- 28 Haziran 2017
- 18
- 24
- 88
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.201
Deneyincr paylaşırsın bakarızBaya koyu çıkmış ınsallah hamilesindir benim 6 kaldı 2 gün sonra bide ben yapimm ovulasyon testi bakalım
InşallahDeneyincr paylaşırsın bakarız
Canim benim hormon testi 15 gunde cikti. Sen daha once muane falan oldun mu? Birde hormon testi icin adetin 3.gunu gitmen gerekiyorAmin inşallah senin hangisi 15 gün sonra cıktı canım
Aynen hormon testim yapıldı benim canım iyi cıktı sonuçlarım ben hsg icin gidicem sen hsg cekildinmiCanim benim hormon testi 15 gunde cikti. Sen daha once muane falan oldun mu? Birde hormon testi icin adetin 3.gunu gitmen gerekiyor
Yok canim ben hgs cektirmedim galiba arkadasim bugun cektirecekti merak ettigin birsey varsa sorayim senin icinAynen hormon testim yapıldı benim canım iyi cıktı sonuçlarım ben hsg icin gidicem sen hsg cekildinmi
Nasıl oluyomus özel bi gunu varmıymış her zaman çekilebiliyor mu yani? Bide sonuç ne zaman çıkacakmış öğrenirsen çok mutlu olurum canım yaYok canim ben hgs cektirmedim galiba arkadasim bugun cektirecekti merak ettigin birsey varsa sorayim senin icin
Yumurtanın ortalama 12-24 saat ömrü var canım çatladıktan hemen sonraki ilişkiden de gebelik olusabiliyor. Ama çift çizgiden önceki günki ilişkiden şansın var merak etme illa her gün olması gerekmezKızlar merhaba 3 aydır ovulasyon testi deniyorım ilk denemede hamıle kaldım fakat kimyasal sonuclandı dun pozitif gördm ancak birlikte olamadık ondan bir gun once yanı 9 Nisan da birliktelik oldu bugun de olacak sizce gec kalmıs Sayılır mıyım? T bölümü c bölümünden koyuydı bugun de muhtemelen siliklesecek bugun birliktelik olsa sansım oluyor mu
Cok sukur tesekkur ederım cevabınız ıcın :) ilk denedıgm ay da umutluydm gecen ay hıc umudum yoktı bu ay gene umutluyum Rabbım saglıklı gebelıkler bebekler nasıp etsinYumurtanın ortalama 12-24 saat ömrü var canım çatladıktan hemen sonraki ilişkiden de gebelik olusabiliyor. Ama çift çizgiden önceki günki ilişkiden şansın var merak etme illa her gün olması gerekmez
Benim de aynı bu üçüncü deneme bakalım bata daha var. İlk ay olmadı geçen ay seyrek ilişki oldu yum dönemi hiç olmadı bu ay umutluyum :)Cok sukur tesekkur ederım cevabınız ıcın :) ilk denedıgm ay da umutluydm gecen ay hıc umudum yoktı bu ay gene umutluyum Rabbım saglıklı gebelıkler bebekler nasıp etsin
Canim simdi konustuk guzel bir gunu yokmus her zamanda cekebilirmis. Doktor tuplerin acik demis aksam daha detayli konusacam da sonucu hemen soylemis doktor galibaNasıl oluyomus özel bi gunu varmıymış her zaman çekilebiliyor mu yani? Bide sonuç ne zaman çıkacakmış öğrenirsen çok mutlu olurum canım yaepey sordum ama
Adet bitiminde yapılıyo çünkü o günlerde hamilelik ihtimali olmuyo ondan canım. Yoksa zamanın önemi yok her zamam yapılabilir. Ve sonucu o an belli oluyo ilaç gittiyse tüpler açık demektir . Sonucu doktor ekrandan görüyo ztenNasıl oluyomus özel bi gunu varmıymış her zaman çekilebiliyor mu yani? Bide sonuç ne zaman çıkacakmış öğrenirsen çok mutlu olurum canım yaepey sordum ama
Ay saol Allah razi olsun canım:*Canim simdi konustuk guzel bir gunu yokmus her zamanda cekebilirmis. Doktor tuplerin acik demis aksam daha detayli konusacam da sonucu hemen soylemis doktor galiba
Hamile olununca zararlı olur dimi? Nasıl bisey ki ya korktumAdet bitiminde yapılıyo çünkü o günlerde hamilelik ihtimali olmuyo ondan canım. Yoksa zamanın önemi yok her zamam yapılabilir. Ve sonucu o an belli oluyo ilaç gittiyse tüpler açık demektir . Sonucu doktor ekrandan görüyo zten
Ben yaptırmadım ama bildiklerim bunlar. Doktor vajenden içeri renkli ilaç enjekte ediyo bu sırada tüpleri röntgenle izliyo, ilacın nereye kadar gittiğine bakıyo eğer tüplerin bi yerinde kalırsa kapalı demek, ufak tıkanıklıklar o an ilacın tazyiğiyle açılıyomuşHamile olununca zararlı olur dimi? Nasıl bisey ki ya korktum
Hepimizden canim ne demek istedigin zaman sorabilirsinAy saol Allah razi olsun canım:*
Kizlar hep ezik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?