- 28 Haziran 2017
- 18
- 24
- 88
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.181
Aslında benim pek ümidim yok canım eklemeyi unutmuşum bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti ama yumurtlamadan beri yoğun bir kasık ağrım ve hafif beyaz yumurta akından biraz daha yoğun kıvamlı topak topak akıntım var kafam karıştı çokUmut var canım. Bu test negatif ama oldukça koyu git gide koyulaşırsa daha net fikrimiz olur. Regl öncesi silikleşmesi gerekiyor normalde. İnşallah sen de hamişsindir.
adet düzensizliğin varmıAslında benim pek ümidim yok canım eklemeyi unutmuşum bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti ama yumurtlamadan beri yoğun bir kasık ağrım ve hafif beyaz yumurta akından biraz daha yoğun kıvamlı topak topak akıntım var kafam karıştı çok
Son bir yıldır Yasmin kullanıyordum 28günde bir oluyordum geçen ay son adetten 3 gün önce hapı bıraktım normalde 13 Nisan bat tarihim ama durum nasıl olur pek bir fikrim yokadet düzensizliğin varmı
Canım hapı bıraktığın için döngüde gecikme ihtimalin de var o zaman belki yeni yumurtlayacaksın. Hap olayını kafana takma benim hap arasındaki geçişte hamile kalan tanıdığım var.Son bir yıldır Yasmin kullanıyordum 28günde bir oluyordum geçen ay son adetten 3 gün önce hapı bıraktım normalde 13 Nisan bat tarihim ama durum nasıl olur pek bir fikrim yok
Böyle yoğun akıntım ve kasık ağrım hiç olmazdı canım hamile değilsem - ki bence değilim- bi dr a gözükmekte fayda varCanım hapı bıraktığın için döngüde gecikme ihtimalin de var o zaman belki yeni yumurtlayacaksın. Hap olayını kafana takma benim hap arasındaki geçişte hamile kalan tanıdığım var.
Hap yumurtlamayı baskıladığından yadırgamışsındır belki. İnşallah hamişsindir. Hamiş değilsen bile önemli bir şey yoktur inşallah.Böyle yoğun akıntım ve kasık ağrım hiç olmazdı canım hamile değilsem - ki bence değilim- bi dr a gözükmekte fayda var
Inşallah sen de hamişsindir ben de burda güzel haberlerimizi paylaşırızHap yumurtlamayı baskıladığından yadırgamışsındır belki. İnşallah hamişsindir. Hamiş değilsen bile önemli bir şey yoktur inşallah.
Canım benim arkadaşımın bir kez sıkıntı oldu. Direk tahlile gitti. Aspirin başlandı vs. sonra kendisi vazgeçti ikinciden ama başka doktora da gidebilirsin istersen.Kızlar selam. Bir kaç gündür yazamıyorum. En son dr a gittim bana 3. Yüde dene dedi. Napsam bilemedim.
Canım benim arkadaşımın bir kez sıkıntı oldu. Direk tahlile gitti. Aspirin başlandı vs. sonra kendisi vazgeçti ikinciden ama başka doktora da gidebilirsin istersen.
canım öncelikle hayırlı olsun bebisin :) 2019-2020 yılının anne adayları baslıgından tanıyorum seni :) biz esimle pazartesi devlete gidicez 9 aydır istiyoruz ama baksın hemen die 1 yıldır ıstıyoruz diycemHormon testin sonucu 15 gun mu suruyor benim ayni gun sonucu verdiler ve esimde sperm testi yapti 2 saat icinde verdiler
Baya koyu çıkmış ınsallah hamilesindir benim 6 kaldı 2 gün sonra bide ben yapimm ovulasyon testi bakalımKızlar merhaba benim bat 4 gün sonra, dün ovü testi yaptım böyle çıktı
Aynen bitince başla yada 10 gun başlayabilirsin adet dongun nasılBende bu ay ovulasyon testi yapacağım sipariş ettim geliyor bana da yardımcı olursanız çok sevinirim şuan adet oluyorum bitince yaoacagim
Canim esimin sprem testi ayni gun cikmisti devlet hastanesinde yaptirmisti. Benim de 15 gunde cikmisti galiba. Cok sagol canim insallah Rabbim en yakin zamanda sana da isteyen herkesede nasip etsincanım öncelikle hayırlı olsun bebisin :) 2019-2020 yılının anne adayları baslıgından tanıyorum seni :) biz esimle pazartesi devlete gidicez 9 aydır istiyoruz ama baksın hemen die 1 yıldır ıstıyoruz diycembakarlarsa ikimizinde sonucu ne zaman cıkar ? baya uzun mu suruyor sonucların cıkması
28 yada 29 günde bir oluyorumAynen bitince başla yada 10 gun başlayabilirsin adet dongun nasıl
Amin inşallah senin hangisi 15 gün sonra cıktı canımCanim esimin sprem testi ayni gun cikmisti devlet hastanesinde yaptirmisti. Benim de 15 gunde cikmisti galiba. Cok sagol canim insallah Rabbim en yakin zamanda sana da isteyen herkesede nasip etsin
Benim bugün rengi haififten açıldı testin bilmiyorum dünkü testte bi yanlışlık mı var acaba diye düşündüm normalde koyulaşması gerekiyorBaya koyu çıkmış ınsallah hamilesindir benim 6 kaldı 2 gün sonra bide ben yapimm ovulasyon testi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?