- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.501
Anladım canım öyle insanın morali çok bozuluyor malesef12.gün Hcg sıfır küsur hiç yok yani. Hiç adet belirtim yok bi test yapayım dedim pozitif çıkınca hemen kan verdim işte. Geç yumurtlama olur da adetten bi önce de yumurtlanır mı ki bilmiyorum şuan öyleyse bile bugünü değerlendirecek psikoloji kalmadı
Cnm değerlendirmeye çalış her ihtimale karşı. Geç yumurtlama olabiliyor. Daha önce piki görmüşmüydün ovulasyon testinde?Bata iki gün kala ovulasyon testim kopkoyu çift çizgi çıkmıştı kızlar kan verdim negatif çıktı
Tekrar testi dene. yum.geç olduysa 1 2 gün oynayabilir o da aklında olsun.Kızlar bana akıl verin çok yoğun bir tempo içine girdim birden, kan testi yaptıracak zamanım yok anlayacağınız. Ancak adet de olmuyorum. 2 gün önce test yaptım negatifti. Göğüslerim hala hassas ve ateşimi şimdi ölçtüm 37 yine. Oğlumda da 37-37.1 segmentindeydi. Bat tarihinde adet olacakmışım gibi geldi tüm adet belirtilerini yaşadım ancak olmadım.
Yumurtlamam gereken tarihte ovul pozitife yakındı. 2'sinde yani en geç 3'ünde yumurtlamam lazım. Ancak 1'inde kıvrandıracak kadar kasık ağrım oldu. 2'sinde nispeten azaldı ve şimdi yok desem yeri. Ancak dehşet bel ve göğüs ağrım var. Hatta adet olmam gereken zamanda göğüs ağrım hafifler gibi oldu dedim oluyorum kesin ama yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. Yarın sabah da olmazsam test yapayım bari.Tekrar testi dene. yum.geç olduysa 1 2 gün oynayabilir o da aklında olsun.
Canımcım benimde kıpkırmızıydı övü halada öyle . ve üstüne gebelik testinde de iki çıkmıştı. Dmeekki neymiş bir daha asla ne övü ye nede gebelik testine inanmak lazımmış. Şimdi Adet gecikmesinde yap dicem oda yanıltıyor insanı12.gün Hcg sıfır küsur hiç yok yani. Hiç adet belirtim yok bi test yapayım dedim pozitif çıkınca hemen kan verdim işte. Geç yumurtlama olur da adetten bi önce de yumurtlanır mı ki bilmiyorum şuan öyleyse bile bugünü değerlendirecek psikoloji kalmadı
Evet 13gün önce görmüştüm şuan döngümün 30.günü adet olmam lazım artıkCnm değerlendirmeye çalış her ihtimale karşı. Geç yumurtlama olabiliyor. Daha önce piki görmüşmüydün ovulasyon testinde?
canım ovulasyon testleri yanıltabiliyor beta yap varsaBakın kızlar bu da bugünki lh testim. Dün pozitifti biraz silikleşmiş. Bat bugün yada yarın. Galiba 30.gün bidaha yumurtladım ne dersiniz :/ başka ne olabilir bunu yaşayan oldu mu? Adet zamanı yumurtlama olur mu?
kan testi negatifmiş.. o yüzden yorum yapamadım ben de ..canım ovulasyon testleri yanıltabiliyor beta yap varsa
Canım ben oğluma batım geçince hamile kalmıştım. Olmadım olmadım. Bende bir mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı dedim hamileyim tahliller falan hatta tahlil olurken bile öğürüyordum. Yok bir şey dediler meğer daha yeni hamile kalmışım. 45. gün pozitifi gördüm ve değerim 21 mi neydi.Bakın kızlar bu da bugünki lh testim. Dün pozitifti biraz silikleşmiş. Bat bugün yada yarın. Galiba 30.gün bidaha yumurtladım ne dersiniz :/ başka ne olabilir bunu yaşayan oldu mu? Adet zamanı yumurtlama olur mu?
Canım ben oğluma batım geçince hamile kalmıştım. Olmadım olmadım. Bende bir mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı dedim hamileyim tahliller falan hatta tahlil olurken bile öğürüyordum. Yok bir şey dediler meğer daha yeni hamile kalmışım. 45. gün pozitifi gördüm ve değerim 21 mi neydi.Bakın kızlar bu da bugünki lh testim. Dün pozitifti biraz silikleşmiş. Bat bugün yada yarın. Galiba 30.gün bidaha yumurtladım ne dersiniz :/ başka ne olabilir bunu yaşayan oldu mu? Adet zamanı yumurtlama olur mu?
Çok teşekkür ederim. Hiçbi adet belirtim de yok. Galiba doğa bana bu ay ikinci bi şans verdi ama ben yanlış anladımCanım ben oğluma batım geçince hamile kalmıştım. Olmadım olmadım. Bende bir mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı dedim hamileyim tahliller falan hatta tahlil olurken bile öğürüyordum. Yok bir şey dediler meğer daha yeni hamile kalmışım. 45. gün pozitifi gördüm ve değerim 21 mi neydi.
Peki adetinin normalde de 45.günlere sarktığı olur muydu? Benim olmuyorCanım ben oğluma batım geçince hamile kalmıştım. Olmadım olmadım. Bende bir mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüs ağrısı dedim hamileyim tahliller falan hatta tahlil olurken bile öğürüyordum. Yok bir şey dediler meğer daha yeni hamile kalmışım. 45. gün pozitifi gördüm ve değerim 21 mi neydi.
17.gün pik olmuş 18.gün çatlamış görünüyor testlere göreMrb kizlar ovulasyon twstimi degerlendirebilirmisinizEki Görüntüle 2259905
Eminmisin canim daha koyu olmasi gerekmiyomu17.gün pik olmuş 18.gün çatlamış görünüyor testlere göre
17.gün pik olmuş 18.gün çatlamış görünüyor testlere göre
gördüğüm testlere göre yorum yaptım bazılarında tam pik olmuyor ondan dedim o zaman 18.gün sıvı alımına dikkat etmemişsin belki de ki silik çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?