Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkeste bi kac gun sonra belirtilerin basliyor. Ben her zamanki gibiyim. Ilk olacak evet aralik ayinda bi kimyasalim oldu
Yüzde doksanı boş çıkıyor zaten,psikolojik olarak belirtiler hissedip adet oluyoruz. Kimseninki bi başkasının hamileliğine benzemiyor. Belirtiyi kafaya takma. Pike göre adet tarihi yaklaşmş bikaç gün snra test yaparsın

kizlar eve simdi geldim hemen test yaptim ilk defa gordum cifti cizgi boyle bugunden itibaren mi degerlendirmeliyim ay cok heycanlandim

Simdi soyle birsey var Bana gore pik geceli ongun oldu programa gore 9 gun oldu Ben siliklesmeye basladigi gunu baz alarak 10 gun diyorum. Nasil hesap yapsam as once dayanamadim test yaptim negatif. Ertesi gundenmi saymaya baslicaz. 11 yada 12. Gunde idrara yansir diyorlar biraz umudum var ama belirtide istiyorum. Herkes yerlesme kanamasi yasamis.kimyasal gecirdigim zaman adete 4 kala pembe akintim olmustu

Merhaba kızlar dün mezarlıga gittim oglumu cok ozlemısım ordan kayınvalıdeye gıttım spguk davrandılar umursamadım esımle kavga ettıler sonra cıktık ordan ıs bana dondu neler saydılar bana durup dururken esımde sen benım aılemı ıstemıyorsuna geşdı bıanda kuzu sarması oldular suan esımlede konusmuyoruz bosanmayı düşünüyorum tahammul kalmadı artık benım bebek falan ısı çöp artık

O günü saymadan 12.gün çoğu kişi pozitifi görüyor . Görmeyen de var. Yumurtlama gününden eminsen 12.gün test yapılıyor.

Evliliğiniz pamuk ipliğine mi bağlı? Bu kadar kolay bitebilir mi gerçekten? Sakin ol biraz konuşur çözersiniz.
Yazışmalardan anlışılıyor,zor günler geçiriyosun anlıyorum. Sorun çıkacağını hissedip sana bişeyler demiştim hani ama işe yaramamış. Belki seni dayanamayacak dereceye getiriyolar bilemem ama ayda yılda bir katlanmak zorundasın. Sık da görüşmüyosun anladığım kadarıyla. Ben hergün görmek durumundayım ama idare etme yollarını buldum. Bebek konusunu bence de erteleyin dilekcim evliliğinizden emin olduğunzda tekrar düşünürsünüz dimi?

Cnn dun agzımı acmadm esımle tartıstılar ben arayı yumsatmak ıcın aradm kaybanayı sen hanı oğlunu takma dıye bı anda bana agzına gekenı saymaya basladı ve sonra esıme bnm hakkımda neler dedı bır bılsen sucsuzken suclu oldum sok gecırdım resmen bızım evlılıgımı bu sorunlardan dolayı cok yıranmıstı esımın de aılesının yanına gecıp bn cagarcm bızde kalcaklar aen ıstemıyosun demesı tamamen bıtırdı sevgı saygı kalmayınca zaten bıtmıs oluyo aslında aılesının ıstedıgı de buydu cunku ben hıc saygısızlık yapıp cevap vermıyorum ıkı gelınıyle konusmuyo benle uc oldu onların eslerı karışarına annemle konusucaksın dıyemıyolar ama benımkı tam tersı bıde cocugu olan kardesını benım olen oglumla aynı aylıkta olan arayıp nıspet yaptıkar yanımızda sonra hersey patladı aslında coktan bıtmıs

Seni sevmiyolar olabilir sevmek zorunda da değiller. Sen de onları sevmiyosun. Eşinle birbirinizi hala seviyosanız sorun çözülecektir. Ailesini istedkçe gider görür. Nasıl bi insan ki oğlunu uzun süre sonra ilk kez görüyor sarıp sarmalıycağına fitne çıkarıp ortalığı karıştırıyor. Eşin herşeye şahit olmuş sen haklıysan siniri geçince özür dileyecektir

Testte böyle lakin doktor gelişme yok dedi ikinci klomen de yalan oldu başka ilacaa başlayacağız diyorr dokttorr bakalım ne olacak hangi ilaç olacaak

Eklentiler

• Screenshot_20190502-224941.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 35
Annesıne saydırıp sonra bıanda olayın bana patlaması benı cok kırdı arkadam fıtneeyı esıme soktular artık sevgı yok saygı da bıttı daha olmaz bu ıs yanı artık ıstemıyorum benım sayemde benım aılem sayesınde cok sey gordu ogulları sevmıyosan saygılı sekılde vakıt gecırırson bıter ama bunlar bılerek bosanmamız ıcın yaptılar cocukta olmadı ya tasıyamadım nıspet yapıyolar ablası benı watsaptan sılmıstı krdesınıb cocunun resımlerını oaylasıyo sureklı esıme gonderıyolar bıde dun ayagına gttm opcektm genede kalkmadı ayaga sonra dılek bana gelmedı dıye ıftıra atıyolar benım karakterım kaldırmıyor artık bukadar sacmalıgı Allahta cocuk vermedıne gore vardır bır bıldıgı ıyıkıde vermemıs dedırtıyolar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…