Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovulasyon testleri iyice kafamı karıştırdı. dün öğlen pik çıktı akşam baktığımda ikinci çizgi silikleşmişti , bu sabah ise tamamen silikti ikinci çizgi. şimdi bu geceyi değerlendirirsek gebe kalma şansım olur mu. yani pikten 36 saat geçmiş olur

selam kızlarr yeniyim ben. ovulasyon testi ve erkek bebek arasındaki ilişki hakkında tecrübelerinizi merak ediyorum.

Canım biz daha tutturmaya çalıştığımızdan henüz cinsiyete geçemedik
İnşallah o günlerede gelebiliriz ama çatlamadan öncesi kız sonrası erkek gibi bişe okumuştum sanki

Pik olup silikleşince tek ilişki öneriliyor. Ama hamilelik şansı epey düşüyor. Olacaksa erkek olsun yoksa istemem diyosan uygun yoksa değil :)

Kızlar geçen ay kaset test yapmıştım sizinkiler gibi sonuç alamamıştım sonra bu modellerden aldım bunda da başlarda çok şükür bu testler doğruymuş diyordum ki 17. Günden sonra yine düzen şaştı. Normal mi böyle olması? Ben mi evham yapıyorum su alımına da dikkat ediyorum

Eklentiler

• 030453B7-062E-4463-B895-E008763B9263.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
Canım sen 14 . Gün çatlamışsın sanki o yüzden silik çıkıyor olabilir.

Lh zaten vücudumuzda var olan bir hormon. Döngü boyunca pik yaptığında yumurtlamayı sağlıyor. Onun dışında hafif düzeyde yükselme düşme olması çok normal

Ben bu 14 olayını hiç kendimde anlayamadım hep gebelikti kürtajdı kimyasaldı falan derken bir türlü kendimde çözemedim ama bu ay bakıcam bende. Hoş pco olunca zaten karışık olay ama macunla gıda takviyesiyle düzene girdim Allaha şükür ovulasyon testlerinden belli. Kızlar gerçekten öneriyorum sizde kullanın. Ben macun mu işe yaradı o gıda takviyesimi bilmiyorum ama işe yarıyor cidden ya inanıyorum

Neler kullanmistin canim merak ettim

Benim arkadaşım 3 yıldır deniyordu çocuk. çatlatma iğneleri, ilaçlar, doktor kontrolleri. Bu ay hem doktoru bıraktı hem macuna başladı ve şuan 3 haftalık hamile haberini aldım. Başta inanmamıştım ama gerçekten işe yarıyor.

Kizlar bugun niye böyle cikti ya ben pik yapar dediydim

Eklentiler

• 20190426_180359.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…