Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kontrolden geldim. Yumurtam var ama şimdi de kafama şu takıldı. Doktor alttan muayene etti. Bugünü değerlendirsem bir şey olur mu?

Psikolojik ben yaşadım ilk yaptığımda canım bende adete beş gün kala gördüm yumurtlama beklemek zorunda kaldım bir hafta geçti negatif çıktı kanda üzerinde on gün geçti öyle adet oldum

kizlar meraba 1 ay aradan sonra tekrar geldim :) adetim biteli bugun 4. gun ovulasyona baslamak icin cok gec degil mi normalde12 ile 4 arasi diyorlar ama bugun biraz gec yapicam bi sorun olur mu sizce bide adetim 25 26 gunde bir oluyor 4 aydir falan sizce tahmini yumurtlama ne zamandir yine baya bi sey sordum insallah cevap verecek biri vardir

Yok canim gec degil sivi alimini iki saat kadar kes ve yap yumurtlama gunun ne zamandr bilemiorum ama telefona adet programi indr orda gosterio tahmini yumrtlama gununu ..ovulasyon yapnca resmini atarmisin

Yok canim gec degil sivi alimini iki saat kadar kes ve yap yumurtlama gunun ne zamandr bilemiorum ama telefona adet programi indr orda gosterio tahmini yumrtlama gununu ..ovulasyon yapnca resmini atarmisin
yaptim silik cikti bakalim devam edivem gecen defa goremedim hic cift cizgiyi bu defada ole olacak diye strestliyim yarinda yapip oyle atiyim simdi zaten baya silik cizgi insallah gorurum bu ay yumurtlamayi

yaptim silik cikti bakalim devam edivem gecen defa goremedim hic cift cizgiyi bu defada ole olacak diye strestliyim yarinda yapip oyle atiyim simdi zaten baya silik cizgi insallah gorurum bu ay yumurtlamayi
Bende 7 gundr yapiorum adam akilli bi koyulasma goremedim ne olacaksa bilmiom valla

Kızlar şimdi bi ovu testi yapayım dedim. En fazla 1 saat falan sıvı almamışımdır ve çıkan sonuç bu. Ayın 21 inde yumurtlama görmüştüm ve o günü değerlendirmiştim şimdi aklım karıştı çok. Hamile gibide hissetmiyorum

Hayır adetin gecikti mi

Hayır gecikmedi adetim benim 3 ayda bir oluyordu şuanda 45 günde bir gibi bişe ama araya bir kürtaj bir kimyasal gebelik girdi o yüzden kestiremiyorım ne olduğunu çünkü pnşar içinde bitkisel öacınla kürlerle sökülüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…