- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.241
Benimde en son adet tarihim 11 mart buarada canım benzerlikler cokmus 1 gün araylada yumurtlamisizAh canım benim inşallah rabbim duysun sesimizi inş inşallahpeki sen gebelik testi yaptın mı hiç
Bende de belirtiler mevcut canım ama bende hüsrana uğradığım için pek bir bel bağlamıyorum. Şuan bende kabızlık var. Kuyruk sokumu ve belimde ağrılar var. Göğüslerime el değmiyor. Sabahtan akşama kadar üşüyorum gecede yanıyorum. Kasıklarımda karıncalaşma gibi bir inçe ağtı var. Ama tabi vücudum da beni kandırıyor olabilir. Güzel haberler el geliriz inşBenimde en son adet tarihim 11 mart buarada canım benzerlikler cokmus 1 gün araylada yumurtlamisizpazartesiye odakladim kendimi hiç yapmadim henüz erken diye ama belirtiler var çokta umitlenmek istemiyorum gecen ayda kasımlarımda çok agrım oldu cunku ama bu kez farklı sanki rabbim nasip eder inşaallah
Bi önceki mesajına istinaden 4ü silindi dedin +14 18i bat günün olması lazım normal şartlarda canım.Aslında ben 11inde adet olmam lazımdı . Olmadım bunuda geç yumurtladıgım için olduğunu düşünüyorum. Ve ben adet gecikmesini ilk defa yaşıyorum. Geçen 2 ay hep 2 gün önceden geldi ondan önce hep düzenliydi adetim 30 çekerdi. Yaşım 27 canım 2 senelik evliyim 1.5 senedir bebek istiyorum. Bir boş gebeliğim oldu.
Evet canısı . Şimdi benim erken gebelik testi adete 6 gün varken yapılınca çıkıyormuş. Yarın yapsam çıkar herhalde tam 6 kalıyorBi önceki mesajına istinaden 4ü silindi dedin +14 18i bat günün olması lazım normal şartlarda canım.
İnşallah canım dualarınız bir günlüğüne benimle olsun. Manevi güce ihtiyacım varTamam yarın yap sabahtan inşallahh görürüüüz:)
Inşaallah canımBende de belirtiler mevcut canım ama bende hüsrana uğradığım için pek bir bel bağlamıyorum. Şuan bende kabızlık var. Kuyruk sokumu ve belimde ağrılar var. Göğüslerime el değmiyor. Sabahtan akşama kadar üşüyorum gecede yanıyorum. Kasıklarımda karıncalaşma gibi bir inçe ağtı var. Ama tabi vücudum da beni kandırıyor olabilir. Güzel haberler el geliriz inş
Ya tekrar yumurtluyorsun ya da hamiş olabilirsin. İnşallah hamişsindir. Düşük ve kötü ihtimal de yumurtalık kisti ama bu ihtimal zayıf yoksa silikleşmezdi hiç.Kızlar bir sorum olacak ben 3 Nisanda piki gördüm 4tede çatladım 11 inde ise böyleydi övü m sizce neden böyle çıktı.
İnşallah hamileyimdir.Ya tekrar yumurtluyorsun ya da hamiş olabilirsin. İnşallah hamişsindir. Düşük ve kötü ihtimal de yumurtalık kisti ama bu ihtimal zayıf yoksa silikleşmezdi hiç.
Hayırlısıyla olsun valla kuzenım ıkıncı kez bebegıni 7 aylıkken kaybetti onu gorunce Rabbım hayırkısından versin de aceleye gelmesin dıyırm sonra daha kötü oluyorBenim de aynı bu üçüncü deneme bakalım bata daha var. İlk ay olmadı geçen ay seyrek ilişki oldu yum dönemi hiç olmadı bu ay umutluyum :)
İnşallah.İnşallah hamileyimdir.Aynen senin düşündüğün gibi düşündüm.
Hayırlısıyla olsun valla kuzenım ıkıncı kez bebegıni 7 aylıkken kaybetti onu gorunce Rabbım hayırkısından versin de aceleye gelmesin dıyırm sonra daha kötü oluyor
İnşallah canım duam sizinleİnşallah canım dualarınız bir günlüğüne benimle olsun. Manevi güce ihtiyacım var
Başınız sağ olsun. Allah sabrını versin zor gerçekten. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip eder inşallah.Hayırlısıyla olsun valla kuzenım ıkıncı kez bebegıni 7 aylıkken kaybetti onu gorunce Rabbım hayırkısından versin de aceleye gelmesin dıyırm sonra daha kötü oluyor
Hemde nasıl melek oldular ama bunu o anneye anlatması cok zor 5 yasında bir kızı var Rabbım onu baguslasın☹☹☹ Allahım sabır versin çok zor of içime taş oturdu resmen
Amin amin hayırlısıyla saglıkla ınsallahBaşınız sağ olsun. Allah sabrını versin zor gerçekten. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Ben pazartesiyi bekliyorum korkuyorum negatif görmeye oyuzden beklemek istedimTest yapacaklar ne yaptınız?
Sen nerdesin kaç gündür girmiyorsun sanirimBende pazartesi yapacagim canim tabi adet gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?