- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.641
Adete yakın ovulasyon testlerim pozitif çıkıyordu, ikinci kez yumurtladıysam ondan de gecikiyor olabilir. Tarlusal falan hiç bilmem ben ilk adet oldğm günden beri her ay olurum canım. Senin de ilk kez mi öyle olmuştu?Bende subat ayinda hic adet olamadim canim ha bire test yapıyordum hamileyim diye en sonunda dr gittim tarlusal verdi bana öyle adet oldum martta ben o ay çok stresliydim oyuzden öyle oldu sanırım sende bi dr git istersen
Benim normalde 3 5 gün gecer her ay ama 1 ay gectigi hiç olmamıştı canım ilk defa oldu yani o ayda çatlamamış yumurtam kiste dönüşmüş tarlusal temizledi sanırım bu ay hamileyim isteAdete yakın ovulasyon testlerim pozitif çıkıyordu, ikinci kez yumurtladıysam ondan de gecikiyor olabilir. Tarlusal falan hiç bilmem ben ilk adet oldğm günden beri her ay olurum canım. Senin de ilk kez mi öyle olmuştu?
Evet biliyorum canım umarım sağlıkla devam eder kavuşursunuz :) kiste dönüşünce gecikme oluyor evet ben çatladığından eminim yumurtlama lekelenmesi yaşadım. Silikleşmeyi gördüm. Bata 2 kala tekrar çift çizgiyi gördüm. Hayırlısı bakalım kafam baya karıştı. Allah hepimize nasip etsin sana da sağlıklı rahat hamilelikler versin :)Benim normalde 3 5 gün gecer her ay ama 1 ay gectigi hiç olmamıştı canım ilk defa oldu yani o ayda çatlamamış yumurtam kiste dönüşmüş tarlusal temizledi sanırım bu ay hamileyim iste
Amin canımm ınşaallah bekliyorum güzel haberleriniziEvet biliyorum canım umarım sağlıkla devam eder kavuşursunuz :) kiste dönüşünce gecikme oluyor evet ben çatladığından eminim yumurtlama lekelenmesi yaşadım. Silikleşmeyi gördüm. Bata 2 kala tekrar çift çizgiyi gördüm. Hayırlısı bakalım kafam baya karıştı. Allah hepimize nasip etsin sana da sağlıklı rahat hamilelikler versin :)
Tamam canımcım. Buraya güzel haberlerle gelBugün gitmedim canım ben geç yumurtladim ya belki gözükmez diye bi kaç gun erteledim
valla onu bilmiyorum lakin bence doktora görünsen iyi olur gibi canım.Ovulasyon testi silik çıktı kızlar bu duruma göre ben 5 gün önce pozitif olduğunda ikinciye mi yumurtladım? Başka ihtimal gözükmüyo sanırım. Ayda iki kere yumurtlayınca ikinci yumurtlamya göre mi adet olmalıyım?
Tamam canım gidince yazarım inşaallahTamam canımcım. Buraya güzel haberlerle gel❤bir kaç gün sonra yine yazarım yada sen yazarsın. Haberleşiriz
Valla canım tekrar yumurtlama olma ihtimalinde var diger yumurtlama gününun üzerinden kaç gün geçti pekiBakın sırayla çarşamba(28.gün) , cuma(30.gün) ve bugünün testleri
Diğer yumurtlama günümden sonra 18.gün canım.14.günde adet oluyordum. Adet olmam gereken zamnlarda bi daha yumrtladım yani. Çok karışık bi şeyler olduValla canım tekrar yumurtlama olma ihtimalinde var diger yumurtlama gününun üzerinden kaç gün geçti peki
Ala ala bende anlamıorm artık bu testleriDiğer yumurtlama günümden sonra 18.gün canım.14.günde adet oluyordum. Adet olmam gereken zamnlarda bi daha yumrtladım yani. Çok karışık bi şeyler oldu
testler silikleşti ama yine tam silik değil, pik olmadan bi gün önce hafif koyulaşmaya başlar ya öyle çıkıyor. hiçbişey anlamadım. sen de benzeri bişey yaşamıştın diimiAla ala bende anlamıorm artık bu testleri
Evet canm hatta gecen ay adet olmam gerekn günde yani 19 martta pik gördüm aaa dedim kesin hamileyim gebelik testi yaptım negatiftitestler silikleşti ama yine tam silik değil, pik olmadan bi gün önce hafif koyulaşmaya başlar ya öyle çıkıyor. hiçbişey anlamadım. sen de benzeri bişey yaşamıştın diimi
sorma ya yok yere heveslenip hayal kırıklığına uğruyoruz. her gün test yapıp durmasak lh artışını falan da bilmeden adeti bekliycektik :) ben bu konuyu kendi haline bırakmaya karar verdim, bi ay içinde bisürü ilk yaşadım, galiba hormonlarım çıldırdı. kalbim başta olmak üzere dalağım ve akciğerim dahil tüm organlarım bebek bebek diyerek çalışıyorlarEvet canm hatta gecen ay adet olmam gerekn günde yani 19 martta pik gördüm aaa dedim kesin hamileyim gebelik testi yaptım negatiftisonra 8 gün sonunda adet oldm yani ozaman yumurtlamısım
Beklemek en dogrusu canımsorma ya yok yere heveslenip hayal kırıklığına uğruyoruz. her gün test yapıp durmasak lh artışını falan da bilmeden adeti bekliycektik :) ben bu konuyu kendi haline bırakmaya karar verdim, bi ay içinde bisürü ilk yaşadım, galiba hormonlarım çıldırdı. kalbim başta olmak üzere dalağım ve akciğerim dahil tüm organlarım bebek bebek diyerek çalışıyorlarvücut ayarlarım bozuldu :) akıntımdan takip ederim artkk
Canım ne haber nasılsın durumlar nasıl var mı bir gelişmesorma ya yok yere heveslenip hayal kırıklığına uğruyoruz. her gün test yapıp durmasak lh artışını falan da bilmeden adeti bekliycektik :) ben bu konuyu kendi haline bırakmaya karar verdim, bi ay içinde bisürü ilk yaşadım, galiba hormonlarım çıldırdı. kalbim başta olmak üzere dalağım ve akciğerim dahil tüm organlarım bebek bebek diyerek çalışıyorlarvücut ayarlarım bozuldu :) akıntımdan takip ederim artkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?