- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.621
Sana kisti kafana takma demiştim :) Önümüzdeki ay havuç suyu iç istersen yumurtanın çatlamasna yardımcı oluyomuş. Ben denemedim ama kiste dönüşmemesini sağlıyormuş,zararsız bişey sonuçta. Umarım önümüzdeki ay gerçek çift çizgiyi görürsün :)Ben oldum çok şükür. Doktora gitmeme gerek kalmadı
Geçen aylarda içtiklerimden birisi canım ben havuç ve incir suyu içiyordum. Sonra incir prolaktini yükseltiyormuş o yüzden bıraktım. Sadece havucu keyf için yiyorum. Yok artık birşey denemicem bu ay bi vücüt kendine gelsin. Bir adetim düzelsin. Bunlardan ötürüde olmuş olabilir. Sadece soğan suyu içmeyi düşünüyorum. Enfeksiyonu fln varsa atsın diye. Bu zamanda soğanla birşey yapmak lüks oldu ama yapmam da lazımSana kisti kafana takma demiştim :) Önümüzdeki ay havuç suyu iç istersen yumurtanın çatlamasna yardımcı oluyomuş. Ben denemedim ama kiste dönüşmemesini sağlıyormuş,zararsız bişey sonuçta. Umarım önümüzdeki ay gerçek çift çizgiyi görürsün :)
Canımcım nasılsın kese gözüktü müAcaba kısmi oldu canım ya allah korusun öyle oluncada pozitif çıkıyo diyorlar
canım ne durumdasın adet oldun mu test yapacaktın inşallah güzel haber verirsin bizlere:)Sana kisti kafana takma demiştim :) Önümüzdeki ay havuç suyu iç istersen yumurtanın çatlamasna yardımcı oluyomuş. Ben denemedim ama kiste dönüşmemesini sağlıyormuş,zararsız bişey sonuçta. Umarım önümüzdeki ay gerçek çift çizgiyi görürsün :)
Dün test yaptım yine negatif çıktı ,bugün de adet olmadm.canım ne durumdasın adet oldun mu test yapacaktın inşallah güzel haber verirsin bizlere:)
ağrı var mı? belirti varmıDün test yaptım yine negatif çıktı ,bugün de adet olmadm.
OLACAK GİBİ OLUR AMA GELMEZ inşallah öyle olmuştur kuzu.. kan vermiş miydin sen?Ağrı dün sabah geldi, ilk defa adet belirtisi hissettim hatta testi yapmayacaktım . Ama yine adet olmadım. Bakalım belki bugün olur. Teşekkür ederim canlar :)
Geçen çarşamba bat gelmeden vermiştim negatifti. Evdeki ovulasyon testlri pozitif diye erkenden vermiştim yoktu. İnsallah insallah :)OLACAK GİBİ OLUR AMA GELMEZ inşallah öyle olmuştur kuzu.. kan vermiş miydin sen?
dün de hcg yaptın negatifti ya verebilceksen kan versen ya.. düzenli diyorsun adetlerine.. şüpheli durum yani. hayırlısı bakalım kuzuuu:)Geçen çarşamba bat gelmeden vermiştim negatifti. Evdeki ovulasyon testlri pozitif diye erkenden vermiştim yoktu. İnsallah insallah :)
Düzenli derken döngü düzenli değil ama yumurtlama günüm iki üç gün değişebiliyodu, ama ne zaman yumurtlama olursa 14.gün adet oluyodum o değişmemiştidün de hcg yaptın negatifti ya verebilceksen kan versen ya.. düzenli diyorsun adetlerine.. şüpheli durum yani. hayırlısı bakalım kuzuuu:)
yani düzenli işte 1 2 hepimizde oluyor kuzu.. kan verebilcek durumda değil misin. ya da doktora mı gitsen adetim gelmedi diye.Düzenli derken döngü düzenli değil ama yumurtlama günüm iki üç gün değişebiliyodu, ama ne zaman yumurtlama olursa 14.gün adet oluyodum o değişmemişti
Bugün de bekliyim diyorum snuçta idrar negatif heveslenmek istemiyorum,sizi de muhakkak haberdar edicem canlar :)yani düzenli işte 1 2 hepimizde oluyor kuzu.. kan verebilcek durumda değil misin. ya da doktora mı gitsen adetim gelmedi diye.
ovü testi yapsana canım tekrardan onda durum nasıl acaba.Bugün de bekliyim diyorum snuçta idrar negatif heveslenmek istemiyorum,sizi de muhakkak haberdar edicem canlar :)
Yapıcam sizinle de paylaşırım :)ovü testi yapsana canım tekrardan onda durum nasıl acaba.
beklıorz canm :)Yapıcam sizinle de paylaşırım :)
Bugün gitmedim canım ben geç yumurtladim ya belki gözükmez diye bi kaç gun erteledimCanımcım nasılsın kese gözüktü mü ❤
Bende subat ayinda hic adet olamadim canim ha bire test yapıyordum hamileyim diye en sonunda dr gittim tarlusal verdi bana öyle adet oldum martta ben o ay çok stresliydim oyuzden öyle oldu sanırım sende bi dr git istersenYapıcam sizinle de paylaşırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?