Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım doğru hatırladın ama 16 ekimde bebisimizin kalbi durdu
Zor toparlandim
Yaaa cok uzuldum gecmis olsun hatirlatmak istemem ama her sey geliyor basimiza kac haftalikti..
yine ovu testiyle mi takiptesin?
Insallah en kisa zamanda kucagimzda bebisler..
Hos geldin iyi ki geldin sen de epey tecrubelisin faydalanmak isteriz..

Amin canım cümlemizinkini inşaallah:) 6 yıldır istiyor musunuz peki?
Evet canim ilk evlendim 7aylik evliyken kist ameliyati gecirdim iliski sirasinda 13cm lik kistim varmis patlamis 2sene korun dediler korunduk ama kisa sure korunduk sonra olmadi gecen sene de tedavi ile hamile kaldim oda olmadi

Evet canim ilk evlendim 7aylik evliyken kist ameliyati gecirdim iliski sirasinda 13cm lik kistim varmis patlamis 2sene korun dediler korunduk ama kisa sure korunduk sonra olmadi gecen sene de tedavi ile hamile kaldim oda olmadi
Çok geçmiş olsun inşaallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın. Bende geçen sene bi düşük yaptım kalp atışını bile duymamıştım ama insan kötü oluyor uzun bi süre kendime gelmedim

Çok geçmiş olsun inşaallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın. Bende geçen sene bi düşük yaptım kalp atışını bile duymamıştım ama insan kötü oluyor uzun bi süre kendime gelmedim
Aynn canim varligina inanamiyordum kendim lavaboda dustugunde tasa dustu onu gordukten sonra aglamam hic dinmedi 5.senemde gelmisti evlilik yildonumume 4gun kala kaybettim rabbim kimsye yasatmasin

Geçmiş olsun kızlar bende beş ay önce düşük yaptım on gün kapatmistum kendini eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…