Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamayi gordugumden itibaren catlamada dahil 3 gun degerlendirdim bende artik omru bitmistir diye dusundum ama bi arkadasim 3 4 gun daha denememi soledi banada mantiksiz geldi dollendoyse zaten simdiye kadar dolllenmistir diye dusunuyorum. yoksada kismet :)

Yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ama fırsat varsa 2-3 gün değerlendirilebilr sonrası anlamsız canm. Her gün zoraki ilişki de kötü olur :) iyi yapmıssım artık beklemek kaldı insallah tutmuştur

Yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ama fırsat varsa 2-3 gün değerlendirilebilr sonrası anlamsız canm. Her gün zoraki ilişki de kötü olur :) iyi yapmıssım artık beklemek kaldı insallah tutmuştur
insallah canim bekleyip gorcem artik hepimiz ici hayirlisi olsun

Bata son altı üstteki iki gün önce alttaki bugün kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20190508-132012.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 32
Çizgi çıkmayan iki gün önce çizgi olan bugün adet e altı gün var ikinci çizgi işte
Koyulaşrsa hamile olabilirsin evet. Ama hamileyim diye heveslenirsen ve değilsen de çok üzülürsün. O yüzden bu kadar erken şartlanma derim. Daha altı gün var . 3-4 gün başka şeyler düşün. Sonra bhcg yaparsın :)
Bu arada adete yakın progesteron düşer lh biraz artar. Her koyulaşma hamilelik anlamına gelmez. O yüzden yanılmalar olabiliyor.

Biliyorum canım ben pkoluoldugumdan normal bunlar

Kızlaar napıyosunuz son durum nedir ben pikten sonra 10 gün geçmesini beklemedeyim
bende ayni durumdayim yogunlasmamaya camisiyorum ama ilk defa bu ay test yapip yumurtlamayi falan gordum insallah olur. yine burda bi arkadasin yorumunu okuyirdum korunmayi birakmis ilk.ay ve hep hamile degilimdir bu ay olesine iliskiler oldu hep derkem hamile oldugunu ogrenmisti bazi insanlar icin ne kadar kolay oluyor

Öyle canım. Kısmet işte benim bu aralar o kdr çok akıntım oluyorki anlamadım gitti. Ama içime doğan bu ay bişe olmadığı

Herkese merhaba , bu güzel ayda Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Umudunuzu yitirmeyin vakti gelince oluyormuş bunu söylemek kolay ama yine de hatırlatmak isterim.Sevgiler
Merhabaa! iyi dileklerin için çok teşekkürler. Sana da Allah rahat,mutlu bi hamilelik nasip etsin sağlıkla birbirinize kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…