- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.561
Ovulasyon testim pozitif çıkmıştı zaten ona dayanarak kan verdim negatif çıktı. Ama adet olmadımovü testi ile deneme yapsana canım.
bi kere daha yap canım imdi koyuluğuna bakalm buraya at.Ovulasyon testim pozitif çıkmıştı zaten ona dayanarak kan verdim negatif çıktı. Ama adet olmadım
Evet 3nisanda hafif koyulaşmıştı 4nisanda pik yapmıştı. Teşekkür ederim ya çok kötü aradayım nolcaksa olsun :))inşallah sende de geç göstericektirrr kuzu güzel haberini duymayı çok isterimm. test de yaptın çünkü tam saydın mı 15.gün mü bugün?ayy hadi inşallah.selozy
Eve gidince yapar atarım bak bu iki gün önceki ovulasyon testimbi kere daha yap canım imdi koyuluğuna bakalm buraya at.
ala ala bakalım bugunde yap çizgi aynı mı çıkcak koyu cıkarsa bişeyler var demekki.Eve gidince yapar atarım bak bu iki gün önceki ovulasyon testim
aslında silinince +14 kuzu.. 1 2 gün oynatır o da zaten.. gelmesin ama inşallah.Evet 3nisanda hafif koyulaşmıştı 4nisanda pik yapmıştı. Teşekkür ederim ya çok kötü aradayım nolcaksa olsun :))
En geç 19u demiştim şimdilik gelmedi beklemeye devam :)aslında silinince +14 kuzu.. 1 2 gün oynatır o da zaten.. gelmesin ama inşallah.
Kaç gün gecikti? İkisi aynı koyulukta ya da t daha koyu olmalı. Çoğu kişi böyle görünce hamile olduğunu öğreniyor ama pozitifi görüp hamile olmayan da çok var canımKızlar ben hala adet olmadım yabu da biraz önce ki ovüm
Acaba kısmi oldu canım ya allah korusun öyle oluncada pozitif çıkıyo diyorlarKızlar ben hala adet olmadım yabu da biraz önce ki ovüm
Belki batı yanlış hesaplıyosundur. 9 gün geçmişse zaten daha vaktin var canım.Yumurtlamadan sonra 14.gün olmalıBende adet olmadımiki gün geciktiri.ilişki üzerinden 9 gün geçti ama hafif kasık ağrısı var .
Ben seninle aynı zaman çatladım canım. Yorumlarını okudum ordan biliyorumKaç gün gecikti? İkisi aynı koyulukta ya da t daha koyu olmalı. Çoğu kişi böyle görünce hamile olduğunu öğreniyor ama pozitifi görüp hamile olmayan da çok var canım
Evet canım bende ondan tedirginim . Bir hafta daha bekliyip kan verip doktora gidicem bu normal değil çünkü.Acaba kısmi oldu canım ya allah korusun öyle oluncada pozitif çıkıyo diyorlar
Şimdi hatırladım. Yok bişey yoktur kötü düşünme. Folikül kisti denen şey de pek önemli değil vücut onu atar. Stres tetikliyodur hiçbişey yokturBen seninle aynı zaman çatladım canım. Yorumlarını okudum ordan biliyorum ☺ Yok canım ben hamileliği geçtim Ümit etmiyorum artıkgeçen yorumlardan hatırlarsın belki ☺
Çatışmayan yumurtam olmuş olabilir çünkü ben hep koyu gördüm ovümü. Bakalım canısı doktora gidicem haftaya anlarız ozaman herşeyiŞimdi hatırladım. Yok bişey yoktur kötü düşünme. Folikül kisti denen şey de pek önemli değil vücut onu atar. Stres tetikliyodur hiçbişey yoktur
Sen gebelik testi yapmadın mı hiçBelki batı yanlış hesaplıyosundur. 9 gün geçmişse zaten daha vaktin var canım.Yumurtlamadan sonra 14.gün olmalı
Hiç silikleşmedi öyle mi? Folikül kistidir, adetle atılırÇatışmayan yumurtam olmuş olabilir çünkü ben hep koyu gördüm ovümü. Bakalım canısı doktora gidicem haftaya anlarız ozaman herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?