Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sanırım hamileyim ben çift çizgiyi gördüm bügün. Çok stresli çok zor çok yorucu bir yoldan geçiyoruz bu yolda hem kendin ile hem ailen ile hemde çevre ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. İsyanda ediyoruz. Kendimizle kavgada ediyoruz. Bu sürecin Yorgunluğunu herşekilde hissediyorsun. Ama ne yapsan da Etsende Allah ol giyince oluyor bu ay da Allahım benim yüzüme baktı. Bu çok zor bir süreçti benim için inş bir sorun yoktur ve sağlıklı bir gebelik olur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah kimseyi anne vasfından mahrum etmesin.

Eklentiler

• 98ADEA3E-88AE-49F5-99D4-F2ED8F8C72B8.webp
    124,5 KB · Görüntüleme: 58
Aaa ne cok benzer seylerimiz var
Bende ovulasyonda tam pik göremedim
Benimde atesim yüksek gidiyor
Bende bugün tam oldum dedim ama olmamisim islaklik hissi
Bende yumurtlamaya kadar hayit hapi kullandim

Çok sevindim canımm ya Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin insaallah

Aaaa cok sevindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah

Amin canım ben gördüm çizgiyi kanda baktır yarın bence kesinlik olur.

Aaa ne cok benzer seylerimiz var
Bende ovulasyonda tam pik göremedim
Benimde atesim yüksek gidiyor
Bende bugün tam oldum dedim ama olmamisim islaklik hissi
Bende yumurtlamaya kadar hayit hapi kullandim
Bat 15'i ama bugünde şimdiye kadar aa oldum diye kaç defa git gel eli boş döndüm. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Vanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim. Senin ilk denemen mi

Teşekkür ediyorum canım.2 seneden beri istiyorum bu süre zarfında 8 ay önce bir boş gebeliğim oldu.

Benimde en son kimyasal oldu. İlkinde kalbi durmuştu 8. Haftada. Şimdi tekrar ovulasyon testi ile takip ediyorum ama bakalım. Hayırlısını versin rabbim benim üçüncüye çoook büyük umudum var ama bakalım verende o alanda. Burdaki herkese dua ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…