Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyonda çok koyu pik göremedim. Bu ay testlere geç başlamıştım. tahmini yumurtlamam 2'si gibiydi. 31 ve 1'inde kasık ağrısından resmen kıvrandım. 2'sinden sonra birkaç gün içinde belki de 2si-3ü gibi aşırı göğüs hassasiyeti başladı ve bugüne kadar geldik. Bat 15 nisan ancak bu sabah kalktım hani hissedilir ya tamam oldum ben dedim kesin ama olmadım. Ateşimi ölçtüm dün 37.1'di bugün 37. 36.5 civarında renkli oluyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Göğüs hassasiyeti bende çok nadir olur. O da renkliden birkaç gün önce ancak. İlk defa bu kadar uzun süredir göğüs hassasiyetim var. Ayrıca bu ay 14 gün kadar hayıt hapı kullandım acaba onun etkisi mi? Ne düşünüyorsunuz?

Inşaallah vardır canım en büyük belirtisi göğüs hassasiyeti diyorlar bendede oyle 4 5 gundur agri ve sertleşme var benimde bukadar olmazdı hic umarım hayal kırıklığı yaşamayız

Bu ay çoğumuzun adeti belirtileri delirdi kimimiz hamile olduğunu öğrendi kimimiz adet oldu.. nisan ayı devam ediyor inşallah sağlıkla haberlerinizi alırız..
Benim de bu ay kırmızı uzayan akıntı gibi oldu adetliyken.. memitolar inmedi nedir bunun sebebi ben de bilmiyorum..

Amin inşallah canım valla kendimizi dinlemekten bi hal olduk artık

Ben de her an olacakmışım gibi. Bu sabaha kadar acaba diyordum ancak bugün umudum kalmadı aslında. can09e .!. senin o dediğin benim geçen renklimde oldu.

Erken gebelik testinde öyle yazıyordu adete 6 gün kala yapılıyormuş en erken bende yaptım ama bu ayda yok diğer ayda olmicak ondan sonraki aylarda olmicak.
Canım her kadında durum farklı işliyor benim bat tarihinde değerim 21 falandı oğlumda hatta kanda baktılardı olsa çıkar dediler ama çıkmamıştı bir dünya ilaç yazmışlardı. Kullanmadım iyi ki de kullanmamışım.

Bilmiyorum canım ya Bugün sanki hiç olmicakmış gibi bir his var içimde. Bugün üzgünüm baya ondanda olabilir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kızlar neden renkli ya da kırmızı diye bahsediyosunuz. Gerçek kelimeler yasaklı falan mı eğer öyleyse bende yazmiyim bidaha. Bu konuyla bağlantısız oldu ama aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…