Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende subat ayinda hic adet olamadim canim ha bire test yapıyordum hamileyim diye en sonunda dr gittim tarlusal verdi bana öyle adet oldum martta ben o ay çok stresliydim oyuzden öyle oldu sanırım sende bi dr git istersen
Adete yakın ovulasyon testlerim pozitif çıkıyordu, ikinci kez yumurtladıysam ondan de gecikiyor olabilir. Tarlusal falan hiç bilmem ben ilk adet oldğm günden beri her ay olurum canım. Senin de ilk kez mi öyle olmuştu?

Benim normalde 3 5 gün gecer her ay ama 1 ay gectigi hiç olmamıştı canım ilk defa oldu yani o ayda çatlamamış yumurtam kiste dönüşmüş tarlusal temizledi sanırım bu ay hamileyim iste

Benim normalde 3 5 gün gecer her ay ama 1 ay gectigi hiç olmamıştı canım ilk defa oldu yani o ayda çatlamamış yumurtam kiste dönüşmüş tarlusal temizledi sanırım bu ay hamileyim iste
Evet biliyorum canım umarım sağlıkla devam eder kavuşursunuz :) kiste dönüşünce gecikme oluyor evet ben çatladığından eminim yumurtlama lekelenmesi yaşadım. Silikleşmeyi gördüm. Bata 2 kala tekrar çift çizgiyi gördüm. Hayırlısı bakalım kafam baya karıştı. Allah hepimize nasip etsin sana da sağlıklı rahat hamilelikler versin :)

Amin canımm ınşaallah bekliyorum güzel haberlerinizi

Ovulasyon testi silik çıktı kızlar bu duruma göre ben 5 gün önce pozitif olduğunda ikinciye mi yumurtladım? Başka ihtimal gözükmüyo sanırım. Ayda iki kere yumurtlayınca ikinci yumurtlamya göre mi adet olmalıyım?

Bakın sırayla çarşamba(28.gün) , cuma(30.gün) ve bugünün testleri

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-18-09-35-22-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190419_202728.webp
    27 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190422_161844.webp
    29 KB · Görüntüleme: 30
valla onu bilmiyorum lakin bence doktora görünsen iyi olur gibi canım.

Merhaba kızlar . Doktor dynOsitol diye bi ilaç verdi yumurta büyütüyo folic asit ayni zamanda .. 11. Günümdeyim dün çok silikti bakarmisiniz .. bu akşam iliski olsun yarin kontrole gel dedi iğne yapicam göbekten dedi sizce tam olgunlasmismidir

Eklentiler

• 0C4A06FD-115E-495A-B170-20DCEC09048E.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 41
testler silikleşti ama yine tam silik değil, pik olmadan bi gün önce hafif koyulaşmaya başlar ya öyle çıkıyor. hiçbişey anlamadım. sen de benzeri bişey yaşamıştın diimi
Evet canm hatta gecen ay adet olmam gerekn günde yani 19 martta pik gördüm aaa dedim kesin hamileyim gebelik testi yaptım negatifti sonra 8 gün sonunda adet oldm yani ozaman yumurtlamısım

Evet canm hatta gecen ay adet olmam gerekn günde yani 19 martta pik gördüm aaa dedim kesin hamileyim gebelik testi yaptım negatifti sonra 8 gün sonunda adet oldm yani ozaman yumurtlamısım
sorma ya yok yere heveslenip hayal kırıklığına uğruyoruz. her gün test yapıp durmasak lh artışını falan da bilmeden adeti bekliycektik :) ben bu konuyu kendi haline bırakmaya karar verdim, bi ay içinde bisürü ilk yaşadım, galiba hormonlarım çıldırdı. kalbim başta olmak üzere dalağım ve akciğerim dahil tüm organlarım bebek bebek diyerek çalışıyorlar vücut ayarlarım bozuldu :) akıntımdan takip ederim artkk

Beklemek en dogrusu canım

Kızlar benim bugun adetimin 5. Günü ve normal adet oldum dün öylesine bi övulasyon testi yapayım dedimki pozitif çıktı hatta sıvı alımına dikkat etmedim hemen belirdi bugünde aynen devam ediyor dün az az kanamam vardı ama akşam saat 9 dan sonra kesildi bugünde normal akıntım başladı adetlerim düzenli gibidir bazen şaşar ama hep öne atar ilk defa bu ay soğan kürü denedim 4 gün geciktirdi lh neden pic yapar yumurta gelişmeden yaparmı pcos falan değilim kist falan yok ne olabilir başına böyle bir olay gelen oldumu hcg testimde yaptım negatif dün ve bugünkü ovu testlerimi atıyorum

Eklentiler

• 847D2E3F-DD77-4234-BADB-75972F59C3EA.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 29
  • F7166C3B-ACAC-4FEC-9249-BB31E4133B01.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 32
Canım ne haber nasılsın durumlar nasıl var mı bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…