- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.001
Canım üzülmek yok çalışmalara devam..hangi günler değerlendirdin..benim adet belirtilerim oldu yumurtlamadan bir hafta sonra en çok dikkatimi çeken belirti ağzımda metalik bi tat oldunegatif cikti.
canim 3unde yumurtlama olmustu bi gun oncesi test yapamadim ama o gun basladi heralde 4uyle 5inde siliklesmeye basladi 3 gunu de degerlendirdim siliklestikten sonra uzerinde durmadim. sen gecikmeylemi ogrendin erken gebelik testiylemi yani kac gun gecmisti yumurtlamadan sonraCanım üzülmek yok çalışmalara devam..hangi günler değerlendirdin..benim adet belirtilerim oldu yumurtlamadan bir hafta sonra en çok dikkatimi çeken belirti ağzımda metalik bi tat oldu
Ben Adetime 2gün varken ovülasyon testiyle öğrendim.aynı gün normal gebelik testi yaptım emin oldum.yumurtlamadan 12gün sonracanim 3unde yumurtlama olmustu bi gun oncesi test yapamadim ama o gun basladi heralde 4uyle 5inde siliklesmeye basladi 3 gunu de degerlendirdim siliklestikten sonra uzerinde durmadim. sen gecikmeylemi ogrendin erken gebelik testiylemi yani kac gun gecmisti yumurtlamadan sonra
hmmm benimkide 11. gun adete 3 gun vardi olsa cikardi buyuk ihtimalle saglik olsunBen Adetime 2gün varken ovülasyon testiyle öğrendim.aynı gün normal gebelik testi yaptım emin oldum.yumurtlamadan 12gün sonra
Senin belirtilerin varmı canımhmmm benimkide 11. gun adete 3 gun vardi olsa cikardi buyuk ihtimalle saglik olsun
valla canim kendimi dinliyorum ama yokSenin belirtilerin varmı canım
aminnn ve gözün aydin canim allah saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin. bu ay ne kadar cok güzel haber duydum bu sitede inan her defasinda sanki kendim gibi seviniyorum. bende yarin kan vericem catlatma ignesinden sonraki 15. gün olacak yarin. idrar testleri hep negatif insallah kanda cikar yüksek bir degerTest sonucum 147.85 çıktı kızlar..darısı sizlere olsun inşallah
canim o metalik tat dedigin tam olarak nasil tarif edebilirmisin biraz ? bendede tam ne zamandi hatirlamiyorum 3-5 gün oluyor galiba 2-3 gün sürdü agzimda degisik bir tat oldu sanki böyle agzimda manyetik bir alan varmis gibi böyle tuhafti farkliydi. nasil tarif edeyim sanki miknatisli gibi iki miknatisl birbirine yaklastirinca arada olusan o tuhaf dalgalanma gibi. bende tarif edemedim tam. sende o tat ne kadar sürdü ?Canım üzülmek yok çalışmalara devam..hangi günler değerlendirdin..benim adet belirtilerim oldu yumurtlamadan bir hafta sonra en çok dikkatimi çeken belirti ağzımda metalik bi tat oldu
2_3gün sürdü canım oruçluydum ozaman.. özellikle açken daha çok hissediliyor..ama nasıl tarif edilir bilmiyorumki bu çok değişik bi tat normal zamanlarda olmayancanim o metalik tat dedigin tam olarak nasil tarif edebilirmisin biraz ? bendede tam ne zamandi hatirlamiyorum 3-5 gün oluyor galiba 2-3 gün sürdü agzimda degisik bir tat oldu sanki böyle agzimda manyetik bir alan varmis gibi böyle tuhafti farkliydi. nasil tarif edeyim sanki miknatisli gibi iki miknatisl birbirine yaklastirinca arada olusan o tuhaf dalgalanma gibi. bende tarif edemedim tam. sende o tat ne kadar sürdü ?
Amin canım inşallah ..allah seninde gönlüne göre verir inşallah ..hadi hayırlısı test sonucunu alınca yaz lütfenaminnn ve gözün aydin canim allah saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin. bu ay ne kadar cok güzel haber duydum bu sitede inan her defasinda sanki kendim gibi seviniyorum. bende yarin kan vericem catlatma ignesinden sonraki 15. gün olacak yarin. idrar testleri hep negatif insallah kanda cikar yüksek bir deger
tamam canim tsk. benim tarifime benziyor sanki. agzina bir aluminyum folyo alip cignemissin atmissin ondan sonraki olusan tat gibi birseydi sanki2_3gün sürdü canım oruçluydum ozaman.. özellikle açken daha çok hissediliyor..ama nasıl tarif edilir bilmiyorumki bu çok değişik bi tat normal zamanlarda olmayan
Amin canım inşallah ..allah seninde gönlüne göre verir inşallah ..hadi hayırlısı test sonucunu alınca yaz lütfen
Negatifte ikinci çizginin hiç belirmemesi lazm. Bahsettiğin silik çizgi hamileliğin başında olabiliyormuş. Gitgide koyulaşacak mı bakmadan bilemezsin. Ama bazı markaların da çubuğu belirgin oluyormuş, pembelik yksa ciddiye almamak gerekiyomuş. Bişey diyemeyiz canım şüphen varsa en yakn zamanda testi tekrarlakizlar ya ben bi sey sorcam adete 3 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif diyede yazmistim. ikinci cizgi bembeyaz cikti ben cizginin yeri diye umursamadim bile sonra bi kac yerde oyle ogrenenleri gordum sizin bi fikriniz var mi bugun yada yarin adet gunum ama ilk idrar gecti diye teste yapmadim ne dusunuyorsunuz bi bilginiz var mi
Testlerinizin fotoğrafını atarsanız daha güzel olur .kizlar ya ben bi sey sorcam adete 3 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif diyede yazmistim. ikinci cizgi bembeyaz cikti ben cizginin yeri diye umursamadim bile sonra bi kac yerde oyle ogrenenleri gordum sizin bi fikriniz var mi bugun yada yarin adet gunum ama ilk idrar gecti diye teste yapmadim ne dusunuyorsunuz bi bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?