- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.361
Sıra sende inşallah canım.Cok sevindim canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Kızlar testimi yaptim gece uyuyamadim sabah olsunda test yapiyimm diye kendimi ayın 15 ne odaklamistim pikten sonra 13. Gunum hamileyim sanırım rabbime şükürler olsunbuarada 2 gün ovulasyon yaptım hep pike yakın çıkmıştı buda erken gebelik testi
Evet canısı güzel günler yakında inşallahAynen canım ya sağolasın aramızda 1 gun var seninle sanırıminşaallah rabbim herkese nasip etsin
Adet sonrası silikliği yada yumurtlamadan silikliği çok gördüm. Bu ay ilk defa tuhaflık var. O yüzden bu kadar üstüne düştüm bunun. Silik olan da su ya dikkat etmemiştim. Su içtiğim halde öyle çıktı.
Zannetmiyorum canim atesim düştü adet gelecek gibi bir dahaki aya insallahSıra sende inşallah canım.
Fermomenter diye bir program ama ben bir turlu testin fotograflarini yukleyemedim sonrada sildimCanım bu hangi program
Inşaallah canımdua et canım inşallah bakalım darısı başımıza olsun
Ben 24. Gun gördüm canım devam etEki Görüntüle 2258790 Mrb kizlar bugun ovulasyon testimin 15 gunu ve ben cift cizgiyi goremedim sizce daha erkenmi
Teşekkür ederim canımTebrikler canım hamişsin
Gec yumurtlamişsin ozamanBen 24. Gun gördüm canım devam et
Aynen bende yüklüydü o program bende yükleyemedim bu değil heralde dedim sildimFermomenter diye bir program ama ben bir turlu testin fotograflarini yukleyemedim sonrada sildim
Bugün gebelik testi yaptim canım hamileyim sanırım çift cizgiGec yumurtlamişsin ozaman
Peki hamile kaldinmi cnm
Cok mutlu oldum cnm bnm icinde dua edermisin lutfenBugün gebelik testi yaptim canım hamileyim sanırım çift cizgi
Sağol canım tabikii isteyen herkese nasip etsin RabbimCok mutlu oldum cnm bnm icinde dua edermisin lutfen
İnsallah cnmSağol canım tabikii isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Kullandm canım akşamları taze demleyip 1 ay tükettim onu kullanana kadar renkli sürecim acayip düzensizdi. Düzene girdi 27-28 günde bir olur oldum.Zannetmiyorum canim atesim düştü adet gelecek gibi bir dahaki aya insallah
Aslan pencesi aldim sen kullanmismiydin daha once
30 günde oluyorsan 16 ya da 17'inci gün görmen bekleniyor canım. Bu ay herkesin dengesi şaştı ama emin ol.Eki Görüntüle 2258790 Mrb kizlar bugun ovulasyon testimin 15 gunu ve ben cift cizgiyi goremedim sizce daha erkenmi
28 ile 30 arasi goruyom cnm30 günde oluyorsan 16 ya da 17'inci gün görmen bekleniyor canım. Bu ay herkesin dengesi şaştı ama emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?