Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız uc haftadır pesımızı bırakmayan kaynana gorumce sorunu vardı dun bıle aradılar esım artık kavga ıcın aramayın dedı ama ben cok gerıldım psikolojik tedavıye basladım bugun cok sukur dun tam zamanında adet oldm bıtınce ıns bebek calısmalarına devam edıcez sızler nasılsınız varmı yenı haberler benım gıbı yenı adet olup bekleyen gun sayanlar varmı sohbet edelım

Cnm benim o erken gebelık sıkıntı benım pozıtıf cıkmıstı kan verdm negatıftı adetın gecerse yap yenıden
bugun gecti canim bir gun belirtide yok normalde hafif bi sanci olur bilirim yarin olacak diye simdilik yok ama bellide olmaz. pozitiften sonra kanda negatif cikmasida cok kotu ya

cok iyi yapmissin destek almak en iyisi cunku eslerle konusmak cikmaza sokuyor insani insallah daha iyi hissedersin kendini benim adet olursa beraber yapariz ovulasyonlari

cok iyi yapmissin destek almak en iyisi cunku eslerle konusmak cikmaza sokuyor insani insallah daha iyi hissedersin kendini benim adet olursa beraber yapariz ovulasyonlari
Yumurtlamanı takıp ettınmı cnm ben artık yumurtlamadan 9 gun sonra adrt oluyorum arası kısa bıraz ama artık buay baslayacagım ovulasyona kendımızı strese sokmadan devam etmelıyız yolumuza zamanı var belkı benım ıcın bıkac gun sonrası sıkıntı bebegımı kaybettım gun geldı o gunu de atlatırsam ıns yenıden tıparlanırım

adet bittikten 7 gun sonra oldu yumurtlama ilk defa bu ay denemistim degisir mi bilmem. eminim cok zordur canim seni cennet kapisinda bekleyen bi melegin var artik Allah yeniden o duyguyu yasatir insallah

Merhaba! Tedavin bitti bebek için her şey hazır :) yeni ay senin ayın olsun,umarım hemen isteğine ulaşırsın. Benim ayın 13ünde yumurtlamam oldu sanırım, yumurtlamadan önceki gün yani 12sinde ve 10unda ilişki oldu bir daha olmadı. Artık bekliyorum, belki o ay bu aydır

adet bittikten 7 gun sonra oldu yumurtlama ilk defa bu ay denemistim degisir mi bilmem. eminim cok zordur canim seni cennet kapisinda bekleyen bi melegin var artik Allah yeniden o duyguyu yasatir insallah
Evet cnm ıns ahirette kavusuruz onunla ben gec yumurtluyorum ama p testler dogru cnm cok denedım ben cunku

Evet cnm bıttı ama tabı sorunlar var sımdı ıns atlatırız bıde ramazan bu ayı nasıl deherlendırırz bılmem ılıskıye zaman kalmıyor ınsan uzak duruyor esımde cok yorgun gelıyot bakalım son 2 haftasınolcak bızımde test almadım henuz alsam ıyı olur bu ay ıns adet duzenım bozulmaz her 4. Bozulurdu 4.es gectı bu ay oldum neler olcak bakalım ıns sende ıyı haberler verırsın adetlerımız arası ıkı hafta senle ozaman

Selam kızlar bende regli oldum. Bu ay bakalım nasıl olacak. Gynositol diye bir takviye kullanıyorum bende. Dr önerdi polikistik overlerde yumurta geliştirmeye destek veriyormuş

meraba canim insallah bu ayki yumurtlamanda bebis yerlesir ☺ bende adeti bekliyorim 2 gun gecikti adetten bi gun once test yapmistim negatifti gecikmesine sinirim bozuluyor umutlandiriyor beni hep zamaninda olurdu simdi hem negatifi gordum hemde gecikti

Evet cnm ıns ahirette kavusuruz onunla ben gec yumurtluyorum ama p testler dogru cnm cok denedım ben cunku
( acaba kimyasal gebelik oldugundada beklermi bizi ahirette ? daha ruh üflenmemis oluyor bebegim daha 5,5 haftalikti. cok merak ediyorum bunu acaba onda beni bekliyormudur öbür dünyada ?

5.5 haftalık kimyasal olmaz ya.. bekler heralde ama sen onu düşünüp üzme bence kendini Rabbim bir daha versin sağlıkla inşallah

5.5 haftalık kimyasal olmaz ya.. bekler heralde ama sen onu düşünüp üzme bence kendini Rabbim bir daha versin sağlıkla inşallah
amin canim sagol. üzülüyorum yine aklima geldikce. ilk zamanlar cok fazla üzülmüstüm. olmadi daha deniyoruz insallah ramazan bitmeden tekrar deneyebiliriz bu ayin hürmetine olsun insallah

( acaba kimyasal gebelik oldugundada beklermi bizi ahirette ? daha ruh üflenmemis oluyor bebegim daha 5,5 haftalikti. cok merak ediyorum bunu acaba onda beni bekliyormudur öbür dünyada ?
Cnm hıc bılmıyorum ama dua et okdrmıs benım gıbı 20 hafta oldaydı hareket hıssedıyo olsaydın bak 1 sene oldu saglık sorunlarından dusunemedım bebek nasıl zor bılıyomusun

Cnm hıc bılmıyorum ama dua et okdrmıs benım gıbı 20 hafta oldaydı hareket hıssedıyo olsaydın bak 1 sene oldu saglık sorunlarından dusunemedım bebek nasıl zor bılıyomusun
zordur tabi canim bende o kadar erken olmasina ragmen cok üzüldüm. sen birde gördün duydun hissettin ne kadar cok üzüldügünü öyle yasamadan anlamak zordur. allahim birdaha göstermesin bu acilari.

Kizlar ya benim dun ovu pikti dunu degerlendirdik bugunde pik ama bgn beraber olamayacagiz yarini degerlendirmem gerekir mi?

Su testle hepten stres oldum:/ ilk once kirmizisi cok olmuyo diye uzuluyodum simdide silinmiyo diye.. bende artik biraz ara veririz diyodum ki sanirim hala devam etmek gerekiyor. Artik catlamasini bekleyip silinmeyi gorunce mi iliski yasasak?

Ne zaman çatlayacağını bilmiyorsun o yüzden ne olur ne olmaz değerlendir bence silikleşince o günüde değerlendir sonra bırakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…