Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah ahhhh ahhhh Rabbim hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar ben testi yapıyorum ama bu şekilde çıktı bu sefer. Anlamadım acaba akşam 7-8 arası yaptığım için çok net çıkmadı mı. Gündüze çekiyim en iyisi test yapma saatini

14 koyulasmis tekrar siliklesmis gibi canım gündüz yap bencede

Su gerçekten etkiliyo ya sabah çay içyim 9 gibi 10 gibi bir kahve içtim sonra hiçbişe içmedim şimdi testi yaptım böyle çıktı.

Dün 1 litreye yakın su içtim sonra 2_2.5 saat hiçbişe içmedim test yaptım çizgi gözükmüyor bile.

Bidaha akşamları yapmicam testi çok etkiliyor yaa. Şimdi yaptıö sonuç

Eki Görüntüle 2259100
Normalde kaçıncı gün yumurtlama görüyorsun ki aynen çok etkiliyor aksama kadar alınan sıvılar vs belki dün pik olmuştur bugün çatlamıştır sen bugünü degerlendir yinede canım pike yakın baya bugünkü testin

Daha önce 18. Gün piki gördüm bugünü yarını değerlendirmeli
Aynen canım belkide yarın pik olur ama riske atma degerlendir sen ben pik oglen 12 de görmüştüm gece degerlendirdim canim ertesi gün çatlamıştı ama kandilde olmaz dedi bi arkadaşım ogunu degerlendirememistim sabah degerlendirim sonuç pozitif oldu çok şükür

Bu ara akıntıyıda takip ediyorum daha gelmedi bence çatlamadı. Yarın belli olur

Cok güzel dua cnm kaydettim onu ıns sabrımızın karşılığı Allahım mükafatını verir

Kızlar değerim düşük çıktı kanda hamile olmadığım çıktı. Ama ben hala test yapıyorum çift çizgi çıkıyor anlam veremedim bilen yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…