Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah sende de geç göstericektirrr kuzu güzel haberini duymayı çok isterimm. test de yaptın çünkü tam saydın mı 15.gün mü bugün?ayy hadi inşallah. selozy
Evet 3nisanda hafif koyulaşmıştı 4nisanda pik yapmıştı. Teşekkür ederim ya çok kötü aradayım nolcaksa olsun :))

Ben de başıma gelince araştırdım biçok kişi bana da aynısı oldu ama adet oldum dedi ..

Kaç gün gecikti? İkisi aynı koyulukta ya da t daha koyu olmalı. Çoğu kişi böyle görünce hamile olduğunu öğreniyor ama pozitifi görüp hamile olmayan da çok var canım
Ben seninle aynı zaman çatladım canım. Yorumlarını okudum ordan biliyorum Yok canım ben hamileliği geçtim Ümit etmiyorum artık geçen yorumlardan hatırlarsın belki

Ben seninle aynı zaman çatladım canım. Yorumlarını okudum ordan biliyorum ☺ Yok canım ben hamileliği geçtim Ümit etmiyorum artık geçen yorumlardan hatırlarsın belki ☺
Şimdi hatırladım. Yok bişey yoktur kötü düşünme. Folikül kisti denen şey de pek önemli değil vücut onu atar. Stres tetikliyodur hiçbişey yoktur

Şimdi hatırladım. Yok bişey yoktur kötü düşünme. Folikül kisti denen şey de pek önemli değil vücut onu atar. Stres tetikliyodur hiçbişey yoktur
Çatışmayan yumurtam olmuş olabilir çünkü ben hep koyu gördüm ovümü. Bakalım canısı doktora gidicem haftaya anlarız ozaman herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…