- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.261
Girip bakıyorum canim yazmaya firsatim olmadi bu hafta yogun gecti birazSen nerdesin kaç gündür girmiyorsun sanirim
Hamilelik olabilir mi acaba2 gundur ovulasyon testi yapıyorum pike yakın çıkıyor benim
6 gün çok zaman canım kanda bile en garanti sonuç 11.-12. günde çıkıyor.Ben erken gebelik testini yaptım ve sonuç negatif. Bu ayda hüsrana uğradık..
Bilmiyorum ki inşaallah vardır bakalım bekliyorumHamilelik olabilir mi acabaBenim bütün testlerim bitti olsa bende yapacagim tekrar siparis ettimde pazartesi gelir heralde
Erken gibi canım bozma moralini bakalım inşaallah vardirBen erken gebelik testini yaptım ve sonuç negatif. Bu ayda hüsrana uğradık..
Inşaallah vardır canım en büyük belirtisi göğüs hassasiyeti diyorlar bendede oyle 4 5 gundur agri ve sertleşme var benimde bukadar olmazdı hic umarım hayal kırıklığı yaşamayızKızlar ovulasyonda çok koyu pik göremedim. Bu ay testlere geç başlamıştım. tahmini yumurtlamam 2'si gibiydi. 31 ve 1'inde kasık ağrısından resmen kıvrandım. 2'sinden sonra birkaç gün içinde belki de 2si-3ü gibi aşırı göğüs hassasiyeti başladı ve bugüne kadar geldik. Bat 15 nisan ancak bu sabah kalktım hani hissedilir ya tamam oldum ben dedim kesin ama olmadım. Ateşimi ölçtüm dün 37.1'di bugün 37. 36.5 civarında renkli oluyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Göğüs hassasiyeti bende çok nadir olur. O da renkliden birkaç gün önce ancak. İlk defa bu kadar uzun süredir göğüs hassasiyetim var. Ayrıca bu ay 14 gün kadar hayıt hapı kullandım acaba onun etkisi mi? Ne düşünüyorsunuz?
Amin inşallah canım valla kendimizi dinlemekten bi hal olduk artıkBu ay çoğumuzun adeti belirtileri delirdi kimimiz hamile olduğunu öğrendi kimimiz adet oldu.. nisan ayı devam ediyor inşallah sağlıkla haberlerinizi alırız..
Benim de bu ay kırmızı uzayan akıntı gibi oldu adetliyken.. memitolar inmedi nedir bunun sebebi ben de bilmiyorum..
Erken gebelik testinde öyle yazıyordu adete 6 gün kala yapılıyormuş en erken bende yaptım ama bu ayda yok diğer ayda olmicak ondan sonraki aylarda olmicak.6 gün çok zaman canım kanda bile en garanti sonuç 11.-12. günde çıkıyor.
Hiç sanmıyorum canım hiç bir ümidim kalmadı. Oysaki bu ay çok fazla umutluydum. Ama artık umut fln kalmadı bende yoruldum hem bedenen hem ruhen.Bilmiyorum ki inşaallah vardır bakalım bekliyorum
Canım her kadında durum farklı işliyor benim bat tarihinde değerim 21 falandı oğlumda hatta kanda baktılardı olsa çıkar dediler ama çıkmamıştı bir dünya ilaç yazmışlardı. Kullanmadım iyi ki de kullanmamışım.Erken gebelik testinde öyle yazıyordu adete 6 gün kala yapılıyormuş en erken bende yaptım ama bu ayda yok diğer ayda olmicak ondan sonraki aylarda olmicak.
Bilmiyorum canım ya Bugün sanki hiç olmicakmış gibi bir his var içimde. Bugün üzgünüm baya ondanda olabilir. Allah yar ve yardımcımız olsun.Canım her kadında durum farklı işliyor benim bat tarihinde değerim 21 falandı oğlumda hatta kanda baktılardı olsa çıkar dediler ama çıkmamıştı bir dünya ilaç yazmışlardı. Kullanmadım iyi ki de kullanmamışım.
Bilmiyorum canım benim geçen renklimde aynı senin bu yaşadığın oldu memitolar bir kaç gün kala sertleşti hatta ilk kahve akıntı geldi sonra pembemsi kırmızı uzayan akıntı oldu üçüncü gün falan kendine geldi vücudum.Neden oluyor acaba memitolar neden inmedii halaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?