- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.341
Tebrikler canım darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlar sanırım hamileyim ben çift çizgiyi gördüm bügün. Çok stresli çok zor çok yorucu bir yoldan geçiyoruz bu yolda hem kendin ile hem ailen ile hemde çevre ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. İsyanda ediyoruz. Kendimizle kavgada ediyoruz. Bu sürecin Yorgunluğunu herşekilde hissediyorsun. Ama ne yapsan da Etsende Allah ol giyince oluyor bu ay da Allahım benim yüzüme baktı. Bu çok zor bir süreçti benim için inş bir sorun yoktur ve sağlıklı bir gebelik olur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah kimseyi anne vasfından mahrum etmesin.
Amin canım gönlümdeki dualardasınızTebrikler canım darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Başın sağolsun canımHiç öyle değil biliyor musun? Beni tanıyan tanıdı:) ilk kaybımda senin yaşlarındaydım.. 9 haftalıktı kalbi durmuş dendi. Bile isteye 3 sene korundum. Sonra istedikten 9 ay sonra kızım geldi onda da hiç ne isyanım ne depresyonum oldu. Amaan gelmesse gelmez dediğim ay gebe kaldığımı öğrendim. İnanan insanlarız her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz okumuş insanlarız kuzu.. çevremizden de baskı va görmediğimizden belki..
Rabbim hayırlısını versin ne diyelim.❤
Allahım o insanlardan etmesin aminn..Başın sağolsun canımMaalesef okadar değişik insanlarla karakterlerle yaşıyoruz ki ben kendi düşüncemden bile tedirgin oluyorum acaba ben mi yanlışım diye. Bişy söylerim darılır alınır gücenir. İç çeker diye tedirgin olurken onların ağzından çıkanı kulağıyla duymadığına şaşırıyorum. İnanç ve düşünce hepimizde var umutsuz insan olurmu. Umutsuz insan hiç bir insandır. Sadece anlık günlük ruhsal yorgunluklar insanı bazen dilde isyana sebebiyet veriyor. Ama düşününce zaman geçince yine hayırlısı diye zamana bırakanda bizleriz. Bu sadece anne olma isteği bile değil devir o kadar ilginç hallere giriyor ki isyan etmeyen insan yüzde 0.5 tir
Amin canımAllahım o insanlardan etmesin aminn..
Ama ne güzel yazmışsın teşekkür ederim.. dilde demişsin bu yeterli zaten ❤
Ben gülerek seni üzdüysem o anlık özür dilerim canım
Haydi gözün aydın olsun canım sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim. ❤Kızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsunbuarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi
Aminn canım sağol Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahHaydi gözün aydın olsun canım sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim. ❤
Cok sevindim canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsunbuarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi
Sağol Canımm âmin ınsallah sendende güzel haberler bekliyorumCok sevindim canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canim ama zannetmiyorum ateşimde düştü zaten sen dua et bize hayirlisi olsun ins pko var miydi canim sendeSağol Canımm âmin ınsallah sendende güzel haberler bekliyorum
Herzaman dualarimdasiniz canımm ben 2 yıl önce adet duzensizliginden dr gitmistim izaman dr demisti pko var diye ama çok az demisti 6 ay doğum kontrol hapı kullandim sonra bidaha gitmedim ama duzensizdi adetim hep gecikiyordu 1 hafta felan bayada geç yumurtladim zaten canım 24. Gun pik gördümİnşallah canim ama zannetmiyorum ateşimde düştü zaten sen dua et bize hayirlisi olsun ins pko var miydi canim sende
Çok sevindim canım ya . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nisa’n ayı bereketli geldi. İnş bitene kadar burada ki herkesin hamilelik haberini alırız çok aminKızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsunbuarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi
Aynen canım ya sağolasın aramızda 1 gun var seninle sanırımÇok sevindim canım ya . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nisa’n ayı bereketli geldi. İnş bitene kadar burada ki herkesin hamilelik haberini alırız çok amin
Anladim canim tekrar tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah darisi bizlere insHerzaman dualarimdasiniz canımm ben 2 yıl önce adet duzensizliginden dr gitmistim izaman dr demisti pko var diye ama çok az demisti 6 ay doğum kontrol hapı kullandim sonra bidaha gitmedim ama duzensizdi adetim hep gecikiyordu 1 hafta felan bayada geç yumurtladim zaten canım 24. Gun pik gördüm
Aminn insallah canımAnladim canim tekrar tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah darisi bizlere ins
MaşallahKızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsunbuarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi
Aminn inşaallah canım bekliyorum guzel haberlerinziiMaşallahhadi gözün aydın darısı başımıza aminnn
dua et canım inşallah bakalım darısı başımıza olsunAminn inşaallah canım bekliyorum guzel haberlerinzii
Tebrikler canım hamişsinKızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsunbuarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?