Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzülmek yok çalışmalara devam..hangi günler değerlendirdin..benim adet belirtilerim oldu yumurtlamadan bir hafta sonra en çok dikkatimi çeken belirti ağzımda metalik bi tat oldu
canim 3unde yumurtlama olmustu bi gun oncesi test yapamadim ama o gun basladi heralde 4uyle 5inde siliklesmeye basladi 3 gunu de degerlendirdim siliklestikten sonra uzerinde durmadim. sen gecikmeylemi ogrendin erken gebelik testiylemi yani kac gun gecmisti yumurtlamadan sonra

Ben Adetime 2gün varken ovülasyon testiyle öğrendim.aynı gün normal gebelik testi yaptım emin oldum.yumurtlamadan 12gün sonra

Bu ay cidden artık zirveyi yaşıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak hem kendim macun yiyorum hem eşime pekmez falan yediriyorum. Gemde gün aşırı ilişki e daha da olmazsa nasip der otururum artık. Hep bir bahanem olmuştu 8 aydır bu ay bahenemde kalmayacak. Rabbim Ramazan ayının bereketi olarak kucaklarımızı boş bırakmasın

Test sonucum 147.85 çıktı kızlar..darısı sizlere olsun inşallah
aminnn ve gözün aydin canim allah saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin. bu ay ne kadar cok güzel haber duydum bu sitede inan her defasinda sanki kendim gibi seviniyorum. bende yarin kan vericem catlatma ignesinden sonraki 15. gün olacak yarin. idrar testleri hep negatif insallah kanda cikar yüksek bir deger

Canım üzülmek yok çalışmalara devam..hangi günler değerlendirdin..benim adet belirtilerim oldu yumurtlamadan bir hafta sonra en çok dikkatimi çeken belirti ağzımda metalik bi tat oldu
canim o metalik tat dedigin tam olarak nasil tarif edebilirmisin biraz ? bendede tam ne zamandi hatirlamiyorum 3-5 gün oluyor galiba 2-3 gün sürdü agzimda degisik bir tat oldu sanki böyle agzimda manyetik bir alan varmis gibi böyle tuhafti farkliydi. nasil tarif edeyim sanki miknatisli gibi iki miknatisl birbirine yaklastirinca arada olusan o tuhaf dalgalanma gibi. bende tarif edemedim tam. sende o tat ne kadar sürdü ?

2_3gün sürdü canım oruçluydum ozaman.. özellikle açken daha çok hissediliyor..ama nasıl tarif edilir bilmiyorumki bu çok değişik bi tat normal zamanlarda olmayan

Amin canım inşallah ..allah seninde gönlüne göre verir inşallah ..hadi hayırlısı test sonucunu alınca yaz lütfen

2_3gün sürdü canım oruçluydum ozaman.. özellikle açken daha çok hissediliyor..ama nasıl tarif edilir bilmiyorumki bu çok değişik bi tat normal zamanlarda olmayan
tamam canim tsk. benim tarifime benziyor sanki. agzina bir aluminyum folyo alip cignemissin atmissin ondan sonraki olusan tat gibi birseydi sanki

Amin canım inşallah ..allah seninde gönlüne göre verir inşallah ..hadi hayırlısı test sonucunu alınca yaz lütfen

yazarim canim mutlaka ama bir umudum kalmadi az önce test yaptim bak yükleyeyim

en üstteki erken gebelin testi

ortadaki normal gebelik testi

en alttakide ovulasyon testi

Eklentiler

• 228CE4A5-466E-404C-98F8-0255797320F8.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
kizlar ya ben bi sey sorcam adete 3 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif diyede yazmistim. ikinci cizgi bembeyaz cikti ben cizginin yeri diye umursamadim bile sonra bi kac yerde oyle ogrenenleri gordum sizin bi fikriniz var mi bugun yada yarin adet gunum ama ilk idrar gecti diye teste yapmadim ne dusunuyorsunuz bi bilginiz var mi

bunlarda son yaptigim ovulasyon testleri en üstteki en eskk en alttakide en son bu sabah yaptigim. hergün icin bir tane

Eklentiler

• 2EE05610-5353-4943-BF30-F914454F7F30.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 40
Negatifte ikinci çizginin hiç belirmemesi lazm. Bahsettiğin silik çizgi hamileliğin başında olabiliyormuş. Gitgide koyulaşacak mı bakmadan bilemezsin. Ama bazı markaların da çubuğu belirgin oluyormuş, pembelik yksa ciddiye almamak gerekiyomuş. Bişey diyemeyiz canım şüphen varsa en yakn zamanda testi tekrarla

Testlerinizin fotoğrafını atarsanız daha güzel olur .

elimde testim var ama ilk idrar gecti sizce yapiyim mi o silik beyaz cizgiyi yaptigim zamanda aksam uzeri 5 falandi. kizlar negatiften korktugum icin once bi fikir almak istedim fotografta gorunmuyo canim cok cektim ama cikmadi aslinda ilk gun ceksem cikardi ama bide ben obur aylarda yaotim hic bi sey yoktu beyaz cizgi falan marka farkida olabilirde iste bugun oyle okuyunca tekrar suphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…