- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.301
Aaa ne cok benzer seylerimiz varKızlar ovulasyonda çok koyu pik göremedim. Bu ay testlere geç başlamıştım. tahmini yumurtlamam 2'si gibiydi. 31 ve 1'inde kasık ağrısından resmen kıvrandım. 2'sinden sonra birkaç gün içinde belki de 2si-3ü gibi aşırı göğüs hassasiyeti başladı ve bugüne kadar geldik. Bat 15 nisan ancak bu sabah kalktım hani hissedilir ya tamam oldum ben dedim kesin ama olmadım. Ateşimi ölçtüm dün 37.1'di bugün 37. 36.5 civarında renkli oluyorum. Umutlanmak da istemiyorum. Göğüs hassasiyeti bende çok nadir olur. O da renkliden birkaç gün önce ancak. İlk defa bu kadar uzun süredir göğüs hassasiyetim var. Ayrıca bu ay 14 gün kadar hayıt hapı kullandım acaba onun etkisi mi? Ne düşünüyorsunuz?
Çok sevindim canımm ya Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin insaallahKızlar sanırım hamileyim ben çift çizgiyi gördüm bügün. Çok stresli çok zor çok yorucu bir yoldan geçiyoruz bu yolda hem kendin ile hem ailen ile hemde çevre ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. İsyanda ediyoruz. Kendimizle kavgada ediyoruz. Bu sürecin Yorgunluğunu herşekilde hissediyorsun. Ama ne yapsan da Etsende Allah ol giyince oluyor bu ay da Allahım benim yüzüme baktı. Bu çok zor bir süreçti benim için inş bir sorun yoktur ve sağlıklı bir gebelik olur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah kimseyi anne vasfından mahrum etmesin.
Amin canım. İnşallah. Allah tez zamanda sizlere de nasip etsinÇok sevindim canımm ya Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin insaallah
Aaaa cok sevindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallahKızlar sanırım hamileyim ben çift çizgiyi gördüm bügün. Çok stresli çok zor çok yorucu bir yoldan geçiyoruz bu yolda hem kendin ile hem ailen ile hemde çevre ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. İsyanda ediyoruz. Kendimizle kavgada ediyoruz. Bu sürecin Yorgunluğunu herşekilde hissediyorsun. Ama ne yapsan da Etsende Allah ol giyince oluyor bu ay da Allahım benim yüzüme baktı. Bu çok zor bir süreçti benim için inş bir sorun yoktur ve sağlıklı bir gebelik olur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah kimseyi anne vasfından mahrum etmesin.
Amin canım teşekkür ediyorum . tüm kalbimle bunu istiyorum rabbimdenAaaa cok sevindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah
Amin canım ben gördüm çizgiyi kanda baktır yarın bence kesinlik olur.Kızlar sanırım hamileyim ben çift çizgiyi gördüm bügün. Çok stresli çok zor çok yorucu bir yoldan geçiyoruz bu yolda hem kendin ile hem ailen ile hemde çevre ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. İsyanda ediyoruz. Kendimizle kavgada ediyoruz. Bu sürecin Yorgunluğunu herşekilde hissediyorsun. Ama ne yapsan da Etsende Allah ol giyince oluyor bu ay da Allahım benim yüzüme baktı. Bu çok zor bir süreçti benim için inş bir sorun yoktur ve sağlıklı bir gebelik olur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah kimseyi anne vasfından mahrum etmesin.
Bat 15'i ama bugünde şimdiye kadar aa oldum diye kaç defa git gel eli boş döndüm. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Aaa ne cok benzer seylerimiz var
Bende ovulasyonda tam pik göremedim
Benimde atesim yüksek gidiyor
Bende bugün tam oldum dedim ama olmamisim islaklik hissi
Bende yumurtlamaya kadar hayit hapi kullandim
Evet canım yarın sağlık ocağına gidip tüm kan testlerimi yaptırıcamAmin canım ben gördüm çizgiyi kanda baktır yarın bence kesinlik olur.
Amin inşallah canım bu normal gebelik testimi erken gebelikmi bende sabah yapcam inşaallah bende görürüm o cizgiyiAmin canım. İnşallah. Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin
Kan tahlilini ilişkiden kaç gün sonra yaptırmak gerekiyor acabaEvet canım yarın sağlık ocağına gidip tüm kan testlerimi yaptırıcam
Normal gebelik testi yaptım canım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çıkmadı.Amin inşallah canım bu normal gebelik testimi erken gebelikmi bende sabah yapcam inşaallah bende görürüm o cizgiyi
Galiba 12 gün aylar önce doktora gittiğimde öyle demişti sanırım.Kan tahlilini ilişkiden kaç gün sonra yaptırmak gerekiyor acaba
Amin inşallah canım dualrım seninle ve tüm bekleyenlerleAmin inşallah canım bu normal gebelik testimi erken gebelikmi bende sabah yapcam inşaallah bende görürüm o cizgiyi
Hayirlisi canim benimde bat 14 nisanBat 15'i ama bugünde şimdiye kadar aa oldum diye kaç defa git gel eli boş döndüm. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Kızlar sanırım hamileyim ben çift çizgiyi gördüm bügün. Çok stresli çok zor çok yorucu bir yoldan geçiyoruz bu yolda hem kendin ile hem ailen ile hemde çevre ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. İsyanda ediyoruz. Kendimizle kavgada ediyoruz. Bu sürecin Yorgunluğunu herşekilde hissediyorsun. Ama ne yapsan da Etsende Allah ol giyince oluyor bu ay da Allahım benim yüzüme baktı. Bu çok zor bir süreçti benim için inş bir sorun yoktur ve sağlıklı bir gebelik olur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah kimseyi anne vasfından mahrum etmesin.
Teşekkür ediyorum canım.2 seneden beri istiyorum bu süre zarfında 8 ay önce bir boş gebeliğim oldu.Vanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim. Senin ilk denemen mi
Ve olmadın mı? Test yapmayı düşünüyor musun?Hayirlisi canim benimde bat 14 nisan
Teşekkür ediyorum canım.2 seneden beri istiyorum bu süre zarfında 8 ay önce bir boş gebeliğim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?