansın olabilir canım insallah korunmana gerek yok der
Aynen oglen 3 gıbı eve gelıp bır sans olabılır sabaha yapcam cnm ya tam koyulasıt ya da sılıklesır koyulasınca 3 4 gun koyu kaldıgınıda gordum ben ıns yarını bekler

Aynen oglen 3 gıbı eve gelıp bır sans olabılır sabaha yapcam cnm ya tam koyulasıt ya da sılıklesır koyulasınca 3 4 gun koyu kaldıgınıda gordum ben ıns yarını bekler

Bu arada affınıza sığınarak soruyorum çocuğunuz var mıydı yoksa siz de denemeler süresinde misiniz bizim gibi benim prolaktin 31 çıktı çok mu yüksek sizce?
Bitane oglum var 11 yasında 2.'yi istiyorum bilmiyorum ki proklaktin kaç olması gerekiyor bi fikrim yok

Kızlar ben sanırım hıc hamıle kalamıcam smearda enfeksıyon cıkmıs sonucu aldım ınsulın dırencımde cıktı dıyetısyene yonlendırdı benı gorsenız 55 kg ım ama kıloyla alakalı degılmıs bebek kaybından sonra kendımı verdım tatlıya sakın yapmayın ılac verdı yenıden belkı bıdahakı ayda korun dıyecek bılmıyorum moralım bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…