- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Aynn canim varligina inanamiyordum kendim lavaboda dustugunde tasa dustu onu gordukten sonra aglamam hic dinmedi 5.senemde gelmisti evlilik yildonumume 4gun kala kaybettim rabbim kimsye yasatmasin
Geçmiş olsun kızlar bende beş ay önce düşük yaptım on gün kapatmistum kendini eve
Yok canim yapmadim bel agrim kasik batmam cok siddetli hastaneye gidemicem galiba pazartesi gunu kapimun onunde saglikocagi var oraya giderim birazdan test alicam canimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/misss_laviniaaa.885683/ Canım ne yapıyorsun test falan yaptın mı?
Ben dün yaptım testi tek çizgi çıktı önümüzde ki aya insallah canımSenin durumlar neydi cnm bata 4 gun kalmis..?
Ben adet sonrası 16. Gun yumurladigimi sandım test yaniltti beni malesef 30. Gun de en koyu olunca tuttu sandim fakat dun ovulasyon yaptım tek cizgi cikti. Bugün 40. Gunum adetimi bekliyorum.Senin durumlar neydi cnm bata 4 gun kalmis..?
Gecmiş olsun. Allahim tez zamanda bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahEvet tatlım doğru hatırladın ama 16 ekimde bebisimizin kalbi durdu
Zor toparlandim
Erken yapmissin bence canim. Erken gebelik testi bile herkeste 5 6 gunde gostermiyor normal gebelik testi de 2 kala negatif gosterebiliyor.. insallah vardir bakalim..olmadi diger aya tabi :)Ben dün yaptım testi tek çizgi çıktı önümüzde ki aya insallah canım
Duzensiz mi adetlerin 40.gun diyorsun?Ben adet sonrası 16. Gun yumurladigimi sandım test yaniltti beni malesef 30. Gun de en koyu olunca tuttu sandim fakat dun ovulasyon yaptım tek cizgi cikti. Bugün 40. Gunum adetimi bekliyorum.
benimde böyle çıkıyorKızlar ovu testi kafam çok karışık ne oluyor ben anlayamıyorum bi koyu oluyor bi silik
Dualar seninle inşallah değildirİnşallah kimyasal değildir korkuyorum dua edin
Canım yumurtlamadın henüz bence devam et yapmayabenimde böyle çıkıyor
Bı koyu bı silik delircsm adet bitimi 21. GünCanım yumurtlamadın henüz bence devam et yapmaya
Ben pkoluyum benim günüm yok canımBenimde öyleydi meğer hamileymişim günün gelince yaptır benim günüm daha gelmedi ama hastanede çalıştığım için bugun yaptırdım
Bende öyleyimBen pkoluyum benim günüm yok canımilaçsız adet olamiyorum
Lh değerine baktırmak için ne dicez doktora acil de bakılıyor mu onaBende öyleyim
Lh değerine acilde bakılmazzLh değerine baktırmak için ne dicez doktora acil de bakılıyor mu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?