- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.481
MaşallahAllah allah kaç çıktı canım bende bugün kan testi verdim 200 cıktı
Benim belirtilerimde 6. Gun başlamıştı canım olabilirkizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio
Inşaallah canımm rabbim isteyen herkese yes zamanda nasip etsin dualarim sizlerleMaşallahkatlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnn
neler vardi belirtilerde cnmBenim belirtilerimde 6. Gun başlamıştı canım olabilir
Kasiklarimda batmalar vardi canim ozellikle oturtup kalktigimda bi anda oluyordu 6. Gün sarımsı bi akintim oldu yumurta aki gıbı ama seffaf degil sari gibiydi cok yorgun halsiz ağlamak için yer arıyordum 1 haftadan sonrada göğüslerim sertlesti sizlamaya basladi belimde ağrılar oluştu normalde göğüslerim adete yakın ağrır 2. gün adet olunca gecerdi ama bu daha şiddetli ve uzun surdu halada devam ediyor yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testi yaptım pike yakin cıktı 13. Gunde gebelik testinde cift cizgiyi gördümneler vardi belirtilerde cnm
Sağol Canım inşaallah kisa zamanda bekliyodum haberlerinizi
çok erken olmus belirtiler bugun 12 gün var bnm bata . goguslerimin ucu elleyince hassas aciyor normlde 1 hfta kala fln acirdi . kasiklrm patlick gbi basinc varKasiklarimda batmalar vardi canim ozellikle oturtup kalktigimda bi anda oluyordu 6. Gün sarımsı bi akintim oldu yumurta aki gıbı ama seffaf degil sari gibiydi cok yorgun halsiz ağlamak için yer arıyordum 1 haftadan sonrada göğüslerim sertlesti sizlamaya basladi belimde ağrılar oluştu normalde göğüslerim adete yakın ağrır 2. gün adet olunca gecerdi ama bu daha şiddetli ve uzun surdu halada devam ediyor yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testi yaptım pike yakin cıktı 13. Gunde gebelik testinde cift cizgiyi gördüm
Aynen canım bende erken oyuzden değildir diye dusundum ama oyuzdenmis aynen özellikle göğüs uçları dokununca acıyor bide kendimi çok şişkin hissediyordum canımçok erken olmus belirtiler bugun 12 gün var bnm bata . goguslerimin ucu elleyince hassas aciyor normlde 1 hfta kala fln acirdi . kasiklrm patlick gbi basinc var
ayyy ins bnde olurum hamiş❤Aynen canım bende erken oyuzden değildir diye dusundum ama oyuzdenmis aynen özellikle göğüs uçları dokununca acıyor bide kendimi çok şişkin hissediyordum canım
Insallah canım ❤ayyy ins bnde olurum hamiş❤
Benim belirtilerimde 6. Gun başlamıştı canım olabilir
Evet canım ettim benim once yumurta aki gıbı akintim geldi 3 gün sonra pik gördüm 24. Gun o zamanda hep ıslaklık vardi su gibiydiSen pik olduğu günlerde akıntıdanda takip edebildin mi
Evet canım ettim benim once yumurta aki gıbı akintim geldi 3 gün sonra pik gördüm 24. Gun o zamanda hep ıslaklık vardi su gibiydi
Akıntı olduğu günü her ihtimale karşı degerlendirdim pik olduğu gün de gece degerlendirdim çatladığı gunu akşam degerlendiremedim sabah değerlendirdim canımPeki değerlendirdiğin günler hangi günler.
Tekrarmi yumurtluyorsun acabaBata iki gün kala ovulasyon testim kopkoyu çift çizgi çıkmıştı kızlar kan verdim negatif çıktı
Bilmem ki bi gün sonra adet olucam nasıl yumurtlayabilirim. Geçen ay da adetten önce ovulasyon testi yapmıştım çok siliktiTekrarmi yumurtluyorsun acaba
Bazen oluyormus diye okumustum canım yumurtlamadan sonra kaçıncı gun geç doll3nm3 felan mi acaba hcg kaç cıktıkiBilmem ki bi gün sonra adet olucam nasıl yumurtlayabilirim. Geçen ay da adetten önce ovulasyon testi yapmıştım çok silikti
12.gün Hcg sıfır küsur hiç yok yani. Hiç adet belirtim yok bi test yapayım dedim pozitif çıkınca hemen kan verdim işte. Geç yumurtlama olur da adetten bi önce de yumurtlanır mı ki bilmiyorum şuan öyleyse bile bugünü değerlendirecek psikoloji kalmadıBazen oluyormus diye okumustum canım yumurtlamadan sonra kaçıncı gun geç doll3nm3 felan mi acaba hcg kaç cıktıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?