- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.661
Erken yumurtluyor olabilirsin canım baskada bilmiyorum neden olurKızlar benim bugun adetimin 5. Günü ve normal adet oldum dün öylesine bi övulasyon testi yapayım dedimki pozitif çıktı hatta sıvı alımına dikkat etmedim hemen belirdi bugünde aynen devam ediyor dün az az kanamam vardı ama akşam saat 9 dan sonra kesildi bugünde normal akıntım başladı adetlerim düzenli gibidir bazen şaşar ama hep öne atar ilk defa bu ay soğan kürü denedim 4 gün geciktirdi lh neden pic yapar yumurta gelişmeden yaparmı pcos falan değilim kist falan yok ne olabilir başına böyle bir olay gelen oldumu hcg testimde yaptım negatif dün ve bugünkü ovu testlerimi atıyorum
Teşekkürler canım inşallah öyledirErken yumurtluyor olabilirsin canım baskada bilmiyorum neden olur
Kızlar adet bitti 2. Gün ovülasyon testi yaptım öğlen 11 gibi hiç belirmeyen 2. Çizgi direk belirdi. Sonra öğleden sonra başka bir testle 2. Kez denedim tek çizgi belirdi. Bu ne demek oldu sizce
ben bugün de adet olmadım. ovulasyon testini pozitif gördüğüm gün ikinci yumurtlamaysa eğer bugün onun üstünden de bi hafta geçmiş oldu. adet belirtim pek yok. dün yoğun bi ıslaklık hissettim meğer yumrtlama akıntısı gibi şeffaf yoğun bi akıntıymış.Canım ne haber nasılsın durumlar nasıl var mı bir gelişme
Baya çift çizgi çıktı. Sabahki ilk idrarla yapmadım sonraki ile yaptım. Ama öğlen yaptığımda su içtim 30 dk sonra ki ilk idrarımla yaptım. Aslında belirtilerimde var sağ yumurtalık ve belimde hafif sancılarım oluyor dün bugün. İlki küçük ince testlerden 2. İse prodüktor ile yapılan test.sadece belirdi mi yoksa baya çift çizgi mi çıktı? günün hangi saatinde yaptığna ve idrarının ne kadar beklediğne göre sonuç biraz değişebilir . iki testin arasında çok fark yoksa normaldir
günaydın canım inşalah haftasonuna hepimiz güzel haberlerimizi buraya yazarızben bugün de adet olmadım. ovulasyon testini pozitif gördüğüm gün ikinci yumurtlamaysa eğer bugün onun üstünden de bi hafta geçmiş oldu. adet belirtim pek yok. dün yoğun bi ıslaklık hissettim meğer yumrtlama akıntısı gibi şeffaf yoğun bi akıntıymış.
su içip yaptığn için lh tespit edememiş olabilir bugün yaptığın nasıl çıkacak ona göre anlarsın. ilişki olduysa problem yok.Baya çift çizgi çıktı. Sabahki ilk idrarla yapmadım sonraki ile yaptım. Ama öğlen yaptığımda su içtim 30 dk sonra ki ilk idrarımla yaptım. Aslında belirtilerimde var sağ yumurtalık ve belimde hafif sancılarım oluyor dün bugün. İlki küçük ince testlerden 2. İse prodüktor ile yapılan test.
günaydın canım inşalah haftasonuna hepimiz güzel haberlerimizi buraya yazarız
valla canım hadtasonuna adet beklıorm 4 gün var ama gecikmeli olursa bi 10 gün gideri varsende durumlar nasıl kaçıncı günün?
geçen ayki ilginçliği saymazsk yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyosun?valla canım hadtasonuna adet beklıorm 4 gün var ama gecikmeli olursa bi 10 gün gideri var
vala canım 19-20 martta pik görmüştüm 28 martta adet oldum yani ne kadar dogru bilmıormgeçen ayki ilginçliği saymazsk yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyosun?
Pike yakın görünüyor canım erken olcak sanırım
sadece bi ay mı ovulasyon testi yaptın öncekileri bilmiyo musun? 8-9 olmaz çok kısa.vala canım 19-20 martta pik görmüştüm 28 martta adet oldum yani ne kadar dogru bilmıorm
Ayyy insallah canim ya yarinki testi simdiden merak ettimPike yakın görünüyor canım erken olcak sanırım
hiç yapmamıstım canım :) ama o gün ilk defa yaptım pik oldu adet olmam gereken günde aaa dedim hamileyim :9 2 gün pik gördüm 3. gün silikleşti. sonrada hemen adet oldum bende anlamdm.sadece bi ay mı ovulasyon testi yaptın öncekileri bilmiyo musun? 8-9 olmaz çok kısa.
Bakalım o zaman bu ay normal süre belli olacak. Ben de artık olacaksa olsun bitsin diyorumhiç yapmamıstım canım :) ama o gün ilk defa yaptım pik oldu adet olmam gereken günde aaa dedim hamileyim :9 2 gün pik gördüm 3. gün silikleşti. sonrada hemen adet oldum bende anlamdm.
valla 12 sinde silinmişti. adet olmam gerekn gün 26 nisan bakalım :) eğer ovü testi yanıltmassa o gün adet olmam gerek.Bakalım o zaman bu ay normal süre belli olacak. Ben de artık olacaksa olsun bitsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?