- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Kuzum sen bı kan versene neden kendine eziyet ediyorsunYa inanılır gibi değil testi yaptıktan sonra uyumuşum şimdi ben testteki çizgi koyulaşır diye beklerken çizgiden eser kalmamış olabilir mi böyle birşey ya offf ne kadar da sevinmiştim çizgi bariz belliydi fotoğraftaki az belli oluyordu
Evet bisey kalmamis ama kıl gibi ince vardi hayirlisi bakalim canim...Eki Görüntüle 2217731
Test böyle olmuş
Ya ben görüyordum neden böyle oldu anlam veremedim test bozuk gibi durmuyor ancak Pazartesi günü kan verebilirimCanım tekrar dene bence . Ya da git kan ver kökten çözüm :) Çizgi çok ince ama renkli görünüyor .
Ben hala renk görüyorum :) var bence inşallahEki Görüntüle 2217731
Test böyle olmuş
Pazartesi günü vericem inşaallahKuzum sen bı kan versene neden kendine eziyet ediyorsun
Bugün de acile git ilaç kullandım hamilelikten şüphe ediyorum çok sancim var de onlar test yapıyorPazartesi günü vericem inşaallah
Evet vardı Eminim böyle birşey mümkün mü acaba başına gelen olmuş mudur?Evet bisey kalmamis ama kıl gibi ince vardi hayirlisi bakalim canim...
Birde ovulasyon testi yap canım bakalımMerhaba hanımlar
Ovulasyon testleriyle kardeş gibiyiz
Bu ay bata 9 kala erken gebelik testi yaptım önce hayalet gibi olan çizgi şimdi bu hale geldi
Comfort days testim
Birde ovulasyon testi yap canım bakalım
Bugün veremem oğlumu mecbur olmadığım sürece hastane ortamlarına sokmuyorum bırakacak kimsem de yok ancak Pazartesi günü olabilirBugün de acile git ilaç kullandım hamilelikten şüphe ediyorum çok sancim var de onlar test yapıyor
SelamMerhaba hanımlar
Ovulasyon testleriyle kardeş gibiyiz
Bu ay bata 9 kala erken gebelik testi yaptım önce hayalet gibi olan çizgi şimdi bu hale geldi
Comfort days testim
Ovulasyon testini tekrar yapabilir misin canımBugün veremem oğlumu mecbur olmadığım sürece hastane ortamlarına sokmuyorum bırakacak kimsem de yok ancak Pazartesi günü olabilir
Öğleden sonra yapıcam inşaallah resmini atarımOvulasyon testini tekrar yapabilir misin canım
Bende yapıyorum 22 gün oldu ama hala bı koyuluk yokÖğleden sonra yapıcam inşaallah resmini atarım
Senin durumlar neydi cnm bata 4 gun kalmis..?Ovulasyon testini tekrar yapabilir misin canım
Allah Allah neden acaba? Hiç koyulaşmadı mı?Bende yapıyorum 22 gün oldu ama hala bı koyuluk yok
Yok canım.bir gün koyulasiyor diğer gün siliklrsiyor sürekli boylrAllah Allah neden acaba? Hiç koyulaşmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?