Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar nasılsınız tatılden donduk ama ttıl zehır oldu kaynana bızı oyle karıstırdı oyle şaflar ettıkı durup dururken huzur dondu strese ogluma mezar yaptırdım ona bıle karıstılar ya en basıtı adetı beklıyorum bende 1 hafta var bebek dusunurmuyum yenıden adetten sonra bılmıyorum hıc sızşer neler yapıyorsunuz

canim ben senin hemen hemem her mesajini okuyorum sorunlarin var belli disardan hep daha kolay gelir konurmask ama sana soyle soyleyim benim kaynanam oglu benle evlenmek istiyor diye beni arayip oglumla yatiyor musun ona kapak mi atmaya calisiyorsun falan gibi sorular sorabilecek bi zihniyette yasagimiz yer oyle buyuk bi sehir degil ki ben koyde buyudum ailem hala koyde bunun gibi sayamayacagim bi suru hakaret iftira esimden ayirmak icin yalanlar falan filan suan 2 yillik evliyim ve bunlarin hepsini unutum ben esim askerdeyken onlarla beraber kalabildim cunku esimi seviyorum evimi seviyorum nolur akil vermek gibi dusunme cok kotu insanlar olabilirlee yasadiklarim cok zor olabilir ama onlari oyle kabul et ve asla esinle bu yuzden tartisma benim esim yeri gelir en agir sekilde konusur annesine ama bn biseysoylesem savunmaya gecer biliyorum ne olursa olsun onlarin annesi bize cekilmezde gelseler evlenene kadar eslerimiz o evdeydi kaybeden uzulen sen olursun esine evine odaklan nasil affedebilirsen oyle affettir kendine esini ailesini bi tane hayatimiz var omrunun sonun kadar boyle tukenmeye degmez.

Kjuzum sagol yazdıklarım ıcın cok hassas donemdeyım haksızlıga gelemıyorum 4 yıldır ılk gunden berı hep aynılar kaynana ve görümceler 4 gelınız 3 uyle gorusmuyor bırı altında oturuyor yanı sıkıntılı tıp naptıysak memnun edemedık benım daha cok zor zamanlarımda destege ıhtıyacım varken köstek oluyolar en guzelı uzak durmak zaten cok uzagız kalmaya gelmek ıstıyor ıste bence oyuzden bu sınırı sıfirf gezmek ıcın ama oglu ıcın degıl

Merhabalar, adet bittiği gün yumurtlama olur mu?
Bugün adetimin 5. Günü ve bitti..
testime bakarmısınız..
yardımcı olurmusunuz ?

Canım benim bende de oluyor. doktorlar ped alerjisi dediler. Gazlı streil bez arası pamuk kullan diyorlar ancak bu da çalışan kadın şartları için sıkıntılı malesef.

Allah sabir versin cok iyi anliyorum gercekten bazen karsilastigimiz insanlar hayatimizin sinavi oluyor oyle insanlar kendi hayatlarinda mutsuzlar zaten emin ol huzur ne demek bilmiyolar en buyuk kayip kendilerinin ama farkinda degiller. onlarla duzelmez belki iliskin ama insallah esinle orta yol bulursun bebek buyuk bi sorumluluk bence mutsuz aileleri haketmiyorlar insallag duzelir senin icin hersey.

Merhabalar, adet bittiği gün yumurtlama olur mu?
Bugün adetimin 5. Günü ve bitti..
testime bakarmısınız..
yardımcı olurmusunuz ?Eki Görüntüle 2267817
canim benim arkadasim iki bebeginede adetin bittigi gunki iliskilerde hamile kaldi yumurta takibi falan yapmiyordu ama esinin isinden dolayi o gunlerde iliski yasamis sadece o yuzden net bilebiliyor demekki yumurtlama olabiliyor

canim benim arkadasim iki bebeginede adetin bittigi gunki iliskilerde hamile kaldi yumurta takibi falan yapmiyordu ama esinin isinden dolayi o gunlerde iliski yasamis sadece o yuzden net bilebiliyor demekki yumurtlama olabiliyor
Çok şaşkınım, geçen ay da adet bitimi pozitifti aradan 1 hafta geçti tekrar pozitif ..
Bu ay da adet bitimi başladım kaçırmamak İçin yine öyle galiba..

Canım benim bende de oluyor. doktorlar ped alerjisi dediler. Gazlı streil bez arası pamuk kullan diyorlar ancak bu da çalışan kadın şartları için sıkıntılı malesef.
Evet ped kullanmaktan başka çarem yok. Zaten kanama miktarım fazladır. Sürekli değiştiriyorum, kar etmiyor. En iyisini de alsam aynı, sonuçta hiçbiri hava aldırmıyor. Sen bi çözüm bulabildin mi?

Bu ınsanlar senın mutsuzluklarından beslenen insanlar maalefes herkesin sınavı cok farklı bazen ınsanların mutlulugunu gormemek ıcın komseyle iletişim bile kurmuyorum cnm ınan kı bazı yasadıklarımız cok acı veriyor Allahım bu mübarek günlerde tuttugumuz orucların hürmetine inşallah içimizi en acıtan seyleri dindirir ilacımızı verir

Evet ped kullanmaktan başka çarem yok. Zaten kanama miktarım fazladır. Sürekli değiştiriyorum, kar etmiyor. En iyisini de alsam aynı, sonuçta hiçbiri hava aldırmıyor. Sen bi çözüm bulabildin mi?
Ben şu zıkkımdan çok çektim kullanmadığım yapmadığım şey kalmadı. En son birde probiyotik kullanayım dedim nbl nin tam 3 ay kullandım çoooook şükür kalmadı birşeyim. Barsak florası bozuluncada olabiliyormuş. Bebeğede engel değil. İnşallah şifa bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…