- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.521
17 gunum canim ozaman yazi yazmamistim
Degerlendir ama yinede tam pil degil gibi canım benimde böyle olmustu sonraki gunlerde pik olmusti
Ya sonradan tam pik oldugunu gordunuzmuDeger
Degerlendir ama yinede tam pil degil gibi canım benimde böyle olmustu sonraki gunlerde pik olmusti
Zaten pik değilse bile en geç yarın birgün pik olur benim öyle oldu canım bu şekilde cıktı ertesi gün silik cıktı sonra tekrar koyulasti pik oldu ama dediğim gibi sen yinede degerlendir herkeste ayni olmayabilir aynı zamanda akıntı takibide yap benceYa sonradan tam pik oldugunu gordunuzmu
Adete kadar devam mi etmelimiyim
Tmm canim peki sen ovulasyon testiylemi hamile kaldin yoksa teste gore gitmedinmiZaten pik değilse bile en geç yarın birgün pik olur benim öyle oldu canım bu şekilde cıktı ertesi gün silik cıktı sonra tekrar koyulasti pik oldu ama dediğim gibi sen yinede degerlendir herkeste ayni olmayabilir aynı zamanda akıntı takibide yap bence
Bak canım bu benim testim 22. Gun aynı seninki gibi pike yakındı tabi sonra dağıldı burda dağılmış kırmızısı 23 de biraz silik cıktı 24 de pik oldu ben yinede ikisinide degerlendirdim canım 4 aydir istiyordum bu ilk denemem ve hamileyim testle gec yumurtladigimi da öğrenmiş oldumTmm canim peki sen ovulasyon testiylemi hamile kaldin yoksa teste gore gitmedinmi
Ne guzel insallah bebegine saglikli olur canim hayirli olsun yeni hamilesin gibiBak canım bu benim testim 22. Gun aynı seninki gibi pike yakındı tabi sonra dağıldı burda dağılmış kırmızısı 23 de biraz silik cıktı 24 de pik oldu ben yinede ikisinide degerlendirdim canım 4 aydir istiyordum bu ilk denemem ve hamileyim testle gec yumurtladigimi da öğrenmiş oldum
Sağol canım darısı senin ve arkadaşlarımızın başınaNe guzel insallah bebegine saglikli olur canim hayirli olsun yeni hamilesin gibi
Ayy ne guzelSağol canım darısı senin ve arkadaşlarımızın başınaevet 1 hafta oldu ogreneli
Yumurtlama takibi yaptinmi peki geç yumurtlama olduysa çıkmayabilirArkadaşlar ben bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadı m.dun beta hcg ye baktirdim ama negatif idi.iliski üzerinden 7 gün geçti sizce erken miama kaşık bölgede hafif bir ağrı var
Birkaç gün sarkardı da 45 olmamıştı ve o ay benim de ikinci yumurtlayışımdı canım. daha önce de ovulasyonda pozitifi görmüştüm artı ateş takibi de yapıyordum.Peki adetinin normalde de 45.günlere sarktığı olur muydu? Benim olmuyor
Herkeste çok koyu olmayabiliyor canım.Eminmisin canim daha koyu olmasi gerekmiyomu
Çok ilginçmiş ya ne güzel :) allah bağışlasın oğlunuBirkaç gün sarkardı da 45 olmamıştı ve o ay benim de ikinci yumurtlayışımdı canım. daha önce de ovulasyonda pozitifi görmüştüm artı ateş takibi de yapıyordum.
Olabilir canım bendede var gaz ve kabizlik yumurtlamadan 1 hafta sonra bende belirtiler başlamıştımeraba bayanlar,
Bende pko hastasıyım. Bu ay ilk defa ovü testi kullanmaya başladım. 10-11 nisanda pik oldu. Ama 4 gündür gaz var ole bole değil biri duyacak diye ödüm kopuyor beyaz akıntı var iç çamasırım hep leke içinde. Araştırıyorum deliler gibi gebelik belirtisi mi diye kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?