Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kizlar ovulasyon testimi yorumlaya bilirmisiniz
Sizce cift cizgi gorebilcekmiyim adetin ilk basinda saydim 13 gun

Arkadaşlar birşey danışıcam. Eğerki hamile değilsem bu neden tam silinmiyor. Acaba yumurtalıklarda bir sorun mu var?

Eklentiler

• 0C25E868-D272-4C01-9610-CB860001333C.webp
    105,6 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar birşey danışıcam. Eğerki hamile değilsem bu neden tam silinmiyor. Acaba yumurtalıklarda bir sorun mu var?
LH vücutta hep olan bir hormon hareket vs de arttırıyor. LH salınımını o nedenle tam silinmeyebilir normal. O nedenle aynı veya daha koyu olması pozitif kabul ediliyor. Senin bugün bir daha yumurtan çatlamış olabilir bugünü de değerlendir istersen.

Adet sonrası silikliği yada yumurtlamadan silikliği çok gördüm. Bu ay ilk defa tuhaflık var. O yüzden bu kadar üstüne düştüm bunun. Silik olan da su ya dikkat etmemiştim. Su içtiğim halde öyle çıktı.

Eklentiler

• 171F0E23-E9DE-4379-BA46-3CDF4B8ABCC9.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 64
O zaman ya yine yumurtladın ya da hamilesin ancak erken olduğu için çıkmıyor canım.

Kızlar neden renkli ya da kırmızı diye bahsediyosunuz. Gerçek kelimeler yasaklı falan mı eğer öyleyse bende yazmiyim bidaha. Bu konuyla bağlantısız oldu ama aklıma takıldı
Renkli regli aybaşı adet halam geldi anavatan kan ağlıy herkes farklı şekilde telaffuz ediyor kuzu

Eczanelerde satılan erken gebelik testleri ilişkiden kaç gün sonra yapmak gerekir acaba
Üzerinde 5 gün yaziyor bende de var yumurtlamadan sonra 12. Gunum ama ben güvenemedim yapmadim henüz yarın yapcam yani 5 6 günde yeni rahme yerleşme başlıyor en az bi 10 gün geçmesi lazım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…