- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.541
peki hamile kaldınız mı?Olabilir canım bendede var gaz ve kabizlik yumurtlamadan 1 hafta sonra bende belirtiler başlamıştı
Yumurtlama lekenmesine benziyor anlattığın. Bu ay ben de yaşadım. 17.gün yumurtlama akıntısının içinde kan vardı. Akşam biraz daha geldi. Sonra leke leke oldu ve bitti. O bahsettiğin yumurtlama olduktan sonra ani hormon düşüşünden oluşan kısa süreli kanama. 16.yada 17.gün yumurtlamış olmalısınKızlar herkese merhaba ben ovulasyon testinde bu ay cok koyuyu yakalayamadım ama ikinci cizgi olduğu zaman bir kere degerlendirdik. Adetten sonraki 5. 9. 13. ve 15. Günleri değerlendirdik ve 17. Gün çok az kırmızı tonda kan geldi akıntının içinde cizgi halinde kasiklarimda ağrı oldu 18. Gün daha yoğun geldi ama tatlı kaşığı kadar ancak bir gün boyunca azar azar kırmızı renkteydi akşam pembe renge dönüştü bugün 19. Gün ve kesildi. Ovulasyon testi yaptım birtane vardı elimde ve kontrol çizgisi silik çıktı bozuk olabilir mi normalde bat tarihi 23_24 Nisan olması gerekiyordu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum sebebi ne olabilir acaba
Ama 15. Gün ovulasyon testi yaptım negatif çıktı peki bu akşamı degerlendirsek olur mu kiYumurtlama lekenmesine benziyor anlattığın. Bu ay ben de yaşadım. 17.gün yumurtlama akıntısının içinde kan vardı. Akşam biraz daha geldi. Sonra leke leke oldu ve bitti. O bahsettiğin yumurtlama olduktan sonra ani hormon düşüşünden oluşan kısa süreli kanama. 16.yada 17.gün yumurtlamış olmalısın
Eğer tahmin ettiğimiz gibi olmuşsa şuan yumurtan ömrünü tamamlamıştır canım ama sen madem pozitifi göremediysen değerlendirmeye devam et. Ben bu ay 16.gün ve 29.gün çift çizgi gördüm. Vücudun ne yapacağı belli olmuyor :)Ama 15. Gün ovulasyon testi yaptım negatif çıktı peki bu akşamı degerlendirsek olur mu ki
Anladım canım teşekkür ederim, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bilseydim dün akşamı değerlendirebilirdik ben yine de bu akşamı da degerlendirim olmazsada diğer aya artık hayırlısı olsunEğer tahmin ettiğimiz gibi olmuşsa şuan yumurtan ömrünü tamamlamıştır canım ama sen madem pozitifi göremedin değerlendirmeye devam et.
Ben de bu ay ilk defa yaşadım araştırıp sana yazdıklarımı bulmuştum. Normalde yumurtlama dönemi lekelenme yaşamıyorum. Önceki ilişkinden de kalabilirsin canım zaten yumurtlama öncesinde ilişki öneriliyor. Yumurta çatladığınfa içerde hazır sperm olmalıAnladım canım teşekkür ederim, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bilseydim dün akşamı değerlendirebilirdik ben yine de bu akşamı da degerlendirim olmazsada diğer aya artık hayırlısı olsun
Arkadaşlar bende hemsireyim hekimler yumurtlama gününden iki gün önce yumurtlama günü ve iki gün sonrası şans yüksek derler . Ancak nasip Allah dilerse herşey olur kimisi adete iki gün kala bile hamile kalıyor ins hepimiz güzel haberler alirizAnladım canım teşekkür ederim, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bilseydim dün akşamı değerlendirebilirdik ben yine de bu akşamı da degerlendirim olmazsada diğer aya artık hayırlısı olsun
