- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.741
Inşaallah canım sen naptin ne durumdasınİnşllah canımcım hayırlı haberlerle gel
Bugünkü sanki koyulasmaya başlamış bi kacgune olur bence kaçıncı günün bugünEki Görüntüle 2263277 burda daha belli
Bende yumurtlama zamanımın gelmesini bekliyorum ama bugünleride boş geçmiyorum istikrarlı bir şekilde 1 gün arayla devamInşaallah canım sen naptin ne durumdasın
16. Gunum bugun adet takvimine gore yarin yumurtlama gunu ama bakalimBugünkü sanki koyulasmaya başlamış bi kacgune olur bence kaçıncı günün bugün
Siliklesince catlamis oluo die biliyorum ve koyu olan gunleri degerlendirMerhabalar anlayanlar bakar mı acaba çatlamış mı yumurtlama devam mı ediyor acaba
Iki gun falan sonra olur galiba. Doktorun dedigi gibi gun asiri iliski. Yine takip et testten koyu oldugu zaman her gun yapKızlar doktordan geliyorum solda 17mm sağda 13mm yumurta varmis günasiri iliski önerdi ates 35.9 ovulasyon testim de böyle yarin olabilir mi ki yumurtlama
Tamam canim sagolasinIki gun falan sonra olur galiba. Doktorun dedigi gibi gun asiri iliski. Yine takip et testten koyu oldugu zaman her gun yap
İşler yüzünden neredeyse iptal etmek zorunda kalıyordum randevuyu. Şimdilik gidebileceğim gibi gözüküyor. Bakalım hayırlısı.Tabi yumurtaların durumuna bakar, boyutuna göre çatlayacak duruma geleceği günü az çok söyleyebilir. Ben bugün yeni adet olabildim. Bu ay döngüm çok şaştı, sanırım stres yapıyorum. Beni hatırlarsın adete iki gün kala tekrar yumurtlamıştım. Sen de bana oğluna bat günü hamile kaldığını söylemiştin :) ben ilk pikten 22,ikinciden 10 gün sonra adet olmuş oldum. Pazartesiye randevu aldım hormonlarıma baktırıcam
Canım bişey sorucaktımBak canım bu benim testim 22. Gun aynı seninki gibi pike yakındı tabi sonra dağıldı burda dağılmış kırmızısı 23 de biraz silik cıktı 24 de pik oldu ben yinede ikisinide degerlendirdim canım 4 aydir istiyordum bu ilk denemem ve hamileyim testle gec yumurtladigimi da öğrenmiş oldum
Sor canımCanım bişey sorucaktım
Sor canım
Kızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?