Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sonradan tam pik oldugunu gordunuzmu
Adete kadar devam mi etmelimiyim
Zaten pik değilse bile en geç yarın birgün pik olur benim öyle oldu canım bu şekilde cıktı ertesi gün silik cıktı sonra tekrar koyulasti pik oldu ama dediğim gibi sen yinede degerlendir herkeste ayni olmayabilir aynı zamanda akıntı takibide yap bence

Tmm canim peki sen ovulasyon testiylemi hamile kaldin yoksa teste gore gitmedinmi

Tmm canim peki sen ovulasyon testiylemi hamile kaldin yoksa teste gore gitmedinmi
Bak canım bu benim testim 22. Gun aynı seninki gibi pike yakındı tabi sonra dağıldı burda dağılmış kırmızısı 23 de biraz silik cıktı 24 de pik oldu ben yinede ikisinide degerlendirdim canım 4 aydir istiyordum bu ilk denemem ve hamileyim testle gec yumurtladigimi da öğrenmiş oldum

Eklentiler

• 20190418_171103.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 36
Ne guzel insallah bebegine saglikli olur canim hayirli olsun yeni hamilesin gibi

Arkadaşlar ben bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadı m.dun beta hcg ye baktirdim ama negatif idi.iliski üzerinden 7 gün geçti sizce erken mi ama kaşık bölgede hafif bir ağrı var

Y
Arkadaşlar ben bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadı m.dun beta hcg ye baktirdim ama negatif idi.iliski üzerinden 7 gün geçti sizce erken mi ama kaşık bölgede hafif bir ağrı var
Yumurtlama takibi yaptinmi peki geç yumurtlama olduysa çıkmayabilir

Kızlar bemimde durum bu.
Yalnız hala beta hcg sıfırlamamış benim 3.73 çıktı bugün testte

meraba bayanlar,

Bende pko hastasıyım. Bu ay ilk defa ovü testi kullanmaya başladım. 10-11 nisanda pik oldu. Ama 4 gündür gaz var ole bole değil biri duyacak diye ödüm kopuyor beyaz akıntı var iç çamasırım hep leke içinde. Araştırıyorum deliler gibi gebelik belirtisi mi diye kafayı yicem.

Kızlar herkese merhaba ben ovulasyon testinde bu ay cok koyuyu yakalayamadım ama ikinci cizgi olduğu zaman bir kere degerlendirdik. Adetten sonraki 5. 9. 13. ve 15. Günleri değerlendirdik ve 17. Gün çok az kırmızı tonda kan geldi akıntının içinde cizgi halinde kasiklarimda ağrı oldu 18. Gün daha yoğun geldi ama tatlı kaşığı kadar ancak bir gün boyunca azar azar kırmızı renkteydi akşam pembe renge dönüştü bugün 19. Gün ve kesildi. Ovulasyon testi yaptım birtane vardı elimde ve kontrol çizgisi silik çıktı bozuk olabilir mi normalde bat tarihi 23_24 Nisan olması gerekiyordu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum sebebi ne olabilir acaba

Olabilir canım bendede var gaz ve kabizlik yumurtlamadan 1 hafta sonra bende belirtiler başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…