Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3ten de yükselebilir hayırlısı bakalım üzülme lütfen.
Yok şuan üzgün değilim nedense kendime şaşırıyorum adet olursam üzülebilirim ama ☺ Doktora gittim bugün yine testlerimizde götürdüm doktorda şaşırdı ama hamile olsun kanda çıkar istersen bir daha kan ver dedi ben istemedim. Adetim geçtikten sonra vermemin daha mantıklı olduğunu söyledim. Nasıl istersen dedi. Bakalım bunu da yaşayacakmışım demek . İlk defa böyle bişyle karşılaşıyorum ve hiçte duymadım bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşan birini. Kendimde ilklerimi yaşıyorum

Yalancı pozitif nadiren de olsa olabiliyo canım o nedenle kan testiyle kesinleştiriliyor en yakın zamanda yine olur tabi ki üzülmiceksin :) My everything
3 gündür sabah öyle akşam deniyorum ve çift çizgiyi görüyorum. Bu dediğin idrardan ötürü yalancı pozitifim yoksa kaset testtin yanlışlığı yada onun gösterdiği yalancı çizgimi canım. İnş canısı bi adetim geçsin diğer aya çalışmalar yine başlar Ama kesin adet zamanı üzlürüm

Forumda arat bunla alakalı bşeyler bulursun benim başıma gelmedi ama duydum. Allah korusun ama kimininki kistten filan oluyor tabi illaki bi sorun olacak anlamına gelmiyo sorun olsa bilirdin yeni muayene oldun dimi? Başka bi hormon artışından etkilenmiş olabilir. Lh testinin bhcg artışında pozitifi gösterebilmesi gibi düşün.

2 ay önce doktora gitmiştim herşey temizdi . Ama sonradan oldu mu bilmiyorum. Bu gittiğim sağlık ocağı doktoru. Eğer adet olmazsam kadındoğuma gideceğim. Canısı dün gece geç saatlere kadar araştırdım bazı konuları ama her kafadan ayrı şeyler söyleniyor. Bi bakıyorum benim gibi yaşamış ve hamile bir bakıyorum benim gibi yaşamış ama hamile değil ve bir çok yorum. Bakınca daha strese giriyorum ama gece belki bunuda araştırabilirim yalancı çizgiyi geceler uzun nasılsa hakkımda hayırlısı neyse olsun. Zaman zaten gösterecek herşeyi

Sen kan testini yenilettir belki hamilesin belli olmaz. Peki adetin şuan gecikti mi? Hiçbi tedavi uygulamıyodun dimi yani test sonucunu etkiliycek bi hormon içeren ilaç vs ?

Sen kan testini yenilettir belki hamilesin belli olmaz. Peki adetin şuan gecikti mi? Hiçbi tedavi uygulamıyodun dimi yani test sonucunu etkiliycek bi hormon içeren ilaç vs ?
Canısı aslında 11 nisandı adet zamanım geç yumurtlama oldu ilk defa. oyüzden uzadı tahmini 18 Nisa’n adet tarihim. Yok tedavi altında değildim. Triod ilacı kullanıyorum sadece 2,3 aydır. Önceden de ara ara kullanıyordum ilacı pek önemsemiyordum . Tam içmeye başlayalı 2.3 ay oldu

İlginçmiş ya acaba kan testi yanılabiliyo mu hiç örneğini duyan oldu mu sormak lazım. Sen yarından sonra bidaha baktır bence

Evet canım bariz belirgin çizgi ilginç acaba tutunamadimi bebis
Kan testi verdikten sonra yaptıgım test canısı bu. olsaydı birazda olsa yüksek çıkardı. Valla o kadar şey dönüyor ki kafamda işin içinden çıkamıyorum. İlla belli olacak zamana bıraktım hakkımda neyse hayırlısı o olsun zaten adet olacakmışım gibi ağrılarda geliyor arada bir sanırım adet olacağım bakalım

İlginçmiş ya acaba kan testi yanılabiliyo mu hiç örneğini duyan oldu mu sormak lazım. Sen yarından sonra bidaha baktır bence
Formlarda okudum canısı öyle başına gelmiş insanlar var kanda çıkmayıp ta kaset testte gören ve hamile olan yada kandan baktırıp sonra yükselen . Ama ters sonuçlarıda var. Testi adetim eğer geçerse yaptırmayı düşünüyorum canım şuan duruma alışmışken bir daha o heyecana kapılmak istemiyorum.

Ben henüz hiç gebelik için kan vermedim ama bikere normal kan tetkikimde tsh değerim çok yüksek çıkmıştı hatırlıyorum doktor bidaha baktır labarotuvar hatasıdır demişti öyle de çıkmıştı. İkinciye de aynısı çıkarsa kanaat getirirsin

Özel bir hastanedeki kadın Doğuma gittiğimde bana bir benzer şeyini söylemişti. Benimde tshım yüksek. Doktora dedim sağlık ocağında yaptırsam olur mu oda onlar yanıltıcı olabiliyor yüksek gösterebiliyor. Başka bir hastanede yaptırabilirsin demişti. Tabi ben yine sağlık ocağında yaptırıyorum adetim geçtiğinde kendi doktoruma gidip orada yaptırmayı düşünüyorum canım. Birde bu yaşadığım süreci anlatıyım bir kontrol etsin beni. Kist fln varmı onlara da bir baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…