- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.681
yani piki ilk koyu gördüğüm zaman sayılıo demekki. Karnımın ağrısı 2 gün önce belli etmişdi.12.gün oluyormuş demekki. Düzenini öğrendin canım bi sonraki ay o günlere yoğunlaşırsın yeni ay yeni umut. Daha yolun başındayız :))
bu ay pik 10-11 12 nisanda yumurtam çatladı. Tam 12 günde adet oldum demek oluyor.Yok sen silindiğinden say. 12.gün de olur. Herkesinki tam net 14 değil
12ile 16 arası normal sayılıyor.
Daha az mesela 8 9 olursa o durumda luteal faz eksikliği oluyor ilaçla progesteron veriliyor.o nedenle sana geçen ayki hesap için yanlıştır demiştim :)
Sagol kuzum buayıda yıcez buay yumurtlamamı gene takıp edıcem bakalım neler olcak cıft koyu goremezsem zaten dıcem ko buay adetım gecıkcek cunku benım gecıyor her 4. AdetımGeçmiş olsun dilekcim
Sagol kuzum buayıda yıcez buay yumurtlamamı gene takıp edıcem bakalım neler olcak cıft koyu goremezsem zaten dıcem ko buay adetım gecıkcek cunku benım gecıyor her 4. Adetım
Tarih olarak normal canım. Yani öyle okudum. Bu konuda iki ayda baya akademik araştırmalar yaptımbu ay pik 10-11 12 nisanda yumurtam çatladı. Tam 12 günde adet oldum demek oluyor.
Tarih olarak normal canım. Yani öyle okudum. Bu konuda iki ayda baya akademik araştırmalar yaptım
Evet bence 21.gün çatlamışEki Görüntüle 2261975
Kızlar testlerim bir koyu bir açık 20.04.19 tarihli pik gibi duruyor değil miEki Görüntüle 2261977
Eki Görüntüle 2261979
Yok daha cok uzaklastık ılactı fıtıldı derken bunyem artık ılac oldu eczacılar zengın oldu sayemdeOlsun geç olsun güzel olsun bak sen bi sonraki döngüye geçtin ben adeti bekliyorum. Hepimiz bi şekilde vakit kaybediyoruz. Önemli olan sağlıkla gelmesi. Bu ay da böyle geçsin biraz mola verip doğal cinselliğe dönmüş oldunuz dinlendiniz :)
Bende bi o günü değerlendirdim o kdrEvet bence 21.gün çatlamış
Kizlar bugunkü ovulasyon testim sizce ne zamana tam koyulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?