- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Bende öyle vallaYa biliyorum benden bunaldınız ama testime Işıkta bakınca birşey göremiyorum ama daha ışıksız yerde t çizgisinin orda koyuluk görüyorum ben test alıp yarın sabah tekrar yapayım en iyisi kafayı yedim iyice
Selam
gorunuyor da sen hamile degil miydin canim oyle kalmis aklimda..
Peki hormonların lh değerin falan nasıl canım?Yok canım.bir gün koyulasiyor diğer gün siliklrsiyor sürekli boylr
Yaaa cok uzuldum gecmis olsun hatirlatmak istemem ama her sey geliyor basimiza kac haftalikti..Evet tatlım doğru hatırladın ama 16 ekimde bebisimizin kalbi durdu
Zor toparlandim
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eylesinEvet tatlım doğru hatırladın ama 16 ekimde bebisimizin kalbi durdu
Zor toparlandim
Bilmiyorum ki vallaPeki hormonların lh değerin falan nasıl canım?
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eylesin
Bi baktır canım adetin 3. Günü lh değerin düşükse ondan çizgin koyulaşmıyor olabilirBilmiyorum ki valla
Bugün daha yapmadim baksanaBi baktır canım adetin 3. Günü lh değerin düşükse ondan çizgin koyulaşmıyor olabilir
Her salatada tutumEvet hiç pik yapmamış. Havuç yiyor musun? Çok faydası var yumurta çatlatmaya birebir
Günde 2 3 tane eline alıp ye salatadaki yeterli olmazHer salatada tutum
Yiyorun
Tamam bundan sonra hergun bir kilo havuz yiycemGünde 2 3 tane eline alıp ye salatadaki yeterli olmaz
Evet canim ilk evlendim 7aylik evliyken kist ameliyati gecirdim iliski sirasinda 13cm lik kistim varmis patlamis 2sene korun dediler korunduk ama kisa sure korunduk sonra olmadi gecen sene de tedavi ile hamile kaldim oda olmadiAmin canım cümlemizinkini inşaallah:) 6 yıldır istiyor musunuz peki?
Tamam bundan sonra hergun bir kilo havuz yiycem
Çok geçmiş olsun inşaallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın. Bende geçen sene bi düşük yaptım kalp atışını bile duymamıştım ama insan kötü oluyor uzun bi süre kendime gelmedimEvet canim ilk evlendim 7aylik evliyken kist ameliyati gecirdim iliski sirasinda 13cm lik kistim varmis patlamis 2sene korun dediler korunduk ama kisa sure korunduk sonra olmadi gecen sene de tedavi ile hamile kaldim oda olmadi
Aynn canim varligina inanamiyordum kendim lavaboda dustugunde tasa dustu onu gordukten sonra aglamam hic dinmedi 5.senemde gelmisti evlilik yildonumume 4gun kala kaybettim rabbim kimsye yasatmasinÇok geçmiş olsun inşaallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın. Bende geçen sene bi düşük yaptım kalp atışını bile duymamıştım ama insan kötü oluyor uzun bi süre kendime gelmedim
Geçmiş olsun kızlar bende beş ay önce düşük yaptım on gün kapatmistum kendini eveÇok geçmiş olsun inşaallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın. Bende geçen sene bi düşük yaptım kalp atışını bile duymamıştım ama insan kötü oluyor uzun bi süre kendime gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?