- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.401
Normalde 1 mayıstı aynen eğer pikse bu 29 nisan olcak galiba yeni batEvet evet bi tık silik gibi normalde kaçında bekliyodun adeti.. 29 nisan gibi duruyor o zmm teste göre
Tamam da işte teyit etmiş oluyorsun aynı bende senin gibi teyit etmek için almıştım testi kuzu 4 5 ay kullandım bi daha sipariş vermedim. ☺Normalde 1 mayıstı aynen eğer pikse bu 29 nisan olcak galiba yeni bat
Daha çatlamamış canım ama çatlama öncesi de önemli es geçme bu akşamı.İyi akşamlarrrr üstteki sabahki testim alttakii akşamki testim adetimin 13. Günü 28-29 günde bir adet oluyorum.
İlk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay.
Sizce bu çatlamamı demek ?
İki testide 2 saat sıvı almadan yaptım bu arada.
Bir de silikleştiğini kontrol edersin canım.Normalde 1 mayıstı aynen eğer pikse bu 29 nisan olcak galiba yeni bat
Bu sabahı değerlendirmiştim akşamda mı olsunDaha çatlamamış canım ama çatlama öncesi de önemli es geçme bu akşamı.
Nası yani yokmu derkenBir de silikleştiğini kontrol edersin canım.
Senin bey yok mu bu arada:)
Akşam rahat giremiyodun gibi aklımda kalmış daNası yani yokmu derken
Yok girebiliyorumda ben pek akşamları girmiyorum iş yernde tüm gün burda oluncaAkşam rahat giremiyodun gibi aklımda kalmış da
İşte tam da dediğim gibi yaniiYok girebiliyorumda ben pek akşamları girmiyorum iş yernde tüm gün burda olunca
Bide beyim yok şuanolsa test fln yapamam çaktırmıyorum ona yumurlma günü vs. Stres fln yapmasn diye
Aynenİşte tam da dediğim gibi yanii
Senin bendem 2 3 gün sonraydı kuzu bişeyler kullanıyo musun benim 18 19. Çatlama gösteriyor prg. Biliyorsun benim prg ile de uyumlu gidiyor. 3 mayıs da bat günüm.Aynensağ kasıkta batmalar var yumurtlama hazırlıgı yada yumurtlama bişiler oluyo heralde
Ekim ayinda hamile kalmistim canim 2 subatta bebigimin kalbi durdugu icin hapla düsük yaptim o zaman korunduk bu düşükten sonraki ilk adetimdi 40 gün olacak yarin
Benim 4 aylikti bebegim canim saat basi hap verdiler 4 tane ictikten sonra normal dogum sancilari gibi sanci olmaya basladi sonra suyum patladi ve o an bebek dustu zaten tekrar baktilar kurtaja gerek yok hepsi dusmus dediler 1 gun hastanede yattimHapla düşük nasıl oluyo benimde kalbi durduğu için gebeliğim sonlandı ama direkt kürtaj dedi dr uö
Yooo hiç bişey kullanmıyorum folikasit dışındaaaa :)Senin bendem 2 3 gün sonraydı kuzu bişeyler kullanıyo musun benim 18 19. Çatlama gösteriyor prg. Biliyorsun benim prg ile de uyumlu gidiyor. 3 mayıs da bat günüm.
Neden kaybettınız pekk kırtaj olmamanız cok guzel benımde 20 haftalıktı dogumdan sonra maaşesef kurtaj benı mafettıBenim 4 aylikti bebegim canim saat basi hap verdiler 4 tane ictikten sonra normal dogum sancilari gibi sanci olmaya basladi sonra suyum patladi ve o an bebek dustu zaten tekrar baktilar kurtaja gerek yok hepsi dusmus dediler 1 gun hastanede yattim
Bilmiyorum canim cinsiyetini ögrenmeye gittigimizde kalbi durmus dedi bide devlete gittik ordada durmus deyince birakmadilar zaten kurtaj senin icin iyi olmaz hapla bi deneyelim dusmezse kurtaj yapalim dedi dr sonra dustu zaten ilk dusuk oldugu icinde arastirma yapmadilar sadece patolojiye gonderdiler ondada birsey cikmadiNeden kaybettınız pekk kırtaj olmamanız cok guzel benımde 20 haftalıktı dogumdan sonra maaşesef kurtaj benı mafettı
Cok gecmis olsun canim cok zor bir durum Allah im kimseye yasatmasin nasil sevincliydim cinsiyetini ogrenmeye giderken dr oyle söyleyince dunyam başima yikildi sanki bebegim cennet kuşu oldu benimde 40 gun oldu adet yoktu normale dönmemiz biraz zaman alacak gibiNeden kaybettınız pekk kırtaj olmamanız cok guzel benımde 20 haftalıktı dogumdan sonra maaşesef kurtaj benı mafettı
Benim 4 aylikti bebegim canim saat basi hap verdiler 4 tane ictikten sonra normal dogum sancilari gibi sanci olmaya basladi sonra suyum patladi ve o an bebek dustu zaten tekrar baktilar kurtaja gerek yok hepsi dusmus dediler 1 gun hastanede yattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?