- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.321
Amin canım benim bende korku içindeyim o yüzden. Psikolojikmen çok çökmüştüm ozamanlar. Kalp atışını duymadan sevinmek istemiyorum. Allah herkese hayırlı gebeliklerde nasip etsin.Benimde en son kimyasal oldu. İlkinde kalbi durmuştu 8. Haftada. Şimdi tekrar ovulasyon testi ile takip ediyorum ama bakalım. Hayırlısını versin rabbim benim üçüncüye çoook büyük umudum var ama bakalım verende o alanda. Burdaki herkese dua ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Teşekkür ediyorum canım benim dileklerin için çok saolMy everything hayırlı olsun. Çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinDarısı isteyen herkesin başına ☺
Öyle düşünme sevin inşallah artık iyi düşün iyi olsun canım.. inşallah sağlıkla seninle bebişin gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı başımıza olsun.. bak gülmüştüm sen olmayacak bu ay da olmayacak, hiç olmayacak dediğinde görüyor musun 1 gün bekletti sadece..Amin canım benim bende korku içindeyim o yüzden. Psikolojikmen çok çökmüştüm ozamanlar. Kalp atışını duymadan sevinmek istemiyorum. Allah herkese hayırlı gebeliklerde nasip etsin.
Evet bende neden gülmüş acaba yanlışlıkla mı attı demiştim içimdenÖyle düşünme sevin inşallah artık iyi düşün iyi olsun canım.. inşallah sağlıkla seninle bebişin gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı başımıza olsun.. bak gülmüştüm sen olmayacak bu ay da olmayacak, hiç olmayacak dediğinde görüyor musun 1 gün bekletti sadece..
Neler yaptın aldığın takviyeler var mıydı? Belirtilerin neler var? Okumak isterim canım yazarsan
Mesela ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu. Bu defa olmadı.Öyle düşünme sevin inşallah artık iyi düşün iyi olsun canım.. inşallah sağlıkla seninle bebişin gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı başımıza olsun.. bak gülmüştüm sen olmayacak bu ay da olmayacak, hiç olmayacak dediğinde görüyor musun 1 gün bekletti sadece..
Neler yaptın aldığın takviyeler var mıydı? Belirtilerin neler var? Okumak isterim canım yazarsan
Olmadim test yapmayi dusunuyorum ama test siparis ettim yarina gelirse yapacagim insallahVe olmadın mı? Test yapmayı düşünüyor musun?
Hadi inşallah canım test yaptığında paylaş bizimle. Dualımız SeninleOlmadim test yapmayi dusunuyorum ama test siparis ettim yarina gelirse yapacagim insallah
Eğerki ilk idrarda yapamayacaksan sonraki saat dilimin de 2.5 saat sıvı alma. Öyle yap.benim öyle çıktıOlmadim test yapmayi dusunuyorum ama test siparis ettim yarina gelirse yapacagim insallah
Tamam canim ilk idrarla yapamam heraldeEğerki ilk idrarda yapamayacaksan sonraki saat dilimin de 2.5 saat sıvı alma. Öyle yap.benim öyle çıktı
bu kafayla alakalı beni çok strese sokmuşlardı çevredeki insanlar. Birisinin çocuğu olduğunda bile hayırlı olsun diyemeyecek durumda kaldım. Kaldırdılar. Ve bu durum 3 gün önceydi. Çok ümitli olduğum bir aydı. Ve erken gebelikte de çıkmayınca çöküşe geçtim. Yaşa bağlarsak bu konuyu sen daha olgun karşılayabilirsin daha olgun bakabilirsin bazı şeyleri aşmışta olabilirsin yaşını bilmiyorum tabi ama sende ilk zamanlar bizim evrelerden geçmişsindir.Şimdi anlamışsındır sanırım gülme sebebimi.. evet haklısın tabii 2 senedir bekliyorsun ve gelmiyor.. işte her şeyin bir zamanı var gerçekten.. özellikle genç kadınların olmuyor olmayacak demesi artık gülmeme sebep oluyorbenim oturup ağlayıp artık gerçekten karalar bağlamam lazım bu durumda..
İlki öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bi durum yok.. inşallah güzel düşünüyorsun artık:)
Testere dişliyi ben de almıştım lakin 1 hafya kullandım bıraktım korktum ters teper farklı reakaiyonla karşılaşırım diye. Onu nasıl içtin nasıl yaptın peki?
Canısı ben de bir olağan dışı birşey olmadı ben şekersiz içiyordum. Sabah akşam 1 bardak diyordu Saraçoğlu ama ben akşamları 1 bardak içiyordum. 1.5 su bardağına bir tutam atıyordum. İlk su kaynayacak sonra içine atılıp kısık ateşte 3 dk kaynatıyordum. 2 dk da ocağın altını kapatıp bekliyordum. Ağzım yanmayacak şekilde sıcak sıcak içiyordumŞimdi anlamışsındır sanırım gülme sebebimi.. evet haklısın tabii 2 senedir bekliyorsun ve gelmiyor.. işte her şeyin bir zamanı var gerçekten.. özellikle genç kadınların olmuyor olmayacak demesi artık gülmeme sebep oluyorbenim oturup ağlayıp artık gerçekten karalar bağlamam lazım bu durumda..
İlki öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bi durum yok.. inşallah güzel düşünüyorsun artık:)
Testere dişliyi ben de almıştım lakin 1 hafta kullandım bıraktım korktum ters teper farklı reaksiyonla karşılaşırım diye. Onu nasıl içtin nasıl yaptın peki?
