Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yumurtluyor olabilirsin canım baskada bilmiyorum neden olur

Kızlar adet bitti 2. Gün ovülasyon testi yaptım öğlen 11 gibi hiç belirmeyen 2. Çizgi direk belirdi. Sonra öğleden sonra başka bir testle 2. Kez denedim tek çizgi belirdi. Bu ne demek oldu sizce

sadece belirdi mi yoksa baya çift çizgi mi çıktı? günün hangi saatinde yaptığna ve idrarının ne kadar beklediğne göre sonuç biraz değişebilir . iki testin arasında çok fark yoksa normaldir
Kızlar adet bitti 2. Gün ovülasyon testi yaptım öğlen 11 gibi hiç belirmeyen 2. Çizgi direk belirdi. Sonra öğleden sonra başka bir testle 2. Kez denedim tek çizgi belirdi. Bu ne demek oldu sizce

Canım ne haber nasılsın durumlar nasıl var mı bir gelişme
ben bugün de adet olmadım. ovulasyon testini pozitif gördüğüm gün ikinci yumurtlamaysa eğer bugün onun üstünden de bi hafta geçmiş oldu. adet belirtim pek yok. dün yoğun bi ıslaklık hissettim meğer yumrtlama akıntısı gibi şeffaf yoğun bi akıntıymış.

sadece belirdi mi yoksa baya çift çizgi mi çıktı? günün hangi saatinde yaptığna ve idrarının ne kadar beklediğne göre sonuç biraz değişebilir . iki testin arasında çok fark yoksa normaldir
Baya çift çizgi çıktı. Sabahki ilk idrarla yapmadım sonraki ile yaptım. Ama öğlen yaptığımda su içtim 30 dk sonra ki ilk idrarımla yaptım. Aslında belirtilerimde var sağ yumurtalık ve belimde hafif sancılarım oluyor dün bugün. İlki küçük ince testlerden 2. İse prodüktor ile yapılan test.

günaydın canım inşalah haftasonuna hepimiz güzel haberlerimizi buraya yazarız

su içip yaptığn için lh tespit edememiş olabilir bugün yaptığın nasıl çıkacak ona göre anlarsın. ilişki olduysa problem yok.

Kizlar ovulasyon testlerine basladim 9.günüm Tgbaaa06 sence nasil bu ay erken yumurtlar miyim

Eklentiler

• 20190424_094035.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 33
forumda araştırdım benim yaşadığımın aynısını yaşayan bi arkadaşa denk geldim kızlar. iki kere yumurtlamış,hamilelik testleri negatif çıkınca bi daha yapmamış.gecikmenin 12.gününde hamile olduğunu öğrenebilmiş. ultrason tarihi de bat tarihine uymuyor iki hafta küçük çıkıyormş.adetten iki gün önceki yumurtlamadan hamile kalmış. yani sanırım ben hamile kalmadıysam 5gün sonra ikinci yumurtlamaya göre adet olucam bilmiyorum. diyeceğim o ki test tabi ki yapın ama bi sonraki adete kadar da geçti deyip bırakmayın. belki ikinci bi şans vardır :) ya da test yanıltmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…