Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim bende korku içindeyim o yüzden. Psikolojikmen çok çökmüştüm ozamanlar. Kalp atışını duymadan sevinmek istemiyorum. Allah herkese hayırlı gebeliklerde nasip etsin.

Amin canım benim bende korku içindeyim o yüzden. Psikolojikmen çok çökmüştüm ozamanlar. Kalp atışını duymadan sevinmek istemiyorum. Allah herkese hayırlı gebeliklerde nasip etsin.
Öyle düşünme sevin inşallah artık iyi düşün iyi olsun canım.. inşallah sağlıkla seninle bebişin gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı başımıza olsun.. bak gülmüştüm sen olmayacak bu ay da olmayacak, hiç olmayacak dediğinde görüyor musun 1 gün bekletti sadece..
Neler yaptın aldığın takviyeler var mıydı? Belirtilerin neler var? Okumak isterim canım yazarsan

Evet bende neden gülmüş acaba yanlışlıkla mı attı demiştim içimden tedirginim sadece canısı ilkinde de çok sevinmiştim 9 hafta sonra kürtaj oldum ve bu benim için bir yıkımdı. Tabi allah yine beterinden korusun. Amin inşallah canım benim tez zamanda sizlerde bu haberi verirsiniz inşallah. ben geçen aya kadar çok şey denedim. Soğan suyu, testere dişli Aslan pençesi. İçtim. Mart’ta adetten sonra biraz Aslan pençesi içtim fazla değil ama benim triod vardı onun düşmesi için içtim toplasan 5 bardak fln. Sonra son 2 Aydırda tarçın bal çörek otu karışımını yedim. Ama bu gerçekten efsane bişy. Yumurtayı fena büyütüyor. Tabi bende böyleydi herkeste aynımıdır bilmiyorum. Triod ilaçımı içiyordum ve ek olarakta folik asit içiyorum tabletim bitmek üzere. Ve ilk defa bu ay bir gün arayla ilişki oldu. Belirtilerim çok vardı aslında bel ve kuyruk sokumu ağrım aşırı derecede akıntım beyaz ve kokusuz. Kabızlık. Sabahtan akşama kadar üşüme ve gece sıcak basmaları, şişkinlik, gerginlik kasıkta. Ve günde bir iki defa karıncalaşma şeklinde kasıkta ağrı. Göğüslerim Şuanda el değmeyecek şekilde. Ve 5 gündür sık idrara çıkma.

Mesela ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmuştu. Bu defa olmadı.

Şimdi anlamışsındır sanırım gülme sebebimi.. evet haklısın tabii 2 senedir bekliyorsun ve gelmiyor.. işte her şeyin bir zamanı var gerçekten.. özellikle genç kadınların olmuyor olmayacak demesi artık gülmeme sebep oluyor benim oturup ağlayıp artık gerçekten karalar bağlamam lazım bu durumda..
İlki öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bi durum yok.. inşallah güzel düşünüyorsun artık:)
Testere dişliyi ben de almıştım lakin 1 hafta kullandım bıraktım korktum ters teper farklı reaksiyonla karşılaşırım diye. Onu nasıl içtin nasıl yaptın peki?

bu kafayla alakalı beni çok strese sokmuşlardı çevredeki insanlar. Birisinin çocuğu olduğunda bile hayırlı olsun diyemeyecek durumda kaldım. Kaldırdılar. Ve bu durum 3 gün önceydi. Çok ümitli olduğum bir aydı. Ve erken gebelikte de çıkmayınca çöküşe geçtim. Yaşa bağlarsak bu konuyu sen daha olgun karşılayabilirsin daha olgun bakabilirsin bazı şeyleri aşmışta olabilirsin yaşını bilmiyorum tabi ama sende ilk zamanlar bizim evrelerden geçmişsindir. Bizim psikolojimiz tam olgunlaşmamış herşeyi takar hale geliyoruz. Ve hemen yeniliyoruz bu duyguya. O günde dipte olduğum bir gündü ve gerçektende öyle düşünmüştüm..

Canısı ben de bir olağan dışı birşey olmadı ben şekersiz içiyordum. Sabah akşam 1 bardak diyordu Saraçoğlu ama ben akşamları 1 bardak içiyordum. 1.5 su bardağına bir tutam atıyordum. İlk su kaynayacak sonra içine atılıp kısık ateşte 3 dk kaynatıyordum. 2 dk da ocağın altını kapatıp bekliyordum. Ağzım yanmayacak şekilde sıcak sıcak içiyordum

Ben de saraçoğlunu okumuştum sabah aç karnına ilk sıcaklığı geçince,1.5 bardak suya bizim orta cezveyi dolduruyordu su içine bir tutam atıp 5 dk kaynatarak, içmiştim.. sonra işte dediğim gibi tırstım bıraktım :)) ama o ay acayip yum. Ağrım oldu ama bebiş gene yoktu:) süre olarak ne kadar süre içtin?

Haklısın herkes bi şekilde olgunlaşıyor işte..
Neyse mutlu sona ulaşmana sevindim.. inşallah sağlıkla canım❤

Senin Hormonların nasıl canım , bu su hormonları dengeliyormuş. Mesela ben soğan suyununda şifasını gördüm bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı onu içtikten sonra

Onu içtikten sonra bişy kalmadı. Boş gebelik geçirmeden 2 ay önce kullanmaya başlamıştım onu . Sonrasında baya boş verdim bir daha başladım fln derken Mart’ta toplasan 5 bardak içmişimdir

Senin Hormonların nasıl canım , bu su hormonları dengeliyormuş. Mesela ben soğan suyununda şifasını gördüm bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı onu içtikten sonra
Benim amh düşük fsh yüksek kuzu enfeksiyon yok. Kadın otu dendiği için fshı düşürmek için içiyim demiştim. Fsh zaten stresten çok etkilenen hormon benim de meslek icabıyla stressiz günüm yok desem yeri..
Bu değerlerle ve yaştan, direk tüp denenebilir dendi lakin mayısta bir kaybım oldu 8+5ti normal yolla oldu yani.. şimdi de bekliyorum bakalım olur diye.. bir kızım var ablası onuçün biraz rahatım olursa olur kafasındayım. Nasipte varsa gelir diyorum.

Ah ne güzel Allah bağışlasın bende hiç yok zannediyorum sen o yüzden rahat rahat konuşuyorsun öyle ablaya kardeş gelir elbet sen dert etme Aslan pençesi dengeliyor diye biliyorum ben biraz denesen bir sıkıntı gördüğünde bırakırsın . Ben yurmurtlama zamanından sonra içmiyordum zararı olmasın diye

Hiç öyle değil biliyor musun? Beni tanıyan tanıdı:) ilk kaybımda senin yaşlarındaydım.. 9 haftalıktı kalbi durmuş dendi. Bile isteye 3 sene korundum. Sonra istedikten 9 ay sonra kızım geldi onda da hiç ne isyanım ne depresyonum oldu. Amaan gelmesse gelmez dediğim ay gebe kaldığımı öğrendim. İnanan insanlarız her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz okumuş insanlarız kuzu.. çevremizden de baskı va görmediğimizden belki..
Rabbim hayırlısını versin ne diyelim.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…