- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.441
3ten de yükselebilir hayırlısı bakalım üzülme lütfen.Kimyasalda olsa testte çıkardı sanırım. 3 çıktı 5 ten yukarısı olması lazımmış. Adetim 18 i eğer adet olmazsam yine kan vericem. Şanş işte
Yok şuan üzgün değilim nedense kendime şaşırıyorum3ten de yükselebilir hayırlısı bakalım üzülme lütfen.
Allah allah kaç çıktı canım bende bugün kan testi verdim 200 cıktıKızlar değerim düşük çıktı kanda hamile olmadığım çıktı. Ama ben hala test yapıyorum çift çizgi çıkıyor anlam veremedim bilen yaşayan var mı ?
Canım benim testte dereceler 0. - 5 . Gebelik için 5 ten yukarısı olması gerekiyormuş benim 3 çıktıAllah allah kaç çıktı canım bende bugün kan testi verdim 200 cıktı
3 gündür sabah öyle akşam deniyorum ve çift çizgiyi görüyorum. Bu dediğin idrardan ötürü yalancı pozitifim yoksa kaset testtin yanlışlığı yada onun gösterdiği yalancı çizgimi canım. İnş canısı bi adetim geçsin diğer aya çalışmalar yine başlarYalancı pozitif nadiren de olsa olabiliyo canım o nedenle kan testiyle kesinleştiriliyor en yakın zamanda yine olur tabi ki üzülmiceksin :)My everything
Anladım canım gebelik testindemi pozitif çıkıyorCanım benim testte dereceler 0. - 5 . Gebelik için 5 ten yukarısı olması gerekiyormuş benim 3 çıktı
Forumda arat bunla alakalı bşeyler bulursun benim başıma gelmedi ama duydum. Allah korusun ama kimininki kistten filan oluyor tabi illaki bi sorun olacak anlamına gelmiyo sorun olsa bilirdin yeni muayene oldun dimi? Başka bi hormon artışından etkilenmiş olabilir. Lh testinin bhcg artışında pozitifi gösterebilmesi gibi düşün.3 gündür sabah öyle akşam deniyorum ve çift çizgiyi görüyorum. Bu dediğin idrardan ötürü yalancı pozitifim yoksa kaset testtin yanlışlığı yada onun gösterdiği yalancı çizgimi canım. İnş canısı bi adetim geçsin diğer aya çalışmalar yine başlar ☺ Ama kesin adet zamanı üzlürüm ☺
Evet dünkü yaptıgım testi atarım birazdan. Bütün yapmadım ve yapmayacağım daha. Eşeyi bekleyeceğimAnladım canım gebelik testindemi pozitif çıkıyor
2 ay önce doktora gitmiştim herşey temizdi . Ama sonradan oldu mu bilmiyorum. Bu gittiğim sağlık ocağı doktoru. Eğer adet olmazsam kadındoğuma gideceğim. Canısı dün gece geç saatlere kadar araştırdım bazı konuları ama her kafadan ayrı şeyler söyleniyor. Bi bakıyorum benim gibi yaşamış ve hamile bir bakıyorum benim gibi yaşamış ama hamile değil ve bir çok yorum. Bakınca daha strese giriyorum ama gece belki bunuda araştırabilirim yalancı çizgiyi geceler uzun nasılsaForumda arat bunla alakalı bşeyler bulursun benim başıma gelmedi ama duydum. Allah korusun ama kimininki kistten filan oluyor tabi illaki bi sorun olacak anlamına gelmiyo sorun olsa bilirdin yeni muayene oldun dimi? Başka bi hormon artışından etkilenmiş olabilir. Lh testinin bhcg artışında pozitifi gösterebilmesi gibi düşün.
