Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umut var canım. Bu test negatif ama oldukça koyu git gide koyulaşırsa daha net fikrimiz olur. Regl öncesi silikleşmesi gerekiyor normalde. İnşallah sen de hamişsindir.
Aslında benim pek ümidim yok canım eklemeyi unutmuşum bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti ama yumurtlamadan beri yoğun bir kasık ağrım ve hafif beyaz yumurta akından biraz daha yoğun kıvamlı topak topak akıntım var kafam karıştı çok

Son bir yıldır Yasmin kullanıyordum 28günde bir oluyordum geçen ay son adetten 3 gün önce hapı bıraktım normalde 13 Nisan bat tarihim ama durum nasıl olur pek bir fikrim yok
Canım hapı bıraktığın için döngüde gecikme ihtimalin de var o zaman belki yeni yumurtlayacaksın. Hap olayını kafana takma benim hap arasındaki geçişte hamile kalan tanıdığım var.

Canım hapı bıraktığın için döngüde gecikme ihtimalin de var o zaman belki yeni yumurtlayacaksın. Hap olayını kafana takma benim hap arasındaki geçişte hamile kalan tanıdığım var.
Böyle yoğun akıntım ve kasık ağrım hiç olmazdı canım hamile değilsem - ki bence değilim- bi dr a gözükmekte fayda var

Kızlar selam. Bir kaç gündür yazamıyorum. En son dr a gittim bana 3. Yüde dene dedi. Napsam bilemedim.
Canım benim arkadaşımın bir kez sıkıntı oldu. Direk tahlile gitti. Aspirin başlandı vs. sonra kendisi vazgeçti ikinciden ama başka doktora da gidebilirsin istersen.

Canım benim arkadaşımın bir kez sıkıntı oldu. Direk tahlile gitti. Aspirin başlandı vs. sonra kendisi vazgeçti ikinciden ama başka doktora da gidebilirsin istersen.

Haftaya zaten gidicem tıbbı genetik bölümüne fakat sonuçların çıkması falan en az 2 ay sürecek. Zeynep kamilde gittim dr a oda içimin rahat etmesi için yaptıralım dedi ama bişe çıkacağını sanmıyorum dedi

Hormon testin sonucu 15 gun mu suruyor benim ayni gun sonucu verdiler ve esimde sperm testi yapti 2 saat icinde verdiler
canım öncelikle hayırlı olsun bebisin :) 2019-2020 yılının anne adayları baslıgından tanıyorum seni :) biz esimle pazartesi devlete gidicez 9 aydır istiyoruz ama baksın hemen die 1 yıldır ıstıyoruz diycem bakarlarsa ikimizinde sonucu ne zaman cıkar ? baya uzun mu suruyor sonucların cıkması

Canim esimin sprem testi ayni gun cikmisti devlet hastanesinde yaptirmisti. Benim de 15 gunde cikmisti galiba. Cok sagol canim insallah Rabbim en yakin zamanda sana da isteyen herkesede nasip etsin

Baya koyu çıkmış ınsallah hamilesindir benim 6 kaldı 2 gün sonra bide ben yapimm ovulasyon testi bakalım
Benim bugün rengi haififten açıldı testin bilmiyorum dünkü testte bi yanlışlık mı var acaba diye düşündüm normalde koyulaşması gerekiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…