Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oldum çok şükür. Doktora gitmeme gerek kalmadı
Sana kisti kafana takma demiştim :) Önümüzdeki ay havuç suyu iç istersen yumurtanın çatlamasna yardımcı oluyomuş. Ben denemedim ama kiste dönüşmemesini sağlıyormuş,zararsız bişey sonuçta. Umarım önümüzdeki ay gerçek çift çizgiyi görürsün :)

Geçen aylarda içtiklerimden birisi canım ben havuç ve incir suyu içiyordum. Sonra incir prolaktini yükseltiyormuş o yüzden bıraktım. Sadece havucu keyf için yiyorum. Yok artık birşey denemicem bu ay bi vücüt kendine gelsin. Bir adetim düzelsin. Bunlardan ötürüde olmuş olabilir. Sadece soğan suyu içmeyi düşünüyorum. Enfeksiyonu fln varsa atsın diye. Bu zamanda soğanla birşey yapmak lüks oldu ama yapmam da lazım

canım ne durumdasın adet oldun mu test yapacaktın inşallah güzel haber verirsin bizlere:)

Ağrı dün sabah geldi, ilk defa adet belirtisi hissettim hatta testi yapmayacaktım . Ama yine adet olmadım. Bakalım belki bugün olur. Teşekkür ederim canlar :)

Geçen çarşamba bat gelmeden vermiştim negatifti. Evdeki ovulasyon testlri pozitif diye erkenden vermiştim yoktu. İnsallah insallah :)
dün de hcg yaptın negatifti ya verebilceksen kan versen ya.. düzenli diyorsun adetlerine.. şüpheli durum yani. hayırlısı bakalım kuzuuu:)

dün de hcg yaptın negatifti ya verebilceksen kan versen ya.. düzenli diyorsun adetlerine.. şüpheli durum yani. hayırlısı bakalım kuzuuu:)
Düzenli derken döngü düzenli değil ama yumurtlama günüm iki üç gün değişebiliyodu, ama ne zaman yumurtlama olursa 14.gün adet oluyodum o değişmemişti

Düzenli derken döngü düzenli değil ama yumurtlama günüm iki üç gün değişebiliyodu, ama ne zaman yumurtlama olursa 14.gün adet oluyodum o değişmemişti
yani düzenli işte 1 2 hepimizde oluyor kuzu.. kan verebilcek durumda değil misin. ya da doktora mı gitsen adetim gelmedi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…