Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman çatlayacağını bilmiyorsun o yüzden ne olur ne olmaz değerlendir bence silikleşince o günüde değerlendir sonra bırakabilirsin

Yarin tekrar yapip haber vericem ve kismet olursa degerlendiricem.. birde bir sorum daha var sonra adet olana kdr korunmak mi gerekir ?

Canım merak ettim test yaptın mı ne durumdasın

Yarin tekrar yapip haber vericem ve kismet olursa degerlendiricem.. birde bir sorum daha var sonra adet olana kdr korunmak mi gerekir ?

Hayır zaten yumurtlama dönemi olmayacağı için gebelik olma durumu olmaz eğer bir zararı olur mu diye soruyorsan hiçbir zararı yok.

Kozlar nasılsınız 8. Hunum adetten esımın gecelı calısmasından dolayı uc gunde bır falan degerlendırıcez ıns bugun bebegımın ölüm yıldonumuydu zor zamanlar ıns bu ay hamıle kalırız bende aranızdayım kımler benımle kacıcı gununuz ben gec yumurtladıgım ıcın daha teste baslamadım

Başın sağolsun. inşallah öbür dünyada sana şefaatçi olacaktır bebeğin.insallah bu ay isteyen herkes hamiş kalsın,bu sevinci tadalim.bende test kullanacağım.reglim bugün bitti.15 gün ıcersinde iki kere regli oldum.o yüzden yumurtlamam duzensiz yarından itibaren testi yapacağım bakalım görelim ne olacak

Sagol cnm amin ıns normalde de 15 günde bir mi oluyosun dr a göründünmü ozaman senle bırkacgün oynuyor günlerimiz takiote kalalım birlikte ovu testi mutlaka kullan ben bıkac gun sonra bılac gun arayla yapmaya baslıcam

canlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzel sonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz

selam canım hayırlı olsun nik mi değişti tanıyamadım kuzu

çok eski zamanlarda yazmıştım. bir sürü soru sormuştum sonunda olmayınca kendi kabuğuma çekildim rabbim yüzüme güldü. allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahhhhh
amin aminn ben de ilk açıldığından beri burdayım da hatırlamadm seni kusura bakma:)
neler yaptın anlatsaydın kabuğuna çekildiğin süre içerisinde.

amin aminn ben de ilk açıldığından beri burdayım da hatırlamadm seni kusura bakma:)
neler yaptın anlatsaydın kabuğuna çekildiğin süre içerisinde.
vallahi canım 16 aydır uğraşıyorduk biz. denemediğimiz yöntem kalmadı. klomen ilacıyla başladım yola 1 çatlama iğnesi,2 aşılama geçirdim. diğer kullandığım ilaçları söylemiyorum bile. buna rağmen olmayınca doktoruma yaz boyunda ara vereceğimi söylemişti. 3 defa ovü testi yaptım bu ay tuttu çok şükür. Sabır en güzel ilaçmış onu çok iyi anladım

sabredebilmek önemli evet.. vakti gelince de Rabbim veriyor.. Sağlıkla kucağına al inşallah..

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşAllah. Benim bu ay üçüncü denemem olacak vazgeçip yapsamam mı diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…