- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.761
Adetine kac gun varİki gündür kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. Oturup kalkınca falan ani şekilde giren ağrılarda oluyor acaba üşüttüm mü
Değerlendir ama sana tavsiyem öncesinde sert Türk kahvesi içir eşine ve sende bol ceviz yeKızlar kontrolden geldim. Yumurtam var ama şimdi de kafama şu takıldı. Doktor alttan muayene etti. Bugünü değerlendirsem bir şey olur mu?
Psikolojik ben yaşadım ilk yaptığımda canım bende adete beş gün kala gördüm yumurtlama beklemek zorunda kaldım bir hafta geçti negatif çıktı kanda üzerinde on gün geçti öyle adet oldumKızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu
Kaç günde bir adet görüyorsunPsikolojik ben yaşadım ilk yaptığımda canım bende adete beş gün kala gördüm yumurtlama beklemek zorunda kaldım bir hafta geçti negatif çıktı kanda üzerinde on gün geçti öyle adet oldum
Yok canim gec degil sivi alimini iki saat kadar kes ve yap yumurtlama gunun ne zamandr bilemiorum ama telefona adet programi indr orda gosterio tahmini yumrtlama gununu ..ovulasyon yapnca resmini atarmisinkizlar meraba 1 ay aradan sonra tekrar geldim :) adetim biteli bugun 4. gun ovulasyona baslamak icin cok gec degil mi normalde12 ile 4 arasi diyorlar ama bugun biraz gec yapicam bi sorun olur mu sizce bide adetim 25 26 gunde bir oluyor 4 aydir falan sizce tahmini yumurtlama ne zamandir yine baya bi sey sordum insallah cevap verecek biri vardir
Adetine kac gun var
Kullanilmis gebelik testini tekrar kullanan arkadas buradami
Hangi gruptaydi unuttumda onceden kullandgi ve negatf olan gebelik testini kullnmisti ve bu sefer poztf cikmisti yeni bi testle tekrar yapacakti ama haber alamadim ne oldu acabaO nasıl oluyor ya
28 günde genelde düzenliKaç günde bir adet görüyorsun
Benimde öyle inşallah hayırlısı olsun canım ne diyim ki28 günde genelde düzenli
yaptim silik cikti bakalim devam edivem gecen defa goremedim hic cift cizgiyi bu defada ole olacak diye strestliyim yarinda yapip oyle atiyim simdi zaten baya silik cizgi insallah gorurum bu ay yumurtlamayiYok canim gec degil sivi alimini iki saat kadar kes ve yap yumurtlama gunun ne zamandr bilemiorum ama telefona adet programi indr orda gosterio tahmini yumrtlama gununu ..ovulasyon yapnca resmini atarmisin
Bende 7 gundr yapiorum adam akilli bi koyulasma goremedim ne olacaksa bilmiom vallayaptim silik cikti bakalim devam edivem gecen defa goremedim hic cift cizgiyi bu defada ole olacak diye strestliyim yarinda yapip oyle atiyim simdi zaten baya silik cizgi insallah gorurum bu ay yumurtlamayi
Adetine kaç gün varEki Görüntüle 2264075
Kızlar şimdi bi ovu testi yapayım dedim. En fazla 1 saat falan sıvı almamışımdır ve çıkan sonuç bu. Ayın 21 inde yumurtlama görmüştüm ve o günü değerlendirmiştim şimdi aklım karıştı çok. Hamile gibide hissetmiyorum
Adetine kaç gün var
Hayır adetin gecikti miAdetime göre kaç gün var hiç bilmiyorum
Hayır adetin gecikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?