Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar anlayanlar bakar mı acaba çatlamış mı yumurtlama devam mı ediyor acaba

Eklentiler

• 40CB20B8-5FB5-44AA-9D34-308FEB4729BA.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
Ben yine kırmızıları gördüm hemde 7 gün önceden. Olduğum tarihe göre hesap yapıyorum 14 gün geri gidiyorum ilişki olmuş. Nasip olmuyor yani. Bu ay 8. Ay oldu. Clife a başlayacağım artık bende bir o kaldı

Kızlar doktordan geliyorum solda 17mm sağda 13mm yumurta varmis günasiri iliski önerdi ates 35.9 ovulasyon testim de böyle yarin olabilir mi ki yumurtlama

Eklentiler

• 20190429_143029.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
İşler yüzünden neredeyse iptal etmek zorunda kalıyordum randevuyu. Şimdilik gidebileceğim gibi gözüküyor. Bakalım hayırlısı.

Canım bişey sorucaktım

Kızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu

İki gündür kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. Oturup kalkınca falan ani şekilde giren ağrılarda oluyor acaba üşüttüm mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…