Ben de saraçoğlunu okumuştum sabah aç karnına ilk sıcaklığı geçince,1.5 bardak suya bizim orta cezveyi dolduruyordu su içine bir tutam atıp 5 dk kaynatarak, içmiştim.. sonra işte dediğim gibi tırstım bıraktım :)) ama o ay acayip yum. Ağrım oldu ama bebiş gene yoktu:) süre olarak ne kadar süre içtin?Canısı ben de bir olağan dışı birşey olmadı ben şekersiz içiyordum. Sabah akşam 1 bardak diyordu Saraçoğlu ama ben akşamları 1 bardak içiyordum. 1.5 su bardağına bir tutam atıyordum. İlk su kaynayacak sonra içine atılıp kısık ateşte 3 dk kaynatıyordum. 2 dk da ocağın altını kapatıp bekliyordum. Ağzım yanmayacak şekilde sıcak sıcak içiyordum
Haklısın herkes bi şekilde olgunlaşıyor işte..bu kafayla alakalı beni çok strese sokmuşlardı çevredeki insanlar. Birisinin çocuğu olduğunda bile hayırlı olsun diyemeyecek durumda kaldım. Kaldırdılar. Ve bu durum 3 gün önceydi. Çok ümitli olduğum bir aydı. Ve erken gebelikte de çıkmayınca çöküşe geçtim. Yaşa bağlarsak bu konuyu sen daha olgun karşılayabilirsin daha olgun bakabilirsin bazı şeyleri aşmışta olabilirsin yaşını bilmiyorum tabi ama sende ilk zamanlar bizim evrelerden geçmişsindir. ☺Bizim psikolojimiz tam olgunlaşmamış herşeyi takar hale geliyoruz. Ve hemen yeniliyoruz bu duyguya. O günde dipte olduğum bir gündü ve gerçektende öyle düşünmüştüm..
Senin Hormonların nasıl canım , bu su hormonları dengeliyormuş. Mesela ben soğan suyununda şifasını gördüm bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı onu içtikten sonraBen de saraçoğlunu okumuştum sabah aç karnına ilk sıcaklığı geçince,1.5 bardak suya bizim orta cezveyi dolduruyordu su içine bir tutam atıp 5 dk kaynatarak, içmiştim.. sonra işte dediğim gibi tırstım bıraktım :)) ama o ay acayip yum. Ağrım oldu ama bebiş gene yoktu:) süre olarak ne kadar süre içtin?
Onu içtikten sonra bişy kalmadı. Boş gebelik geçirmeden 2 ay önce kullanmaya başlamıştım onu . Sonrasında baya boş verdim bir daha başladım fln derken Mart’ta toplasan 5 bardak içmişimdirBen de saraçoğlunu okumuştum sabah aç karnına ilk sıcaklığı geçince,1.5 bardak suya bizim orta cezveyi dolduruyordu su içine bir tutam atıp 5 dk kaynatarak, içmiştim.. sonra işte dediğim gibi tırstım bıraktım :)) ama o ay acayip yum. Ağrım oldu ama bebiş gene yoktu:) süre olarak ne kadar süre içtin?
Darısı seninde ve tüm isteyenlerinde çok aminHaklısın herkes bi şekilde olgunlaşıyor işte..
Neyse mutlu sona ulaşmana sevindim.. inşallah sağlıkla canım❤
Benim amh düşük fsh yüksek kuzu enfeksiyon yok. Kadın otu dendiği için fshı düşürmek için içiyim demiştim. Fsh zaten stresten çok etkilenen hormon benim de meslek icabıyla stressiz günüm yok desem yeri..Senin Hormonların nasıl canım , bu su hormonları dengeliyormuş. Mesela ben soğan suyununda şifasını gördüm bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı onu içtikten sonra
Ah ne güzel Allah bağışlasın bende hiç yok zannediyorumBenim amh düşük fsh yüksek kuzu enfeksiyon yok. Kadın otu dendiği için fshı düşürmek için içiyim demiştim. Fsh zaten stresten çok etkilenen hormon benim de meslek icabıyla stressiz günüm yok desem yeri..
Bu değerlerle ve yaştan, direk tüp denenebilir dendi lakin mayısta bir kaybım oldu 8+5ti normal yolla oldu yani.. şimdi de bekliyorum bakalım olur diye.. bir kızım var ablası onuçün biraz rahatım olursa olur kafasındayım. Nasipte varsa gelir diyorum.
Hiç öyle değil biliyor musun? Beni tanıyan tanıdı:) ilk kaybımda senin yaşlarındaydım.. 9 haftalıktı kalbi durmuş dendi. Bile isteye 3 sene korundum. Sonra istedikten 9 ay sonra kızım geldi onda da hiç ne isyanım ne depresyonum oldu. Amaan gelmesse gelmez dediğim ay gebe kaldığımı öğrendim. İnanan insanlarız her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz okumuş insanlarız kuzu.. çevremizden de baskı va görmediğimizden belki..Ah ne güzel Allah bağışlasın bende hiç yok zannediyorumsen o yüzden rahat rahat konuşuyorsun öyle ablaya kardeş gelir elbet sen dert etme ❤ Aslan pençesi dengeliyor diye biliyorum ben biraz denesen bir sıkıntı gördüğünde bırakırsın . Ben yurmurtlama zamanından sonra içmiyordum zararı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?