Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor mu verdi ilaci? Benimde 4.2 ama skintili bulunmadi

Doktor mu verdi ilaci? Benimde 4.2 ama skintili bulunmadi
Sıkıntı canım iyi bir hamilelik için 2.50 olması lazım. 2.50 sen yukarısı sıkıntıymış kadın Doğum doktoru sıkıntı dedi ve boş gebeliğimin sebebi olacağını söyledi sonradan da dahiliye doktoruna yönlendirdi o verdi canım. Dikkat et şuan ben düşürmeye çalışıyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız? Çok yoğun bir tempoya girdiğimden ne çocuk içi uğraşabiliyorum ne de buraya girebiliyorum. Kusuruma bakmayın. Durum şu 30 Nisan için randevu almıştım gecikme olunca gideyim en azından yumurta var mı? Yok mu? Söyler diye düşünüyorum. 2 ila 5 mayıs arası yumurtlamayı bekliyorum.

Tabi yumurtaların durumuna bakar, boyutuna göre çatlayacak duruma geleceği günü az çok söyleyebilir. Ben bugün yeni adet olabildim. Bu ay döngüm çok şaştı, sanırım stres yapıyorum. Beni hatırlarsın adete iki gün kala tekrar yumurtlamıştım. Sen de bana oğluna bat günü hamile kaldığını söylemiştin :) ben ilk pikten 22,ikinciden 10 gün sonra adet olmuş oldum. Pazartesiye randevu aldım hormonlarıma baktırıcam

Ben hep kadin dogum doktorlarina sordum hic biri sorunlu gormedi dahiliyeyede gitsem mi acaba? Ustelik sorduklarimdan ikisi prof ikisi normal doktordu. Resmen kafam karisik

Bende 20 gun gecikmeli oldum simdide yumurtlama haftamdayim ovu yapiorum dort gundr ama hala silik bakalim .belkide adet geckmemizn sebebi strestendir

Ben hep kadin dogum doktorlarina sordum hic biri sorunlu gormedi dahiliyeyede gitsem mi acaba? Ustelik sorduklarimdan ikisi prof ikisi normal doktordu. Resmen kafam karisik
Dünya standartlarında bu böyleymiş canım. Ama tabi triodi yüksek olan insanlar da gebe kalkabiliyordur bu bünye ile alakalıda olabilir. Ben doktordan duyduklarımı söylüyorum. Tabi bende bilmiyordum o yüzden hiç takmıyordum taki boş gebeliğim olana kadar benim boş gebelik şüphem oluştuğu andan itibaren bana kan tahlilleri yapıldı ve hemen dahiliyiyeye gönderdiler. Triodim 4.28 di. Bu ay kimyasal gebeliğim oluştu ben yine triod e yordum. 3 Aydan beride ilacımı aksatmadan içiyorum. Triod genel hormonları etkiliyormuş sanırım özellikle prolaktin ( süt hormonunu ) i yükseltip gebeliğe engelliyormuş. Benimde pek tecrübem yoktu doktorlara gide gele netten araştırarak öğrendim.

Normalde 3 ayda bir falandı ama iki sene dkh kullandım sonra 45 güne fln indi ama öyle üç dört ay düzenli olup takip edemedim kürtajdan kimsayaş gebelikten dolayı
Hmm bende adetten bir hafta sonra ovulasyon yapmaya basladmda henuz silik cikio acaba dedim bendemi adetten hemen sonra yumurtladm bakalim asil yumurtlama gunu pazartesi olarak biliorum bakalim o zaman ne olacak

Bende 20 gun gecikmeli oldum simdide yumurtlama haftamdayim ovu yapiorum dort gundr ama hala silik bakalim .belkide adet geckmemizn sebebi strestendir
Biraz bahar da etkiledi sanırım bu ay gecikmesi olan çok kişi oldu. Gerçi benim hiç bi zaman bu kadar olmazdı. Dün birisi yazdı, kendisi şuan hamile ve son ay onun da çok gecikmiş. Doktoru genellikle çok geciktiği zaman ertesi ay hamile kalınır demiş. Hani şu nenelerimizin rahim kendini hazırlıyo dediği durum :) insallah öyledir iyi düşünelim yavv içlerimiz kararmasın :)

Insallah oyledir bende kotu dusunmek istemiorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…