Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun Dilek bunlar da geçer merak etme sen moralini düzgün tutmaya bak ilaçlarını düzgün kullan daha yaşın genç elbet gelir beklediğin. dlkkydlntpl

Rabbim yardımcın olsun canım hepimiz çok istiyoruz bekliyoruz ama demekki vakti zamanı değil bozma moralini olur insallah

geçmiş olsun Dilek bunlar da geçer merak etme sen moralini düzgün tutmaya bak ilaçlarını düzgün kullan daha yaşın genç elbet gelir beklediğin. dlkkydlntpl
Rabbim yardımcın olsun canım hepimiz çok istiyoruz bekliyoruz ama demekki vakti zamanı değil bozma moralini olur insallah
Siz siz olun kızlar enfeksiyon a dikkat edin mutlaka gebelikten önce drla görüşün tahlillerinizi yaptırım belki bir ayımı daha kaybedicem gercekten beklemek yıpratıcı hamılelıkte enfeksıyon cok daha kotu oyuzden dıkkatlı olun

Aynen oglen 3 gıbı eve gelıp bır sans olabılır sabaha yapcam
Kaybetmezsin iyi düşün iyi olsun. Bu ay tedavini olur önümüzdeki ay denersin daha bi sonraki yum dönemine tam bi ay var. İyileşirsin canım

Kaybetmezsin iyi düşün iyi olsun. Bu ay tedavini olur önümüzdeki ay denersin daha bi sonraki yum dönemine tam bi ay var. İyileşirsin canım
22. Gunum buau gectı bıdahakı ayda gecebılır cnm dr ne dıyecek bılmıyorum acele etme dedı haklı enfeksıyon sıkıntılı tabıkı bıtane bebek laybettım hanı sorunsuz baslamak ıstıyor zor bır hastayım onun ıcın ben etrafımda benden oncendr a gırenlerı gorunce kotu oldum herkes normal mutlu hamıle

Çok geçmiş olsun canım. Bence psikoljini iyi tutmaya çalış evet söylemesi kolay ama inan hiç birşeyin olmasa bile psikolojik etkilenip bebek sahibi olamıyoruz daha çok. Rabbim gelecek plan yavrularımızın zamanını belirlemiş zaten biz ne yaparsak yapalım Gönlünü ferah tut inşAllah Rabbim hepimize yaşatsın anneliği

Sagol cnm tabı vaktı var elbet hamıle kalması sıkıntı devam ettırmesı daha sıkıntı hakkımızda hepımızın hayırlısı kayıptan sonra zor cnm toplamaya calısıyorum olabıldıgınce

Tamam yumurtlama günün yeni geçti, genelde 20.günden sonra yumurtladığın için bi sonrakine tam bi ay var. Kendine dikkat edip ilaçlarını düzenli kullanırsan önümüzdeki yumurtlama dönemi denemeye başlarsınız. Tabi ki hamile olanlar var ,bizim gibi olmaya çalışanlar var, olup da iyi gitmeyenler var. Hiçbirimiz yalnız değiliz. Sen kimseyle kendini kıyaslama kendi geleceğinin hayalini kur

Evet cnm ama dr ne der bılmıyorum enf gecerse dedıgın gıbı tam bır ayım var bırde soyle bısey var benım her 4. Adetım bozulur yumurtlamam adrt gunum gecer umarım oyle olmaz artık nasıp kosmet dr senı hamılelık ıcın hazırlıuoruz dedı hanı okdr emın kı sankı hemen hamıle kalabılecegıme aslında herseyı tam yapıp tam saglıklı gebelık baslatmak ıstıyor bır de su seker mevzusu var dıkkat edıyorum artık ıkıaya ınmesse dr fena yapar benı

merhaba bayanlar.28martta adet oldum. Pcoluyum. İlk defa kullanıyorum yorumlarınızı beklıorm. 10. gün yapmaya başladım. bugun 13. günüm. Bugun yaptığım teste yazı yazmayan saat 11 de yaptım yorumlarınızı beklıorm.

Eklentiler

• IMG_5513.webp
    12 KB · Görüntüleme: 45
  • AD7350A8-56AE-411A-B091-767ED5F5AFD9.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…