Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman dıs kısımda mantar olmasın cnm en kotu krem verır ıhmal etme bak ben ıkıaydır ara verdım buyuzden hemde yanma sıkayetımde yoktu mesela sadece sık ıdrara çıkıyodum hamıleyım sanmıstım enfeksıyonmus

Yarın olmadı ama salı doktora gidicem. Zaten bu durumdan dolayı 3aydır önleyici tedavi olarak gynoflor kullanıyordum. Bende ped kullanımına bağlı hassasiyet oluştu, her adet bitimi doğal flora düzenleyici kullanıyordum. Korunmana gerek yok demişti. Üff

Benımde bıkac ay adet donrmımde gınde enax uc kere degısmeme ragmen pedden yanma oluyodu ama bobreklerm agrıyodu beyaz akıntım vardı benım ılerlemıstı belkıde hamıle kalmamam enfeksıyondan oldu ıyıkıde kalmadım sen ıhmal etme alttan anlıyo drşar daha cok ı

dlkkydlntpl Bugün gittim. Vajinal ultrasonda her şey normalmiş. Rahim zarı 11 mm. Yumurtlaman var dedi ama mm söylemedi. Benim de aklıma gelmedi. Biraz flora bozulmuş sen gynoflora devam et dedi.
Bu arada geçen ay yumurtlama sonrası 22.gün adet olma durumuma hiçbi bilimsel açıklama getiremedi. Şaşırdı yani.

Merhaba kızlar. Ben 7 yıl aradan sonra geçen ay 2. gebelik için çalışmalara başladım. Normal döngüm 24 ama son iki aydır 22 günün sonunda oluyorum. İstisna olarak bazı aylatçr 25 olduğu oluyor. Öncelikle bu adet düzensizliği dediğiniz duruma girer mi merak ediyorum. İkinci olarak da geçen ay mobil takvime göre belirlenen yumurtlama gününde birliktelik oldu. Önceki ve sonraki günleri yakalayamamışım iki gün önce adet gördüğüm için. Sonuç olarak dün yine 22 günün sonunda regl oldum. Şimdi internetten laboquick ovulasyon testi sipariş ettim. Mobil takvime göre ben 9.gün yumurtluyorum. Adetime 6 gün sürüyor. Sizce ovulasyonu nasıl kullanmalıyım. 6.gün temizlenince hemen başlamalımıyım.Ve çalıştığım için bu testi en uygun hangi saatlerde yapmalıyım. Biraz uzun oldu ama şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Eğer gebelik olmadığından eminsen sarımsak kullan. Yıllarca çektim mantar dan gitmediğim doktor da denemediğim ilaç da kalmadı. Eşim bile tedavi oldu. En sonunda sarımsakları çözüm buldum. Bir de hergün evde mayalanmış yoğurt tüketmen gerekiyor. Tek kalıcı çözümler bunlar

İlk kullanacagin icin temizlenince hemen başla canım. Calistigin icin sabah yapabilirsin ama ilk idrarın olmayacak.en az 2 saat falanda sıvı alma.ayni saatlerde yapmaya calis. T cizgisi C cizgisi kadar koyu yada C den daha koyu ciktigi günü ve ondan sonraki 3 günü degerlendirmelisin.hadi insallah guze sonuc alirsin

Çok teşekkür ederim canım başlayınca yine haberleşelim olur mu. Malum bu konularda herkesle konuşulmuyor. Ayrıc 37 yaşındayım acabalarım var. Desteğiniz mühim

Çok teşekkür ederim canım başlayınca yine haberleşelim olur mu. Malum bu konularda herkesle konuşulmuyor. Ayrıc 37 yaşındayım acabalarım var. Desteğiniz mühim
Her zaman yardimci olurum canim kizlarda yardim eder maşallah ne güzel döngünde kısaymış

Sağol canım. Kısa olması iyi mi kötü mü bilemiyorum ama. Reglden önceki 14 gün muhabbeti bizde sanki karışık durumlar yaratıyor. Hayırlı olsun inşallah hepimiz hakkında
Amin canım benimki 35 gun falan olunca ondan dedim Ovulasyon testine bi bakalim ne zaman yumurtluyorsun yumurtlamadan kac gün sonra adet görüyorsun insallah guzel sonuc alirsin canim

Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Yoğurdu hergün yiyorum . Yapamadığım zamanlar hariç ev yoğurdu oluyor. Sarmısak olayını duydum denemeye cesaret edememiştim. Fitil gibi kullanmaktan bahsediyorsun dimi?

Döngün kısa, adetin bittiği gibi başlarsın. İş yerinde rahat yapabiliceksen sabah ikinci idrarla yap. Ama iş yerinde olmaz diyosan evde olacağın saate 2-3 saat kala sıvı alımını bırak eve geldiğinde yaparsın.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Yoğurdu hergün yiyorum . Yapamadığım zamanlar hariç ev yoğurdu oluyor. Sarmısak olayını duydum denemeye cesaret edememiştim. Fitil gibi kullanmaktan bahsediyorsun dimi?
Aynen canım küçük küçük doğrayıp gazlı steril beze koy ince bir iple bağla. 2 saatten fazla bekletme canım

Aynen canım başlıcam biter bitmez. Çok teşekkür ederim. Başlayınca bilgilendiririm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…