- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.421
Amin canim insallah ahhhh ahhhh Rabbim hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimizeÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahım sağlıkla bir evlat nasip etsin hepimize. Şöyle kafamız rahat rahat bir hamilelik geçirelim inşallah.
Olmasa olmuyo olsa ya bişe olursa derdi çıkıyor aah ah
Olabilir canim ben 10-11gibi yapiyordum net cikiyordu ama cogu kisi ogleden sonra yapiyorEki Görüntüle 2259085
Eki Görüntüle 2259088
Kızlar ben testi yapıyorum ama bu şekilde çıktı bu sefer. Anlamadım acaba akşam 7-8 arası yaptığım için çok net çıkmadı mı. Gündüze çekiyim en iyisi test yapma saatini
Hayırlısı canım. Bende test yaptım negatif ateşim sabah düşük gibiydi ama şimdi yerinde.Bu arada benim regl başladi
14 koyulasmis tekrar siliklesmis gibi canım gündüz yap bencedeEki Görüntüle 2259085
Eki Görüntüle 2259088
Kızlar ben testi yapıyorum ama bu şekilde çıktı bu sefer. Anlamadım acaba akşam 7-8 arası yaptığım için çok net çıkmadı mı. Gündüze çekiyim en iyisi test yapma saatini
Hayırlısı olsun canımm ınşaallah gelecek ay olurBu arada benim regl başladi
14 koyulasmis tekrar siliklesmis gibi canım gündüz yap bencede
Normalde kaçıncı gün yumurtlama görüyorsun ki aynen çok etkiliyor aksama kadar alınan sıvılar vs belki dün pik olmuştur bugün çatlamıştır sen bugünü degerlendir yinede canım pike yakın baya bugünkü testin
Aynen canım belkide yarın pik olur ama riske atma degerlendir sen ben pik oglen 12 de görmüştüm gece degerlendirdim canim ertesi gün çatlamıştı ama kandilde olmaz dedi bi arkadaşım ogunu degerlendirememistim sabah degerlendirim sonuç pozitif oldu çok şükürDaha önce 18. Gün piki gördüm bugünü yarını değerlendirmeli
Insallah canim sen duat et bizlereHayırlısı olsun canımm ınşaallah gelecek ay olur
Herzaman canımm bende kan vermeye geldim hastanedeyim kesinlestireyim diye bakalimInsallah canim sen duat et bizlere❤
Aynen canım belkide yarın pik olur ama riske atma degerlendir sen ben pik oglen 12 de görmüştüm gece degerlendirdim canim ertesi gün çatlamıştı ama kandilde olmaz dedi bi arkadaşım ogunu degerlendirememistim sabah degerlendirim sonuç pozitif oldu çok şükür
Olabilir bakalım devam et canımBu ara akıntıyıda takip ediyorum daha gelmedi bence çatlamadı. Yarın belli olur
Cok güzel dua cnm kaydettim onu ıns sabrımızın karşılığı Allahım mükafatını verirİnnâ lillahi ve innâ ileyhi râci’un
Allahumme ecirni fi musibeti
Ve ahlif li hayran minha
Anlamı:
Şüphesiz ki Allah’tan geldik ve Şüphesiz ki dönüşümüz onadır.
Allah’ım uğradığım musibet sebebiyle beni mükafatlandır
Ve uğradığım zararı daha iyisiyle telafi et
Kızlar bu zikri tekrarlayın bol bol
demee yaaa kaç çıktıı ki? kimyasal mı yaşıyorsun acaba?Kızlar değerim düşük çıktı kanda hamile olmadığım çıktı. Ama ben hala test yapıyorum çift çizgi çıkıyor anlam veremedim bilen yaşayan var mı ?
Kimyasalda olsa testte çıkardı sanırım. 3 çıktı 5 ten yukarısı olması lazımmış. Adetim 18 i eğer adet olmazsam yine kan vericem. Şanş iştedemee yaaa kaç çıktıı ki? kimyasal mı yaşıyorsun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?