Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 3 aydır ovulasyon testi deniyorım ilk denemede hamıle kaldım fakat kimyasal sonuclandı dun pozitif gördm ancak birlikte olamadık ondan bir gun once yanı 9 Nisan da birliktelik oldu bugun de olacak sizce gec kalmıs Sayılır mıyım? T bölümü c bölümünden koyuydı bugun de muhtemelen siliklesecek bugun birliktelik olsa sansım oluyor mu

Yumurtanın ortalama 12-24 saat ömrü var canım çatladıktan hemen sonraki ilişkiden de gebelik olusabiliyor. Ama çift çizgiden önceki günki ilişkiden şansın var merak etme illa her gün olması gerekmez

Yumurtanın ortalama 12-24 saat ömrü var canım çatladıktan hemen sonraki ilişkiden de gebelik olusabiliyor. Ama çift çizgiden önceki günki ilişkiden şansın var merak etme illa her gün olması gerekmez
Cok sukur tesekkur ederım cevabınız ıcın :) ilk denedıgm ay da umutluydm gecen ay hıc umudum yoktı bu ay gene umutluyum Rabbım saglıklı gebelıkler bebekler nasıp etsin

Cok sukur tesekkur ederım cevabınız ıcın :) ilk denedıgm ay da umutluydm gecen ay hıc umudum yoktı bu ay gene umutluyum Rabbım saglıklı gebelıkler bebekler nasıp etsin
Benim de aynı bu üçüncü deneme bakalım bata daha var. İlk ay olmadı geçen ay seyrek ilişki oldu yum dönemi hiç olmadı bu ay umutluyum :)

Nasıl oluyomus özel bi gunu varmıymış her zaman çekilebiliyor mu yani? Bide sonuç ne zaman çıkacakmış öğrenirsen çok mutlu olurum canım ya epey sordum ama
Canim simdi konustuk guzel bir gunu yokmus her zamanda cekebilirmis. Doktor tuplerin acik demis aksam daha detayli konusacam da sonucu hemen soylemis doktor galiba

Nasıl oluyomus özel bi gunu varmıymış her zaman çekilebiliyor mu yani? Bide sonuç ne zaman çıkacakmış öğrenirsen çok mutlu olurum canım ya epey sordum ama
Adet bitiminde yapılıyo çünkü o günlerde hamilelik ihtimali olmuyo ondan canım. Yoksa zamanın önemi yok her zamam yapılabilir. Ve sonucu o an belli oluyo ilaç gittiyse tüpler açık demektir . Sonucu doktor ekrandan görüyo zten

İnternetten almıştım ne yapacağım testlerin poşetleri patlamış bir tanesini açtım kırılmış içindeki kağıt kaymış

Hamile olununca zararlı olur dimi? Nasıl bisey ki ya korktum

Hamile olununca zararlı olur dimi? Nasıl bisey ki ya korktum
Ben yaptırmadım ama bildiklerim bunlar. Doktor vajenden içeri renkli ilaç enjekte ediyo bu sırada tüpleri röntgenle izliyo, ilacın nereye kadar gittiğine bakıyo eğer tüplerin bi yerinde kalırsa kapalı demek, ufak tıkanıklıklar o an ilacın tazyiğiyle açılıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…