Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım öyle insanın morali çok bozuluyor malesef

Kızlar bana akıl verin çok yoğun bir tempo içine girdim birden, kan testi yaptıracak zamanım yok anlayacağınız. Ancak adet de olmuyorum. 2 gün önce test yaptım negatifti. Göğüslerim hala hassas ve ateşimi şimdi ölçtüm 37 yine. Oğlumda da 37-37.1 segmentindeydi. Bat tarihinde adet olacakmışım gibi geldi tüm adet belirtilerini yaşadım ancak olmadım.

Tekrar testi dene. yum.geç olduysa 1 2 gün oynayabilir o da aklında olsun.

Tekrar testi dene. yum.geç olduysa 1 2 gün oynayabilir o da aklında olsun.
Yumurtlamam gereken tarihte ovul pozitife yakındı. 2'sinde yani en geç 3'ünde yumurtlamam lazım. Ancak 1'inde kıvrandıracak kadar kasık ağrım oldu. 2'sinde nispeten azaldı ve şimdi yok desem yeri. Ancak dehşet bel ve göğüs ağrım var. Hatta adet olmam gereken zamanda göğüs ağrım hafifler gibi oldu dedim oluyorum kesin ama yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. Yarın sabah da olmazsam test yapayım bari.

Canımcım benimde kıpkırmızıydı övü halada öyle . ve üstüne gebelik testinde de iki çıkmıştı. Dmeekki neymiş bir daha asla ne övü ye nede gebelik testine inanmak lazımmış. Şimdi Adet gecikmesinde yap dicem oda yanıltıyor insanı biz yine adet gecikmesini bekleyip testleri yapalım ve kan verelim kan verene kadar da sevinmeyelim

Bakın kızlar bu da bugünki lh testim. Dün pozitifti biraz silikleşmiş. Bat bugün yada yarın. Galiba 30.gün bidaha yumurtladım ne dersiniz :/ başka ne olabilir bunu yaşayan oldu mu? Adet zamanı yumurtlama olur mu?

Eklentiler

• 20190418_092315.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
canım ovulasyon testleri yanıltabiliyor beta yap varsa

Canım ben oğluma batım geçince hamile kalmıştım. Olmadım olmadım. Bende bir mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı dedim hamileyim tahliller falan hatta tahlil olurken bile öğürüyordum. Yok bir şey dediler meğer daha yeni hamile kalmışım. 45. gün pozitifi gördüm ve değerim 21 mi neydi.

Canım ben oğluma batım geçince hamile kalmıştım. Olmadım olmadım. Bende bir mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı dedim hamileyim tahliller falan hatta tahlil olurken bile öğürüyordum. Yok bir şey dediler meğer daha yeni hamile kalmışım. 45. gün pozitifi gördüm ve değerim 21 mi neydi.

Teşekkür ederim kızlar. Yani ben yumurtlama olabilceğini sanmadığımdan değerlendirmedim. 14gün önce normal zamanında pozitifi zaten görmüştüm. Yumurtlama akıntım da gelmişti. Hamilelik değilse böyle ikinci kez yumurtlama olanınız var mı diye merak etmiştim herhalde kimseye olmamış

Çok teşekkür ederim. Hiçbi adet belirtim de yok. Galiba doğa bana bu ay ikinci bi şans verdi ama ben yanlış anladım ben fırsat bulursam bugünü değerlendiriyim bari gerçi geç kaldım ama .. tabi adet olmazsam

Peki adetinin normalde de 45.günlere sarktığı olur muydu? Benim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…