Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız ben buayda korunuyorum enfeksıyon baya azalmıs dedı dr yenıden fıtıl ılac falan verdi kurtulamadım tam anlamıyla

Yok sen silindiğinden say. 12.gün de olur. Herkesinki tam net 14 değil
12ile 16 arası normal sayılıyor.
Daha az mesela 8 9 olursa o durumda luteal faz eksikliği oluyor ilaçla progesteron veriliyor.o nedenle sana geçen ayki hesap için yanlıştır demiştim :)

bu ay pik 10-11 12 nisanda yumurtam çatladı. Tam 12 günde adet oldum demek oluyor.

Olsun geç olsun güzel olsun bak sen bi sonraki döngüye geçtin ben adeti bekliyorum. Hepimiz bi şekilde vakit kaybediyoruz. Önemli olan sağlıkla gelmesi. Bu ay da böyle geçsin biraz mola verip doğal cinselliğe dönmüş oldunuz dinlendiniz :)
Sagol kuzum buayıda yıcez buay yumurtlamamı gene takıp edıcem bakalım neler olcak cıft koyu goremezsem zaten dıcem ko buay adetım gecıkcek cunku benım gecıyor her 4. Adetım

Yok daha cok uzaklastık ılactı fıtıldı derken bunyem artık ılac oldu eczacılar zengın oldu sayemde

Kizlar bugunkü ovulasyon testim sizce ne zamana tam koyulasir

Eklentiler

• 20190425_090620.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar bugunkü ovulasyon testim sizce ne zamana tam koyulasir

Bu şekilde değilde 3-4 tanesini ard arda eklemen koyuluğu görmek açısından daha iyi olur. Ayrıca her bünyede farklı şu an senin koyu gibi duruyor ama pik yaptığını anca ertesi gün silindiğinde anlayabiliriz. Bence sen koyu çıkan günleri mutlaka değerlendir

Selaaam Klomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…