- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.981
Hamilelik testi yap benceMerhaba! Arkadaşlar ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum..30mayısta testim pik yapmıştı sonra silikleşmeye başladı bıraktım test yapmayı bugün adetime 2gün var yine ovülasyon testi yapayım dedim sonuç bu
Çok teşekkür ederim. Hemen araştırayımBen şu zıkkımdan çok çektim kullanmadığım yapmadığım şey kalmadı. En son birde probiyotik kullanayım dedim nbl nin tam 3 ay kullandım çoooook şükür kalmadı birşeyim. Barsak florası bozuluncada olabiliyormuş. Bebeğede engel değil. İnşallah şifa bulursun
Yaptım canım hamilelik testi sonuç silik çizgi hamileyim galiba..demekki ovülasyon testide gebeliği ölçüyorHamilelik testi yap bence
Tebrik ederim sonuca göre hamilesin. Kan verince bize de haber ver :)Yaptım canım hamilelik testi sonuç silik çizgi hamileyim galiba..demekki ovülasyon testide gebeliği ölçüyor
Amin . Sağlıkla devam etsin insallahTest sonucum 147.85 çıktı kızlar..darısı sizlere olsun inşallah
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde devam ettirsin darısı başımıza olur inşallah aminnn
aminnn sağlıklı bi şekilde katlanarak artsın inşallahTest sonucum 147.85 çıktı kızlar..darısı sizlere olsun inşallah
Yaptım canım hamilelik testi sonuç silik çizgi hamileyim galiba..demekki ovülasyon testide gebeliği ölçüyor
Amin inşallah kızlar hepimize duacıyım allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallahHayırlı olsun Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah
aminnn sağlıklı bi şekilde katlanarak artsın inşallah
Ben olsam yapardım enazından hamileysen erkenden öğrenirsin.değilsen zaten sonucu hiçbişey değiştrmezkizlar benim ayin 3-4-5 yumurtlama ve catlamaydi bata 3 gun kaldi sizce erken gebelik testinde cikarmi erken mi daha 25 gunde bir adet oluyorum acikcasi olumsuz bi sey gormekten cekiniyorum ama en azindan adet olunca uzulmem bilirsem diyede dusunuyorum hadi bana fikir verin ☺☺☺
evet haklisin aslinda korkuyorum yinede canim sen yeni ogrenmistin bi belirtin falan oldu mu ?Ben olsam yapardım enazından hamileysen erkenden öğrenirsin.değilsen zaten sonucu hiçbişey değiştrmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?