peki kuzu adet öncesinden beri memitoların inmemesine ne diceksin adet oldum bittim hala inmedilerrr bugün 15.gün gerçi şimdi de yum.dönemi ama.. adet olduğumda inerdi:)Ben de bu ay ilk defa yaşadım araştırıp sana yazdıklarımı bulmuştum. Normalde yumurtlama dönemi lekelenme yaşamıyorum. Önceki ilişkinden de kalabilirsin canım zaten yumurtlama öncesinde ilişki öneriliyor. Yumurta çatladığınfa içerde hazır sperm olmalı
Memitoların inmemesi arayıp da bulamadığım şey :) neye işarettir bilemem ama bi ay o memitolarla yaşamak güzel olmalı. Kanamanın miktarı rengi normal miydi yani kesin adet kanaması mıydıpeki kuzu adet öncesinden beri memitoların inmemesine ne diceksin adet oldum bittim hala inmedilerrr bugün 15.gün gerçi şimdi de yum.dönemi ama.. adet olduğumda inerdi:)
ayy hep şiş de sıkıntılı.. valla normalde de yoğun ve ağrılı olurum lakin daha bir ağrı vardı uzayan kırmızı şeffaf akıntı vardı rengi koyu kırmızı değil nar kırmızı mı desem güzel bir kırmızıydı.. kahveymiş çamurmuş yoktu kuzu.. bilemiyorum neler oluyoor..Memitoların inmemesi arayıp da bulamadığım şey :) neye işarettir bilemem ama bi ay o memitolarla yaşamak güzel olmalı. Kanamanın miktarı rengi normal miydi yani kesin adet kanaması mıydı
canım aslında adetinin rengi sağlıklı olduğunu gösteriyorayy hep şiş de sıkıntılı.. valla normalde de yoğun ve ağrılı olurum lakin daha bir ağrı vardı uzayan kırmızı şeffaf akıntı vardı rengi koyu kırmızı değil nar kırmızı mı desem güzel bir kırmızıydı.. kahveymiş çamurmuş yoktu kuzu.. bilemiyorum neler oluyoor..
sağol kuzu inşallah sağlıklıyım..canım aslında adetinin rengi sağlıklı olduğunu gösteriyor
internette doğru bilinen yanlışlar ile ilgili bi yazı okumuştum orda adet kanaması koyu ve pıhtılı olup vücuttaki kirli kan atılıyor diye bilinir ama aslında yumurtalıklardaki yumurtaların döllenemeyip dışarı atılırken oluşan kanama ve taze açık renkli olan normaldir yazıyor
valla ben onların yalancısıyım
Evet şuan hamileyim çok şükürpeki hamile kaldınız mı?
en önemli belirtileriniz neydi pekiEvet şuan hamileyim çok şükür
Göğüs ağrısı ve sızlamasi normalde adetten 2 gün once olur adet olunca geçerdi yumurtlamadan 7 gün sonra başladı halaa devam ediyor benim gittikçe arttı ve sertlesti en büyük belirtim buydu yani kasığında batmalar vs vardi ama onlar hamile olmadığım zamanlardada olabiliyorduen önemli belirtileriniz neydi peki
Ayy benim de aklıma geldi de ben de eminim adet olduğuna ☺ kızımda yaşamadım.. yoğun sarı nişan dedikleri akıntı olmuştu başka da lekelenmem olmadı kasılmalar bi yerde toplanmalar sık oldu ama şükür sağlıkla aldım kucağıma.. demek bahardandır deyip geçiyorum napıyım kuzu.Acaba yerleşme kanamasıyla mı karıştı dedim ama ağrılı oldu diyosun. Ağrı olmazmış ve rengi farklı olurmuş genelde. Anneme sorarsan hiç fark yokmuş, beni 2.ayda farketmiş ve ilk ay gördüğünün adet olduğndan hala çok emin :)can09e
gaz + lekelenmeGöğüs ağrısı ve sızlamasi normalde adetten 2 gün once olur adet olunca geçerdi yumurtlamadan 7 gün sonra başladı halaa devam ediyor benim gittikçe arttı ve sertlesti en büyük belirtim buydu yani kasığında batmalar vs vardi ama onlar hamile olmadığım zamanlardada olabiliyordu
ovü testi ile deneme yapsana canım.Kızlar bu arada ben hala adet olmadım bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi görmemin üstünden 15 gün geçti. Her ay14.gün olurdum. Kan testimi erken mi verdim acaba ya da bahardan dengeler mi şaşıyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?