- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.221
Yazdım göndereceğim bakalimGeri gönder sitedende yaz hemen satıcıya
Evet baya koyu çıkmış :) bişey diyemeyiz ama iyiye işaret canm kanda baktırsan şuan da çıkar.Kızlar ovu testi yaptım bugün pikten sonra 10. Gunum bata kaç var bilmiyorum çünkü düzensiz adetim yumurtlamaya göre 4 var sanırım pike yakın çizgi cıktı birde hemen belirdi okadar test yaptım pik günü hariç hemen hiç biri belirmiyordu hamilemiyim acaba gebelik testim var ama erke diye yapmıyorum pazartesi yapcam inşaallah
Kızlar ovu testi yaptım bugün pikten sonra 10. Gunum bata kaç var bilmiyorum çünkü düzensiz adetim yumurtlamaya göre 4 var sanırım pike yakın çizgi cıktı birde hemen belirdi okadar test yaptım pik günü hariç hemen hiç biri belirmiyordu hamilemiyim acaba gebelik testim var ama erke diye yapmıyorum pazartesi yapcam inşaallah
Inşaallah vardır ya bende heveslenmek istemiyorum ama goguslerimde aşırı derecede sertlesti adet onceside oluyor ama bu kez farklı sanki rabbim isteyen herkese nasip eder inşaallah yaEvet baya koyu çıkmış :) bişey diyemeyiz ama iyiye işaret canm kanda baktırsan şuan da çıkar.
Erken gebelik testimi normal demi çıkmıştı canım
Uykuda var ama daha çok hasizim birşey yapasım yok ağlamak için bahane ariyorum resmen ama yinede ümitlenen istemiyorum gecen ayda aynisi oldu midem hile bulaniyordu ama birşey çıkmadı tam 1 ay gecikti adetim tarlusal ile oldumNormalde. Bende göğüslerimde bastırınca acıyodu normalde acımaz hastalanmadan önce öyle. Birde bana tatlı bir uyku gelme halleri olmuştu en çokta ondan anladım ben. Çünkü gündüz uykum gelmez benim
Okurken nasılda kalbim attı inş sözlerin gibidirya bir daha yumurtluyorsun ya da hamilesiiinn :)) gebelik testin varsa yarın sabah denesene?
Ben de heyeyan yaptım.. inşallah herkes bebişine kavuşuyooor❤Okurken nasılda kalbim attı inş sözlerin gibidirbügün yaptım test görünürde bişy yok ama telefonun flaşıyla bakınca çok çok az bişy görür gibi oldum. Ama gördüğüme ben bile şuan inanmıyorum görmek istediğim için olabilir.
Amin canım inş. Biraz önce gittim erken gebelik testi aldım. evde bir sürü gebelik testi varkenBen de heyeyan yaptım.. inşallah herkes bebişine kavuşuyooor❤
Daha 6 gün var gibi görünüyor canım. Çıka da bilir çıkmaya da bilir erken testini de yarın yap benceAmin canım inş. Biraz önce gittim erken gebelik testi aldım. evde bir sürü gebelik testi varkensence yarın ilk idrarda mı yapsam yoksa şimdide yapsam çıkar mı
Bende 2 nisan pik gördüm 3 nisanda çatlamıştı bugün ovulasyon testi yaptım pik gibi cıktı canım inşaallah hamileyizdir yaKızlar bir sorum olacak ben 3 Nisanda piki gördüm 4tede çatladım 11 inde ise böyleydi övü m sizce neden böyle çıktı.
Senin de mi öyle oldu inşallah canım hakkınızda hayırlısıBende 2 nisan pik gördüm 3 nisanda çatlamıştı bugün ovulasyon testi yaptım pik gibi cıktı canım inşaallah hamileyizdir ya
Aslında ben 11inde adet olmam lazımdı . Olmadım bunuda geç yumurtladıgım için olduğunu düşünüyorum. Ve ben adet gecikmesini ilk defa yaşıyorum. Geçen 2 ay hep 2 gün önceden geldi ondan önce hep düzenliydi adetim 30 çekerdi. Yaşım 27 canım 2 senelik evliyim 1.5 senedir bebek istiyorum. Bir boş gebeliğim oldu.Daha 6 gün var gibi görünüyor canım. Çıka da bilir çıkmaya da bilir erken testini de yarın yap bence
Bu arada yaş kaçtı?
Bazısının çıkıyor bazısının regl günü geçiyor çıkıyor hayırlısı hakkında canım
Ah canım benim inşallah rabbim duysun sesimizi inş inşallahBende 2 nisan pik gördüm 3 nisanda çatlamıştı bugün ovulasyon testi yaptım pik gibi cıktı canım inşaallah hamileyizdir ya
Bende çok geç yumurtladim ya 22. Gun gördüm yum dan sonraki süreç daha bi heycanliymisSenin de mi öyle oldu inşallah canım hakkınızda hayırlısı
Benim de regl bitti yum.a gelemedik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?