- 3 Eylül 2018
- 175
- 147
- 23
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.781
5 mayıs bat gibi. Hcg yok mu yapsann..bence hamile gibisin ayy hadi inşallahEki Görüntüle 2264075
Kızlar şimdi bi ovu testi yapayım dedim. En fazla 1 saat falan sıvı almamışımdır ve çıkan sonuç bu. Ayın 21 inde yumurtlama görmüştüm ve o günü değerlendirmiştim şimdi aklım karıştı çok. Hamile gibide hissetmiyorum
Valla bilmiyorum canım ya keşke ama yumurtlama da olabilir şimdi kan verdim bu vesileyle emin olurum. 0 çıkarsa bi soğuk algınlığı ilacı içicem çünkü üşğttüm haliba5 mayıs bat gibi. Hcg yok mu yapsann..bence hamile gibisin ayy hadi inşallah
Hadi inşallah mutlu haberi alırız öğrenince yazarmısın merak ettimDün gebelik yaptım kaset çıkmadı. Neyse şimdi kan verdim
Benim de bata iki kala öyle çıktı ama adet oldum. Ama bu şekil hamileliği öğrenen de çok var. Bize hemen haber veer :)Valla bilmiyorum canım ya keşke ama yumurtlama da olabilir şimdi kan verdim bu vesileyle emin olurum. 0 çıkarsa bi soğuk algınlığı ilacı içicem çünkü üşğttüm haliba
Şimdi mi verdin acilde mi özelde mi ne zmn belli olacak ☺
Evet evet.. umutlandım bende..Özelde verdim canım bakalım bir saate çıkar bir öncekindede koyu çıkmıştı hatırlarsan ama bu kdr koyu değildi ovulasyon testim.
Hadi insallah hamilesindr ya beklemedeyim :)Özelde verdim canım bakalım bir saate çıkar bir öncekindede koyu çıkmıştı hatırlarsan ama bu kdr koyu değildi ovulasyon testim.
Skma canini canm hakkmzda hayrlisi olsun illaki sklio insanin cani ama iste elden bisey gelmioKızlar malesef 0, 228 çıktı.
Bugün yeni yumurtluyor olabilirsin. İlişki olabilirse süper olur. Aynısı bu ay bana ve burdan bir arkadaşa daha oldu. İkinci defa pik gördük. Ve ilk piklere göre adet olmadık. Bazen Lh artıyo ama yumurtlama olmuyo diye düşünüyorum. Ben de şehir dışına çıkacaktım ona göre ayarlamştım. Şimdi adetten geri 14 gün sayınca baktım ki burda olmadğım tarihe geliyor. Hem de tam ortasına! Ovulasyon geçti diyip ilişkiyi bırakmayn kızlar.Kızlar malesef 0, 228 çıktı.
Lh artışın başlamış gibi duruyor. Bugün koyulaşırsa kesin ilişki olmalı. Olmasa da olsunEki Görüntüle 2264104 ovularimi yorumlarmisinz bugun iki tane yaptim birini 3 de birinide yarim saat once yaptim
Bayağı koyu cıkmış canim gebelik olmadığına göre yumurtluyor olabilirsin değerlendir mutlakaEki Görüntüle 2264075
Kızlar şimdi bi ovu testi yapayım dedim. En fazla 1 saat falan sıvı almamışımdır ve çıkan sonuç bu. Ayın 21 inde yumurtlama görmüştüm ve o günü değerlendirmiştim şimdi aklım karıştı çok. Hamile gibide hissetmiyorum
Tekrar doktora gidecek misin? 2gün önceki boyuta göre aslında çatlama zamanı gelmiş.Günaydın kızlar benim ovulasyon testim bir türlü koyulaşmadı
Pazartesi 17mm ve 13mm yumurta vardı
Büyümedi mi acaba
Ates 36.0
Kızlar bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?