Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde yumurtlama günün olması gerekiyor bide ovulasyon ile gebeliği öğrenen çok var böyle bir şüphen varsa bir test yap

5 mayıs bat gibi. Hcg yok mu yapsann..bence hamile gibisin ayy hadi inşallah

Hadi inşallah bu arada bende birşey sorabilirmiyim benim adetim geçeli 4 gün olucak adet günümde kan verdim negatif çıktı ama kaç gündür adet olucakmışım gibi sancım var ama olmuyorum kasıklarım çok fena bugün peçeteyle silince kahverengi çok ama çok az kahverengi leke geldi

Valla bilmiyorum canım ya keşke ama yumurtlama da olabilir şimdi kan verdim bu vesileyle emin olurum. 0 çıkarsa bi soğuk algınlığı ilacı içicem çünkü üşğttüm haliba
Benim de bata iki kala öyle çıktı ama adet oldum. Ama bu şekil hamileliği öğrenen de çok var. Bize hemen haber veer :)

Kızlar malesef 0, 228 çıktı.
Bugün yeni yumurtluyor olabilirsin. İlişki olabilirse süper olur. Aynısı bu ay bana ve burdan bir arkadaşa daha oldu. İkinci defa pik gördük. Ve ilk piklere göre adet olmadık. Bazen Lh artıyo ama yumurtlama olmuyo diye düşünüyorum. Ben de şehir dışına çıkacaktım ona göre ayarlamştım. Şimdi adetten geri 14 gün sayınca baktım ki burda olmadğım tarihe geliyor. Hem de tam ortasına! Ovulasyon geçti diyip ilişkiyi bırakmayn kızlar.

Günaydın kızlar benim ovulasyon testim bir türlü koyulaşmadı
Pazartesi 17mm ve 13mm yumurta vardı
Büyümedi mi acaba
Ates 36.0
Kızlar bi akıl verin

Eklentiler

• 20190501_100341.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 31
Bayağı koyu cıkmış canim gebelik olmadığına göre yumurtluyor olabilirsin değerlendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…