- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Hoş geldin ekledim canımBeni ekleyebilirsiniz 1 ocak :)
Selam ben geçen ay laboquick kullandım ama bu sefer innovita almayı düşünüyorum. Sanki o daha iyi gibi bu sefer onu deniycemTavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?
6senelik canim gecen sene bi dusuk yasadim allah bagislasin canim benim5 senelik evliyim 4 yaşında da oğlum var canımsen?
Evet canimCanim bu gebelik testi mi
Ne ekliyorsunuz öle beni de ekleyinEkledim canım
Amin canım cümlemizinkini inşaallah:) 6 yıldır istiyor musunuz peki?6senelik canim gecen sene bi dusuk yasadim allah bagislasin canim benim
GunaydinlaŕEki Görüntüle 2217707
Kızlar gebelik testi yaptım çizgiyi görebiliyor musunuz? Sizce var mıdır umutlanmalı mıyım?
Günaydın canım çok ince bi çizgi var ama çokta emin olamadım en iyisi lan testi yaptır bi sen yaaEki Görüntüle 2217707
Kızlar gebelik testi yaptım çizgiyi görebiliyor musunuz? Sizce var mıdır umutlanmalı mıyım?
Kaç gün gecikti regl bence var bende görüyorum ay hadi inşalalhEki Görüntüle 2217707
Gunaydin kızlar. Beni de ekleyebilirmisin bahar 26 aralikHoş geldin ekledim canım
Testin tekrar fotografini çekip paylasabilir misin canımEki Görüntüle 2217707
Bence de var hadi inşallahhEki Görüntüle 2217707
Beni de ekler misin Canım . 20 OcakHoş geldin ekledim canım
Bat günlerimizi ekliyorum ilk sayfaya canım,Ne ekliyorsunuz öle beni de ekleyin
Günaydın,ekledim canımGunaydin kızlar. Beni de ekleyebilirmisin bahar 26 aralik
Günaydın canım ekledimBeni de ekler misin Canım . 20 Ocak
Canım tekrar yükler misin sanki görüyorum ama emin olamadımEki Görüntüle 2217707
Canım tekrar dene bence . Ya da git kan ver kökten çözüm :) Çizgi çok ince ama renkli görünüyor .Ya inanılır gibi değil testi yaptıktan sonra uyumuşum şimdi ben testteki çizgi koyulaşır diye beklerken çizgiden eser kalmamış olabilir mi böyle birşey ya offf ne kadar da sevinmiştim çizgi bariz belliydi fotoğraftaki az belli oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?