- 11 Mart 2019
- 139
- 67
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.701
selam kızlarr yeniyim ben. ovulasyon testi ve erkek bebek arasındaki ilişki hakkında tecrübelerinizi merak ediyorum.
inşallah tutturursunuz canım :)Canım biz daha tutturmaya çalıştığımızdan henüz cinsiyete geçemedik
İnşallah o günlerede gelebiliriz ama çatlamadan öncesi kız sonrası erkek gibi bişe okumuştum sanki
Pik olup silikleşince tek ilişki öneriliyor. Ama hamilelik şansı epey düşüyor. Olacaksa erkek olsun yoksa istemem diyosan uygun yoksa değil :)ovulasyon testleri iyice kafamı karıştırdı. dün öğlen pik çıktı akşam baktığımda ikinci çizgi silikleşmişti , bu sabah ise tamamen silikti ikinci çizgi. şimdi bu geceyi değerlendirirsek gebe kalma şansım olur mu. yani pikten 36 saat geçmiş olur
Bu ayda fos cıktı bizimmmm :)Kızlar ben sonunda adet oldum
İkinci çift çizgiden 8 gün sonra oldum galiba senle aynı oldu bu ay :)Bu ayda fos cıktı bizimmmm :)
Canım sen 14 . Gün çatlamışsın sanki o yüzden silik çıkıyor olabilir.Kızlar geçen ay kaset test yapmıştım sizinkiler gibi sonuç alamamıştım sonra bu modellerden aldım bunda da başlarda çok şükür bu testler doğruymuş diyordum ki 17. Günden sonra yine düzen şaştı. Normal mi böyle olması? Ben mi evham yapıyorumsu alımına da dikkat ediyorum
Lh zaten vücudumuzda var olan bir hormon. Döngü boyunca pik yaptığında yumurtlamayı sağlıyor. Onun dışında hafif düzeyde yükselme düşme olması çok normalKızlar geçen ay kaset test yapmıştım sizinkiler gibi sonuç alamamıştım sonra bu modellerden aldım bunda da başlarda çok şükür bu testler doğruymuş diyordum ki 17. Günden sonra yine düzen şaştı. Normal mi böyle olması? Ben mi evham yapıyorumsu alımına da dikkat ediyorum
demkki 14 gün diye bişey yok ben ole anladım.İkinci çift çizgiden 8 gün sonra oldum galiba senle aynı oldu bu ay :)
Aslında benim bu ay hariç hep 14gün sonra olurdu. Arada anormal döngüler olabilir demek ki. Ben sökülebilmiş de değilimdemkki 14 gün diye bişey yok ben ole anladım.
Neler kullanmistin canim merak ettimBen bu 14 olayını hiç kendimde anlayamadım hep gebelikti kürtajdı kimyasaldı falan derken bir türlü kendimde çözemedim ama bu ay bakıcam bende. Hoş pco olunca zaten karışık olay ama macunla gıda takviyesiyle düzene girdim Allaha şükür ovulasyon testlerinden belli. Kızlar gerçekten öneriyorum sizde kullanın. Ben macun mu işe yaradı o gıda takviyesimi bilmiyorum ama işe yarıyor cidden ya inanıyorum
ben kaç saat sonra adetim geldi ama yığun bide pıhtılar baya gelıo ve cok agrılı oldum.Aslında benim bu ay hariç hep 14gün sonra olurdu. Arada anormal döngüler olabilir demek ki. Ben sökülebilmiş de değilim
Neler kullanmistin canim merak ettim
Ben bu 14 olayını hiç kendimde anlayamadım hep gebelikti kürtajdı kimyasaldı falan derken bir türlü kendimde çözemedim ama bu ay bakıcam bende. Hoş pco olunca zaten karışık olay ama macunla gıda takviyesiyle düzene girdim Allaha şükür ovulasyon testlerinden belli. Kızlar gerçekten öneriyorum sizde kullanın. Ben macun mu işe yaradı o gıda takviyesimi bilmiyorum ama işe yarıyor cidden ya inanıyorum
Acaba sıvı alımı falandan dolayı olabilir mi. Değilse bence çatlamış olabilir bugünü değerlendir mutlakaKizlar bugun niye böyle cikti ya ben pik yapar dediydim
Kiminin kıpkırmızı olmayabiliyor. Sen yine de boş geçirme her ihtimale karşıKizlar bugun niye böyle cikti ya ben pik yapar dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?