- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.461
Bende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktıiki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi
Aynen canım ins ben ve benim gibi hamilelik bekleyen tüm kardeşlerim güzel haber alırBenim de bat cuma, sabah testim negatif çıktı. Ama hiçbi adet belirtim yok normalde bikaç gün önceden hissettirir hatta ciddi karın ağrım olur. Bazılarının idrara geç geçermiş bat günü negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler var. Adet gelmedkçe umut kesilmiyo
Çokkk düşük bir ihtimal. Yumurtalık kisti olabilir canım.Kızlar değerim düşük çıktı kanda hamile olmadığım çıktı. Ama ben hala test yapıyorum çift çizgi çıkıyor anlam veremedim bilen yaşayan var mı ?
Övü testlerimde bu ay bi tuhaftı zaten benimde kafamda o şüphe var canım inş yoktur ama varsada hal çaresine bakılmalı.Çokkk düşük bir ihtimal. Yumurtalık kisti olabilir canım.
İnşallah yoktur. 3 de düşük bir değer değil canım. 0.5 üstü gebelik lehine gidebilir diye okumuştum bir yerde. Bekleyip göreceğiz.Övü testlerimde bu ay bi tuhaftı zaten benimde kafamda o şüphe var canım inş yoktur ama varsada hal çaresine bakılmalı.
Hayırlısı canım benim aynen bekleyip görücezİnşallah yoktur. 3 de düşük bir değer değil canım. 0.5 üstü gebelik lehine gidebilir diye okumuştum bir yerde. Bekleyip göreceğiz.
Bende karsılastım canım cift çizgi gördüm ama gebelik yoktuYok şuan üzgün değilim nedense kendime şaşırıyorumadet olursam üzülebilirim ama ☺ Doktora gittim bugün yine testlerimizde götürdüm doktorda şaşırdı ama hamile olsun kanda çıkar istersen bir daha kan ver dedi ben istemedim. Adetim geçtikten sonra vermemin daha mantıklı olduğunu söyledim. Nasıl istersen dedi. Bakalım bunu da yaşayacakmışım demek . İlk defa böyle bişyle karşılaşıyorum ve hiçte duymadım bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşan birini. Kendimde ilklerimi yaşıyorum
Bu da bir sınav demekki bizler için canım. Neden böyle olduğunu biliyormusun peki ?Bende karsılastım canım cift çizgi gördüm ama gebelik yoktu☹
Evet t canım benım ki kimyasalmış test seninki gibiydi ama nasip değilmiş 2 kere yaşadım bakalım bu ay nolcakBu da bir sınav demekki bizler için canım. Neden böyle olduğunu biliyormusun peki ?
İnş bir daha karşılaşmazsın canımEvet t canım benım ki kimyasalmış test seninki gibiydi ama nasip değilmiş 2 kere yaşadım bakalım bu ay nolcak ☹
İnş bir daha karşılaşmazsın canımdilerim bu ay sorunsuz bir şekilde tutar
[/QUOTE
Amin canım hepimiz biran önce kavus alım inş
Amin canım hepimiz biran önce kavusalım inşİnş bir daha karşılaşmazsın canımdilerim bu ay sorunsuz bir şekilde tutar
Olabilir tabi ama bu kadar erken belirti arama genelde yanıltıcı olurkizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio
Olabilir canım Bi kan ver bence kesin sonuç oKızlar bata iki kala ovulasyon testim böyle sizce hamile miyim?
Şimdi verdim pozitifse arayacaklarmış. Teşekkür ederim canm :)Olabilir canım Bi kan ver bence kesin sonuç o
Evet t canım benım ki kimyasalmış test seninki gibiydi ama nasip değilmiş 2 kere yaşadım bakalım bu ay nolcak ☹
Doktor bana korunmana gerek yok dediKimyasaldan sonra ara veriyor musun yani kanaman olduktan sonra bir regli geçmesini daha bekliyor musun. Bende kimyasal geçirdim bir hafta fln oldu bu ay korunsam mı korunmasam mı bilemedim
İnş vardır ve sağlıklı Bi gebelik olur canımŞimdi verdim pozitifse arayacaklarmış. Teşekkür ederim canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?