- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.381
Nasil yapiyordum peki canim bende aldim yapacagim ins bu ay 40 gunu bulduKullandm canım akşamları taze demleyip 1 ay tükettim onu kullanana kadar renkli sürecim acayip düzensizdi. Düzene girdi 27-28 günde bir olur oldum.
Femometer adı canım bende kadınlar klübü üyelerinden öğrendimCanım bu hangi program
Üzüldüm canımTgbaaa06 canim test yaptim negatif
Amin canim insallahÜzüldüm canımya Rabbim gelecek ay nasip eder insaallah sen ne zamandır istiyosun
Ekim ayinda hamile kalmistim canim 2 subatta bebigimin kalbi durdugu icin hapla düsük yaptim o zaman korunduk bu düşükten sonraki ilk adetimdi 40 gün olacak yarinAmin canim insallah
Canım akşamları damacana suyu porselen cezvede(Böyle bir şart yok ama porselen kullandığım için öyle yaptım.) kaynatıyordum. Kaynayınca, içine bir tutam testere dişli aslan pençesi atıp ocağı kapatıyordum. Genelde bir yaprak birkaç sap olacak şekilde rast düşüyordu. Üstüne de kahve tabağı kapatıp 3-5 dk kadar demliyordum. Sonra süzüp bardağa alıyordum. Bardakta da ılıyıncaya kadar bekleyip içiyordum. Çalıştığım için 1 ay sadece akşamları yatmadan yaptım. O zamandan beri acayip düzenli. Sadece bu ay soğan kürü yaptım o düzeni biraz aksatmış olabilir.Nasil yapiyordum peki canim bende aldim yapacagim ins bu ay 40 gunu buldu
Bu arada test yaptim negatif
Canım şükür ki hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Ben son bir kaç yılda hiç hamile kalamadım. Değerlerim normalken bile ve bu süreç içinde hormon değerlerim de takla attı. Allah hayırlısıyla hayırlı vakitte sağlıkla nasip eder inşallah miniğini.Bu arada test yaptim negatif
Amin canim hepimize insallah Rabbim hayirlisiyla nasip ederCanım şükür ki hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Ben son bir kaç yılda hiç hamile kalamadım. Değerlerim normalken bile ve bu süreç içinde hormon değerlerim de takla attı. Allah hayırlısıyla hayırlı vakitte sağlıkla nasip eder inşallah miniğini.
Maşallah canim bende duzenleyebilirim ins ovulasyon testinde pozitifi görürsem gerisi geliyorda ins bu ay pozitif yakalarimCanım akşamları damacana suyu porselen cezvede(Böyle bir şart yok ama porselen kullandığım için öyle yaptım.) kaynatıyordum. Kaynayınca, içine bir tutam testere dişli aslan pençesi atıp ocağı kapatıyordum. Genelde bir yaprak birkaç sap olacak şekilde rast düşüyordu. Üstüne de kahve tabağı kapatıp 3-5 dk kadar demliyordum. Sonra süzüp bardağa alıyordum. Bardakta da ılıyıncaya kadar bekleyip içiyordum. Çalıştığım için 1 ay sadece akşamları yatmadan yaptım. O zamandan beri acayip düzenli. Sadece bu ay soğan kürü yaptım o düzeni biraz aksatmış olabilir.
Pikten sonra her an çatlyabilir tam zamanı kestiremezsin canım ben bugün ve yarın da ilişki olsun derim.Benim hiçbir sıkıntım yok görünürde ama bende yaklaşık 8 aydır hamile kalamıyorum. Bu ay ovülasyon testimi değiştirdim geçen ay düzgün sonuç vermemişti. Peki yumurtlama kaç gün sürüyor. Galiba bugün pik yapmış sabaha çatlarmı? Dün ilişki olmuştu yarın öı yapsam yoksa bu akşam mı? Yada sabah erken saatlerde mi?
İyi akşamlar kuzu pik olmuş bu hadi gözün aydıınn ☺İyi akşamlarrrr üstteki sabahki testim alttakii akşamki testim adetimin 13. Günü 28-29 günde bir adet oluyorum.
İlk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay.
Sizce bu çatlamamı demek ?
İki testide 2 saat sıvı almadan yaptım bu arada.
Sanki alttaki ile üstteki birbirinin aynısı olmamış gibi çatlama. Çünkü alttaki iki çizgide aynı siliklikteİyi akşamlarrrr üstteki sabahki testim alttakii akşamki testim adetimin 13. Günü 28-29 günde bir adet oluyorum.
İlk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay.
Sizce bu çatlamamı demek ?
İki testide 2 saat sıvı almadan yaptım bu arada.
Ama sabahkine göree daha silikkkk o yüzden bi sorayım dedm ilk defa yapıyormya bilemedimİyi akşamlar kuzu pik olmuş bu hadi gözün aydıınn ☺
evet c de t de aynı ama sabahki kopkoyu olunca bende dedim yoksa bu çatlama mı demek oluyorSanki alttaki ile üstteki birbirinin aynısı olmamış gibi çatlama. Çünkü alttaki iki çizgide aynı siliklikte
Evet evet bi tık silik gibi normalde kaçında bekliyodun adeti.. 29 nisan gibi duruyor o zmm teste göreAma sabahkine göree daha silikkkk o yüzden bi sorayım dedm ilk defa yapıyormya bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?