- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.901
Hâlâ pik görünüyor cnm bazen 48 saat süre biliyorEki Görüntüle 2265270 kizlar dunde sordum ama bugun yapip telrar gonderdim yardimci olabilecek biri var mi ?
48 saatide gecti ama hayirlisi bakalim aksam bi daha yapiyimmi testi sizce ?Hâlâ pik görünüyor cnm bazen 48 saat süre biliyor
Yap canm 4 le 6 arasında tekrar48 saatide gecti ama hayirlisi bakalim aksam bi daha yapiyimmi testi sizce ?
Yarın tekrarlarsın. Benim de iki gün çift çizgi oluyor. İyi bişey mi bilmiyorum :)48 saatide gecti ama hayirlisi bakalim aksam bi daha yapiyimmi testi sizce ?
Döngü ortası lh değeri genellikle artarmış yumurtlamamız olduğu anlamına gelmiyormuş canım. Doktora güven. Umarım herşey yolunda giderTestte böyle lakin doktor gelişme yok dedi ikinci klomen de yalan oldu başka ilacaa başlayacağız diyorr dokttorr bakalım ne olacak hangi ilaç olacaak
Eki Görüntüle 2265270 kizlar dunde sordum ama bugun yapip telrar gonderdim yardimci olabilecek biri var mi ?
tamam canim tesekkur ederim.Canm sen bugünü değerlendir mutlaka. Ne zaman silinirse o zaman yumurtan çatladı demek ve çatlamadan 2 ve 1 gün öncesi çatladığı gün ve sonraki gün önemli yani bugün 4 mayıs diyelimki bugün çatladı 2-3-4-5 mayıs bu günleri değerlendirmelisin.
Canım benimde 2 gün koyu cikti bugün biraz siliklesti sen degerlendir mutlakatamam canim tesekkur ederim.
aksam uzeri tekrar yaptim test hafif bi siliklik var degerlendirdim yarin teste bakicam tekrar heralde artik siliklesir. Allahim insallah hepimiz bekledigimiz guzel haberleri aliriz.Canım benimde 2 gün koyu cikti bugün biraz siliklesti sen degerlendir mutlaka
Amin canim insallah evet yarin test siliklesir büyük ihtimal yarinida degerlendir canimaksam uzeri tekrar yaptim test hafif bi siliklik var degerlendirdim yarin teste bakicam tekrar heralde artik siliklesir. Allahim insallah hepimiz bekledigimiz guzel haberleri aliriz.
bence koyulasmis sanki yumurtlama olacak gibi bugun veya yarin daha da koyulasir gibi geldi banaKuzlr buay korunuyorum benım 4. Adetlerım bozuluyor genelde testte yumurtlarsam adetım gecmıyor yumurtlama gormessem 45 gun sonra oluyorum sızce koyulasma varmı yumurtlama olcak gıbımı
Yumurtlama olmuş canim bugünü de degerlendir artik test yapmana gerek yok hadi güzel haberler veririz insallahEki Görüntüle 2265567 kizlar dunden sonra bi anda yine eski silikligine dondu test yapmaya devam etmelimiyim sizce?
Yumurtlama olacak gibi görünüyor canim yarin dahada koyulasacak gibi teste devam bugunleride degerlendir bayagi kizarmis cünküKuzlr buay korunuyorum benım 4. Adetlerım bozuluyor genelde testte yumurtlarsam adetım gecmıyor yumurtlama gormessem 45 gun sonra oluyorum sızce koyulasma varmı yumurtlama olcak gıbımı
Korunuyormussun canim onu gözden kacirmisimYumurtlama olacak gibi görünüyor canim yarin dahada koyulasacak gibi teste devam bugunleride degerlendir bayagi kizarmis cünkü
Ikı gune yumurtlama olur gıbı ılk kez 4. Adet bozulmamıs olcak ozaman cnm buay korıunuyorumbence koyulasmis sanki yumurtlama olacak gibi bugun veya yarin daha da koyulasir gibi geldi bana
Korunuyorum cnn buay enfeksıyon tedavısı goruyorım 2 gune sılıncek gıbı ıns adet bozulmazYumurtlama olacak gibi görünüyor canim yarin dahada koyulasacak gibi teste devam bugunleride degerlendir bayagi kizarmis cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?