Bunu gören insan tabikide hamileyim der dimi ama değilmişim ilginçAnladım canım gebelik testindemi pozitif çıkıyor
Sen kan testini yenilettir belki hamilesin belli olmaz. Peki adetin şuan gecikti mi? Hiçbi tedavi uygulamıyodun dimi yani test sonucunu etkiliycek bi hormon içeren ilaç vs ?2 ay önce doktora gitmiştim herşey temizdi . Ama sonradan oldu mu bilmiyorum. Bu gittiğim sağlık ocağı doktoru. Eğer adet olmazsam kadındoğuma gideceğim. Canısı dün gece geç saatlere kadar araştırdım bazı konuları ama her kafadan ayrı şeyler söyleniyor. Bi bakıyorum benim gibi yaşamış ve hamile bir bakıyorum benim gibi yaşamış ama hamile değil ve bir çok yorum. Bakınca daha strese giriyorum ama gece belki bunuda araştırabilirim yalancı çizgiyi geceler uzun nasılsahakkımda hayırlısı neyse olsun. Zaman zaten gösterecek herşeyi
Canısı aslında 11 nisandı adet zamanım geç yumurtlama oldu ilk defa. oyüzden uzadı tahmini 18 Nisa’n adet tarihim. Yok tedavi altında değildim. Triod ilacı kullanıyorum sadece 2,3 aydır. Önceden de ara ara kullanıyordum ilacı pek önemsemiyordum . Tam içmeye başlayalı 2.3 ay olduSen kan testini yenilettir belki hamilesin belli olmaz. Peki adetin şuan gecikti mi? Hiçbi tedavi uygulamıyodun dimi yani test sonucunu etkiliycek bi hormon içeren ilaç vs ?
Evet canım bariz belirgin çizgi ilginç acaba tutunamadimi bebisBunu gören insan tabikide hamileyim der dimi ama değilmişim ilginç ☺
İlginçmiş ya acaba kan testi yanılabiliyo mu hiç örneğini duyan oldu mu sormak lazım. Sen yarından sonra bidaha baktır benceCanısı aslında 11 nisandı adet zamanım geç yumurtlama oldu ilk defa. oyüzden uzadı tahmini 18 Nisa’n adet tarihim. Yok tedavi altında değildim. Triod ilacı kullanıyorum sadece 2,3 aydır. Önceden de ara ara kullanıyordum ilacı pek önemsemiyordum . Tam içmeye başlayalı 2.3 ay oldu
Kan testi verdikten sonra yaptıgım test canısı bu. olsaydı birazda olsa yüksek çıkardı. Valla o kadar şey dönüyor ki kafamda işin içinden çıkamıyorum. İlla belli olacak zamana bıraktım hakkımda neyse hayırlısı o olsun zaten adet olacakmışım gibi ağrılarda geliyor arada bir sanırım adet olacağım bakalımEvet canım bariz belirgin çizgi ilginç acaba tutunamadimi bebis
Formlarda okudum canısı öyle başına gelmiş insanlar var kanda çıkmayıp ta kaset testte gören ve hamile olan yada kandan baktırıp sonra yükselen . Ama ters sonuçlarıda var. Testi adetim eğer geçerse yaptırmayı düşünüyorum canım şuan duruma alışmışken bir daha o heyecana kapılmak istemiyorum.İlginçmiş ya acaba kan testi yanılabiliyo mu hiç örneğini duyan oldu mu sormak lazım. Sen yarından sonra bidaha baktır bence
Ben henüz hiç gebelik için kan vermedim ama bikere normal kan tetkikimde tsh değerim çok yüksek çıkmıştı hatırlıyorum doktor bidaha baktır labarotuvar hatasıdır demişti öyle de çıkmıştı. İkinciye de aynısı çıkarsa kanaat getirirsinKan testi verdikten sonra yaptıgım test canısı bu. olsaydı birazda olsa yüksek çıkardı. Valla o kadar şey dönüyor ki kafamda işin içinden çıkamıyorum. İlla belli olacak zamana bıraktım hakkımda neyse hayırlısı o olsun zaten adet olacakmışım gibi ağrılarda geliyor arada bir sanırım adet olacağım bakalım ☺
Özel bir hastanedeki kadın Doğuma gittiğimde bana bir benzer şeyini söylemişti. Benimde tshım yüksek. Doktora dedim sağlık ocağında yaptırsam olur mu oda onlar yanıltıcı olabiliyor yüksek gösterebiliyor. Başka bir hastanede yaptırabilirsin demişti. Tabi ben yine sağlık ocağında yaptırıyorumBen henüz hiç gebelik için kan vermedim ama bikere normal kan tetkikimde tsh değerim çok yüksek çıkmıştı hatırlıyorum doktor bidaha baktır labarotuvar hatasıdır demişti öyle de çıkmıştı. İkinciye de aynısı çıkarsa kanaat getirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?