Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğin yerleşmesi zaten o kadar sürüyor canım hatta bazen daha uzun. Vücudun 12gün progesteron salgılayıp eğer yerleşme olmazsa yani gebelik yoksa progesteronu kesip 2 gün sonra adet olmanı sağlar. Luteal fazın yanş yumurtlama ile adet arasının yakın olmaması gerekir

Valla cnm testlerımı atcam sımdı annemınde 21. Günmüş benım gıbı aynı bıkac gun sonra dr a gıdıcem sorayım dedıgım gıvı ılk bebekte 16 da yımurtladım ılk kez ama sımdı hep gec 15.30.gunde progesteron vermıstı dr bana adetım bır ay duzensız gelmıstı o ayda hamıle kaldım gıttım hıcbır dr bana demedı bu senın dedıgını belkı oyuzden hamıle kalamadım bıau takıpte olayım bak bunlar uc ay son

Eklentiler

• image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 30
  • image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 31
Sımdı dr a yazdım sıkıntı yapmaz dedı ama ınternette de yeterlı progesteron uretmezse kısa olur bebek tutunamaz dıyor neye ınancagımı sasırdım gercı adetıne ıkı uc gun kala yumurtlayan da hamıle kalanda oluyor

Ben de internetten araştırıp okuduklarımı söylüyorum. Bence bi sormaya değer. Bak hamileliğin erken yumurtladığın ay olmuş ve progesteron verilmişti diyosun. Benim söylediklerimle bağdaşıyor. İnşallah bu ay olacak dilekcim, bak bi ay korunacaksın diye nası üzülmüştün geçti gitti yeni bi ay yeni bi umut :)

Valla cnm bu ay adet bıtınce muayne edecek benı dr enfeksıyon gectımı bılmıyorum hemen korunmayı bırak dermı bılmem dr bana taktı acıkcası yumurtlamayı takıp etme herseyı oluruna bırakmdıyor zaten ben ılk dr un verdıgo gıbı ılac alıp kullanıcam en sonunda hıcbıseye bakası gelmıyor adamın burdakı drlar cok acayıp bu mayıs ayı benım ocın cokmsıkıntı bebegımı kaybedelı 1 sene oluyor nasıl atlatırım bılmem

İki günde bi ilşki olabilecekse ben de takip yapmamaktan yanayım gereksiz stres yaratıyor @dlkkydlntpl doktor haklı. Ama benim hem günüm belli olmuyor hem de karı koca yoğun çalışıyoruz düzenli ilişki olamıyor bazen üst üste oluyor ama bazen bi haftaya yakn hiç olmuyor o nedenle kullanıyorum

My everything bana da aynısı oldu bi şok ki anlatamam kan sonucu çıkana kadarki bikaç saatte bebeğe hastane çıkışında giydiriceklrmi bile düşünmüştüm nerdeyse yani,aralık da soğuk olur diyodum sonra sonuç çıktı 0.150

Oha bende Aralık soğuk olur dedim sonradan da aman boşver kombiyi kökleriz sonuna kadar bişy olmaz diye kendimi sakinleştiriyordum demekki aynı duyguları yaşamışız Şuan baya güldüm

zor oluyor benım esımde gece gunduz calısıyor cnm yorgunlukta gırıyor oyuzden ovu kullanıyorum ılk bebekte oyle kalmıstım hakkımızda hayırlısı

Günaydın kızlar ben adet oldum, dün akşam gelmeye başladı. Erken oldu bu ay 24. Gün geldi adetin 3. Günü kan vermeye gidecektim ama çok garip oldu. Çarşamba günü bir damla leke geldi Perşembe günü tatlı kaşığını doldurmayacak şekilde geldi ve kesildi, cuma günü de akşam başladı ben hangi günü birinci gün olarak saymam gerektiğini anlayamadım. Birde benim adetten bir hafta önce göguslerimde şişme olurdu ama hiç bir belirti olmadı sinirlerim bozuldu vallahi

İlk lekelenmenin olduğu günden saymalısın. Adetin böyle olması normal mi? Bi de daha yeni pik olmamş mıydı senin yanlış mı hatırlıyorum? nasıl adet oldun

İlk lekelenmenin olduğu günden saymalısın. Adetin böyle olması normal mi? Bi de daha yeni pik olmamş mıydı senin yanlış mı hatırlıyorum? nasıl adet oldun
Bende anlamadım ki 26 Mart'ta adet oldum 1 Nisan da bitti doktora gittim o gun herşey iyi görünüyor dedi 6 nisanda testi yapmaya başladım ikinci çizgi vardı ama tam koyu değildi iki gün sonra tek çizgi oldu testi yapmaya devam ettim 12 nisanda ikinci çizgi tekrar beliginleşti ben koyulaşmasını beklerken 17 Nisan da çok az akıntının içinde kan vardı adetin birinci günü oluyor o zaman 18 Nisan'da lavoboya girdiğimde sadece peçeteye damla olarak geldi kesildi 19 Nisan'da akşam gelmeye başladı. Benim adet günlerim 32 olurdu en erken olduğum tarih 28.gun olurdu hep gecikirdi. Büyük ihtimalle yumurtlama erken oldu ve ben kaçırdım

İki aydır benim de adetten bi iki gün önce lekelenme olup sonra adetim başlıyor,sebebi enfeksiyon olabiliyomuş ama korkma bi önceki aydan kalan akamamış kan da olabiliyomuş anormal bişey değil. Benim de önceden olmazdı hemen kanama başlardı ama çok üstüne düşmedim

Canım anlattığın adet tarihine uyuyo şimdi hesapladım da demek ki 5nisanda pik yaptı sen kaçırdın,6da yumurtladın. 14gün sonrası da bugün işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…