Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canım darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Başın sağolsun canım Maalesef okadar değişik insanlarla karakterlerle yaşıyoruz ki ben kendi düşüncemden bile tedirgin oluyorum acaba ben mi yanlışım diye. Bişy söylerim darılır alınır gücenir. İç çeker diye tedirgin olurken onların ağzından çıkanı kulağıyla duymadığına şaşırıyorum. İnanç ve düşünce hepimizde var umutsuz insan olurmu. Umutsuz insan hiç bir insandır. Sadece anlık günlük ruhsal yorgunluklar insanı bazen dilde isyana sebebiyet veriyor. Ama düşününce zaman geçince yine hayırlısı diye zamana bırakanda bizleriz. Bu sadece anne olma isteği bile değil devir o kadar ilginç hallere giriyor ki isyan etmeyen insan yüzde 0.5 tir

Allahım o insanlardan etmesin aminn..
Ama ne güzel yazmışsın teşekkür ederim.. dilde demişsin bu yeterli zaten ❤
Ben gülerek seni üzdüysem o anlık özür dilerim canım

Kızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsun buarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi

Eklentiler

• 15552961637354724244343704243429.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 44
Haydi gözün aydın olsun canım sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim. ❤

Cok sevindim canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin

İnşallah canim ama zannetmiyorum ateşimde düştü zaten sen dua et bize hayirlisi olsun ins pko var miydi canim sende
Herzaman dualarimdasiniz canımm ben 2 yıl önce adet duzensizliginden dr gitmistim izaman dr demisti pko var diye ama çok az demisti 6 ay doğum kontrol hapı kullandim sonra bidaha gitmedim ama duzensizdi adetim hep gecikiyordu 1 hafta felan bayada geç yumurtladim zaten canım 24. Gun pik gördüm

Çok sevindim canım ya . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nisa’n ayı bereketli geldi. İnş bitene kadar burada ki herkesin hamilelik haberini alırız çok amin

Çok sevindim canım ya . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nisa’n ayı bereketli geldi. İnş bitene kadar burada ki herkesin hamilelik haberini alırız çok amin
Aynen canım ya sağolasın aramızda 1 gun var seninle sanırım inşaallah rabbim herkese nasip etsin

Anladim canim tekrar tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah darisi bizlere ins

Maşallah hadi gözün aydın darısı başımıza aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…