- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.581
Ben kan negatif çıkınca üstüne düşmedim adeti bekliyodum. Gebelik testi evde yok ovulasyon da az kaldı mayıs ayını idare etsin valla almaktan bıktım test içinde kaldıkSen gebelik testi yapmadın mı hiç
Aynen bende kistten şüpheleniyorum bende canım. Hiç sorma bende bu ay bitirdim bir kutu gebelik testi ve övüyüBen kan negatif çıkınca üstüne düşmedim adeti bekliyodum. Gebelik testi evde yok ovulasyon da az kaldı mayıs ayını idare etsin valla almaktan bıktım test içinde kaldık
Yap canım yap. Kendimizi durduramıyoruz zaten ne kadar yapmicam desekte elimiz gidiyorşimdi son bi ovulasyon testi yapıcam kendimi tutamiyorum :)My everything
Bu da şimdiki. Eşit değil ama hala koyu. İkinciye yumurtlamadım bence çünkü iki gündür silikleşmesi lazımdı dimiYap canım yap. Kendimizi durduramıyoruz zaten ne kadar yapmicam desekte elimiz gidiyor
Canım sağdaki referans aralıkları da gözükecek gibi atabilir misin? Hepsi normal aralıkta sanırım ama ideal değerde mi ona bilen arkadaşlar cevap verir.Kızlar nasılsınız hayırlı kandıller herkese bugun adetın 3. Günü hormon verdim anlayan var mı tahlilden
Atayım cnmCanım sağdaki referans aralıkları da gözükecek gibi atabilir misin? Hepsi normal aralıkta sanırım ama ideal değerde mi ona bilen arkadaşlar cevap verir.
Benimki gibi bize bu ay ne oldu böyle yaBu da şimdiki. Eşit değil ama hala koyu. İkinciye yumurtlamadım bence çünkü iki gündür silikleşmesi lazımdı dimi
Canım ben hemsireyim sonucun gayet normal sıkıntı yokKızlar nasılsınız hayırlı kandıller herkese bugun adetın 3. Günü hormon verdim anlayan var mı tahlilden
Ben yumurtamın çatladığından eminim çünkü testim pik yaptıktan bikaç saat sonra yumurtlama lekelenmesi oldu ve ertesi gün testim silikleşmişti sorun yoktu yani. Biz bikaç ay olmazsa hormon ve sperm tahlili için gidicez şuan gerilmek istemiyorumBenimki gibi bize bu ay ne oldu böyle yasen doktora gitmeyi düşünmüyormusun
Cok sagol cnm bişeyim de normal çıktı ilk kez cok sevindimCanım ben hemsireyim sonucun gayet normal sıkıntı yok
Sonuçları değerlendirmek için gittiğinde bunu bi sor istersen 9 çok kısa ideali 14.Kızlar yumurtlama testlerine göre brn üç aydır yumurtlamadan 9 gün sonra adet oluyorum bende 14 gün kuralı olmuyor 20 23 arası yumurtladım hep 30 32 arasıda adet oldum bugun kan vermek için hastanedeydım surıyelı cocukları gordum bırbırlerını dovuyolardı annesıdr 3. Ye hamıle millet hıc beklemeden doguruyor bız bırtaneye sahıp olmak ıcın neler yasıyoruz Allahım bugecede hepımızın sesını duysun bırtanede olsa saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın herkese
İnş hamilesindir de bunlara gerek kalmazBen yumurtamın çatladığından eminim çünkü testim pik yaptıktan bikaç saat sonra yumurtlama lekelenmesi oldu ve ertesi gün testim silikleşmişti sorun yoktu yani. Biz bikaç ay olmazsa hormon ve sperm tahlili için gidicez şuan gerilmek istemiyorum
Canım merhabalar benim 4.1 tsh ım sence nasıl. Ve bu değerle hamile kalınır mı sence.Canım ben hemsireyim sonucun gayet normal sıkıntı yok
Annemın de oyleymıs anneden geldıgını dusunuyorum neden ıstenmıyor bılgın varmı hıc duyöadım ben ılk gebelıkte 16 da yumurtlamıstım ama son uc aydır hep 21 23 arası yumurtlayıp 30 32 arası adet oluyorumSonuçları değerlendirmek için gittiğinde bunu bi sor istersen 9 çok kısa ideali 14.
12 ila 16 arası normal sayılıyor ama luteal fazın kısa olması istenmiyor
Hormon yönüyle sıkıntın görünmüyor yumurtaliklar ve tüplerin de de sknti yoksa ve Allah in izni ile neden olmasınCanım merhabalar benim 4.1 tsh ım sence nasıl. Ve bu değerle hamile kalınır mı sence.
Ben yaptım ama negatif çıktı ama daha yeni iki gün gecikti adetSen gebelik testi yapmadın mı hiç
Tüplerime hiç baktırmadım canım. Boş gebelik olduğu için açıktır diye umuyorum. Ama olmazsa bir müddet sonra baktıracam onada. 2.30 olması gerekiyormuş sanırım hamile kalmak için o yüzden ilaç kullanıyorumHormon yönüyle sıkıntın görünmüyor yumurtaliklar ve tüplerin de de sknti yoksa ve Allah in izni ile neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?