- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.941
Tamamm bu ay adet olursam bittiğinde yapayım bunu :)Aynen canım küçük küçük doğrayıp gazlı steril beze koy ince bir iple bağla. 2 saatten fazla bekletme canım
Çatladıktan sonra ömrü bi gün canım. Öncesinde ilişki daha önemli. Sen yumurtlama sonrası her ihtimale karşı 3 gün devam edebilirsinkizlar yumurta catladiktan sonra ki gunlerde hergun ilismiye girmek gerekir mi ?
Yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ama fırsat varsa 2-3 gün değerlendirilebilr sonrası anlamsız canm. Her gün zoraki ilişki de kötü olur :) iyi yapmıssım artık beklemek kaldı insallah tutmuşturyumurtlamayi gordugumden itibaren catlamada dahil 3 gun degerlendirdim bende artik omru bitmistir diye dusundum ama bi arkadasim 3 4 gun daha denememi soledi banada mantiksiz geldi dollendoyse zaten simdiye kadar dolllenmistir diye dusunuyorum. yoksada kismet :)
insallah canim bekleyip gorcem artik hepimiz ici hayirlisi olsunYumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ama fırsat varsa 2-3 gün değerlendirilebilr sonrası anlamsız canm. Her gün zoraki ilişki de kötü olur :) iyi yapmıssım artık beklemek kaldı insallah tutmuştur
Çatlama olmuş galibaBata son altı üstteki iki gün önce alttaki bugün kızlar
Çizgi çıkmayan iki gün önce çizgi olan bugünÇatlama olmuş galiba
Koyulaşrsa hamile olabilirsin evet. Ama hamileyim diye heveslenirsen ve değilsen de çok üzülürsün. O yüzden bu kadar erken şartlanma derim. Daha altı gün var . 3-4 gün başka şeyler düşün. Sonra bhcg yaparsın :)Çizgi çıkmayan iki gün önce çizgi olan bugünadet e altı gün var ikinci çizgi işte
Hormon vücudumuzda hep olduğu için çıkması normal hemen hemen her gün çizgi görürüz yumurtlamada tam koyu çizgi olurBata son altı üstteki iki gün önce alttaki bugün kızlar
Biliyorum canım ben pkoluoldugumdan normal bunlarKoyulaşrsa hamile olabilirsin evet. Ama hamileyim diye heveslenirsen ve değilsen de çok üzülürsün. O yüzden bu kadar erken şartlanma derim. Daha altı gün var . 3-4 gün başka şeyler düşün. Sonra bhcg yaparsın :)
Bu arada adete yakın progesteron düşer lh biraz artar. Her koyulaşma hamilelik anlamına gelmez. O yüzden yanılmalar olabiliyor.
Umut vermek istemem ama arkadaşım daha yeni adeti 1 gün gecikmişken ovulasyon testiyle öğrendi gebeliğini. Hakkınızda hayırlısı oksunBiliyorum canım ben pkoluoldugumdan normal bunlar
Biliyorum canım ben pkoluoldugumdan normal bunlar
Olabilir bilemem kiYarın da yaparsın belki koyulaşır,pko varsa belki yeni yumurtluyosun olamaz mı?
bende ayni durumdayim yogunlasmamaya camisiyorum ama ilk defa bu ay test yapip yumurtlamayi falan gordum insallah olur. yine burda bi arkadasin yorumunu okuyirdum korunmayi birakmis ilk.ay ve hep hamile degilimdir bu ay olesine iliskiler oldu hep derkem hamile oldugunu ogrenmisti bazi insanlar icin ne kadar kolay oluyorKızlaar napıyosunuz son durum nedir ben pikten sonra 10 gün geçmesini beklemedeyim
bende ayni durumdayim yogunlasmamaya camisiyorum ama ilk defa bu ay test yapip yumurtlamayi falan gordum insallah olur. yine burda bi arkadasin yorumunu okuyirdum korunmayi birakmis ilk.ay ve hep hamile degilimdir bu ay olesine iliskiler oldu hep derkem hamile oldugunu ogrenmisti bazi insanlar icin ne kadar kolay oluyor
Merhabaa! iyi dileklerin için çok teşekkürler. Sana da Allah rahat,mutlu bi hamilelik nasip etsinHerkese merhaba , bu güzel ayda Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Umudunuzu yitirmeyin vakti gelince oluyormuş bunu söylemek kolay ama yine de hatırlatmak isterim.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?