Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim inşallah rabbim duysun sesimizi inş inşallah peki sen gebelik testi yaptın mı hiç
Benimde en son adet tarihim 11 mart buarada canım benzerlikler cokmus 1 gün araylada yumurtlamisiz pazartesiye odakladim kendimi hiç yapmadim henüz erken diye ama belirtiler var çokta umitlenmek istemiyorum gecen ayda kasımlarımda çok agrım oldu cunku ama bu kez farklı sanki rabbim nasip eder inşaallah

Bende de belirtiler mevcut canım ama bende hüsrana uğradığım için pek bir bel bağlamıyorum. Şuan bende kabızlık var. Kuyruk sokumu ve belimde ağrılar var. Göğüslerime el değmiyor. Sabahtan akşama kadar üşüyorum gecede yanıyorum. Kasıklarımda karıncalaşma gibi bir inçe ağtı var. Ama tabi vücudum da beni kandırıyor olabilir. Güzel haberler el geliriz inş

Bi önceki mesajına istinaden 4ü silindi dedin +14 18i bat günün olması lazım normal şartlarda canım.

Inşaallah canım

Kızlar bir sorum olacak ben 3 Nisanda piki gördüm 4tede çatladım 11 inde ise böyleydi övü m sizce neden böyle çıktı.
Ya tekrar yumurtluyorsun ya da hamiş olabilirsin. İnşallah hamişsindir. Düşük ve kötü ihtimal de yumurtalık kisti ama bu ihtimal zayıf yoksa silikleşmezdi hiç.

Benim de aynı bu üçüncü deneme bakalım bata daha var. İlk ay olmadı geçen ay seyrek ilişki oldu yum dönemi hiç olmadı bu ay umutluyum :)
Hayırlısıyla olsun valla kuzenım ıkıncı kez bebegıni 7 aylıkken kaybetti onu gorunce Rabbım hayırkısından versin de aceleye gelmesin dıyırm sonra daha kötü oluyor

Hayırlısıyla olsun valla kuzenım ıkıncı kez bebegıni 7 aylıkken kaybetti onu gorunce Rabbım hayırkısından versin de aceleye gelmesin dıyırm sonra daha kötü oluyor
Başınız sağ olsun. Allah sabrını versin zor gerçekten. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…