Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani boş durmayacağız çalışacağız arkadaşım. Benim bu ay 3. Denemem olacak anladım ki en garantisi gün aşırı atlamadan yapmak. Hee yine olmuyorsa bakacağız bir hal çaresine . Hadi boş oturanı Allah sevmez

Daha çatlamamış canım ama çatlama öncesi de önemli es geçme bu akşamı.

Hapla düşük nasıl oluyo benimde kalbi durduğu için gebeliğim sonlandı ama direkt kürtaj dedi dr uö
Benim 4 aylikti bebegim canim saat basi hap verdiler 4 tane ictikten sonra normal dogum sancilari gibi sanci olmaya basladi sonra suyum patladi ve o an bebek dustu zaten tekrar baktilar kurtaja gerek yok hepsi dusmus dediler 1 gun hastanede yattim

Senin bendem 2 3 gün sonraydı kuzu bişeyler kullanıyo musun benim 18 19. Çatlama gösteriyor prg. Biliyorsun benim prg ile de uyumlu gidiyor. 3 mayıs da bat günüm.
Yooo hiç bişey kullanmıyorum folikasit dışındaaaa :)
Benim 2 aydır düzenim şaştı bu ay 4 gün erken oldum mesela

Benim 4 aylikti bebegim canim saat basi hap verdiler 4 tane ictikten sonra normal dogum sancilari gibi sanci olmaya basladi sonra suyum patladi ve o an bebek dustu zaten tekrar baktilar kurtaja gerek yok hepsi dusmus dediler 1 gun hastanede yattim
Neden kaybettınız pekk kırtaj olmamanız cok guzel benımde 20 haftalıktı dogumdan sonra maaşesef kurtaj benı mafettı

Neden kaybettınız pekk kırtaj olmamanız cok guzel benımde 20 haftalıktı dogumdan sonra maaşesef kurtaj benı mafettı
Bilmiyorum canim cinsiyetini ögrenmeye gittigimizde kalbi durmus dedi bide devlete gittik ordada durmus deyince birakmadilar zaten kurtaj senin icin iyi olmaz hapla bi deneyelim dusmezse kurtaj yapalim dedi dr sonra dustu zaten ilk dusuk oldugu icinde arastirma yapmadilar sadece patolojiye gonderdiler ondada birsey cikmadi

Cok gecmis olsun canim cok zor bir durum Allah im kimseye yasatmasin nasil sevincliydim cinsiyetini ogrenmeye giderken dr oyle söyleyince dunyam başima yikildi sanki bebegim cennet kuşu oldu benimde 40 gun oldu adet yoktu normale dönmemiz biraz zaman alacak gibi

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahım sağlıkla bir evlat nasip etsin hepimize. Şöyle kafamız rahat rahat bir hamilelik geçirelim inşallah.
Olmasa olmuyo olsa ya bişe olursa derdi çıkıyor aah ah

İnnâ lillahi ve innâ ileyhi râci’un
Allahumme ecirni fi musibeti
Ve ahlif li hayran minha

Anlamı:
Şüphesiz ki Allah’tan geldik ve Şüphesiz ki dönüşümüz onadır.
Allah’ım uğradığım musibet sebebiyle beni mükafatlandır
Ve uğradığım zararı daha iyisiyle telafi et

Kızlar bu zikri tekrarlayın bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…