Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testte böyle lakin doktor gelişme yok dedi ikinci klomen de yalan oldu başka ilacaa başlayacağız diyorr dokttorr bakalım ne olacak hangi ilaç olacaak
Döngü ortası lh değeri genellikle artarmış yumurtlamamız olduğu anlamına gelmiyormuş canım. Doktora güven. Umarım herşey yolunda gider

Eki Görüntüle 2265270 kizlar dunde sordum ama bugun yapip telrar gonderdim yardimci olabilecek biri var mi ?

Canm sen bugünü değerlendir mutlaka. Ne zaman silinirse o zaman yumurtan çatladı demek ve çatlamadan 2 ve 1 gün öncesi çatladığı gün ve sonraki gün önemli yani bugün 4 mayıs diyelimki bugün çatladı 2-3-4-5 mayıs bu günleri değerlendirmelisin.

Kuzlr buay korunuyorum benım 4. Adetlerım bozuluyor genelde testte yumurtlarsam adetım gecmıyor yumurtlama gormessem 45 gun sonra oluyorum sızce koyulasma varmı yumurtlama olcak gıbımı

Eklentiler

• 73D0AFC4-164C-4F4E-86C4-2BBC75B92535.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 37
Kuzlr buay korunuyorum benım 4. Adetlerım bozuluyor genelde testte yumurtlarsam adetım gecmıyor yumurtlama gormessem 45 gun sonra oluyorum sızce koyulasma varmı yumurtlama olcak gıbımı
bence koyulasmis sanki yumurtlama olacak gibi bugun veya yarin daha da koyulasir gibi geldi bana

Yumurtlama olacak gibi görünüyor canim yarin dahada koyulasacak gibi teste devam bugunleride degerlendir bayagi kizarmis cünkü

Bende adet dönemimden sonra kaşıntı yanma başladı. Yarın doktora görünücem. Bu ara her adet bitimi floram bozuluyor ve böyle sorunlar yaşıyorum,testlerim temiz çıkıyor, ama şikayetlerim bitmiyor,çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…