Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bana da dua edin nolur
ben isteyen herkese hep dua ediyorum Sakın pes etme ben 6-7.denemesinde tutturanları gördüm. seninde vaktin nezamansa ozaman tutacak bak gör birde, bir gebenin günlüğü ebru hanımla takip ettim yumurtlamamı önce rabbim sayesinde sonra onun sayesinde oldu çok şükür

Allah razı olsun eşimin ileri hızlı hareketliliği düşük olduğu için umutsuzlanıyorum. Elbette ne zaman ol derse Rabbim Aklınıza geldikçe dua edin lütfen

Kızlar merhaba ben ilk defa ovulasyon testi ile hamilelik deneyecem. Nasıl kullanıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız
canım reglin bitince 2 yada 3 günü, öğlen 2 ile 4 arası, akşamda 8 ile 10 arası sıvı alımını 1 saat önce durdurmak şartıyla testlerini yapabiliyorsun. çift çizgi çıkarsa yani iki çizgide koyu olursa yumurtlaman olmuş demektir. ertesi günü o çizgi silikleşirse çatlama gerçekleşmiş demektir. oyüzden koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günki silik çizgiyi gördüğün gün hatta sonraki günü değerlendiriyorsun. yani koyu çizginin olduğu gün dahil 3 gün birliktelik yapıyorsun. 14-17 gün sonrada gebelik testi

Allah razı olsun eşimin ileri hızlı hareketliliği düşük olduğu için umutsuzlanıyorum. Elbette ne zaman ol derse Rabbim Aklınıza geldikçe dua edin lütfen
birşey diyimmi? bizde de aynı sorun vardı. keçiboynuzu özü içti eşim sabah akşam çok güzel etkisini gördük. bir tavsiye daha yumurtlama gördüğün gün dahil 3 gün üst üste birliktelik olsun ozaman tutuyor

Bana umut oldunuz resmen. Benim eşim de bir ay olacak sabah akşam içiyor. Hayırlısı olsun bakalım

Çok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun allah bebeginizi sağlıklı sihhatli kucaginiza almayı nasip etsin. Darısı basimiza

Selamlar,

bu ay ovulasyon testine ben de başlayacağım. Bu işin matematiğini bir deneyeceğim. tabi eşimi yerde bulabilirsem . sipariş verdim 30lu ovulasyon kitlerini. Aslında geçen aya kadar hiç umursamıyordum ama bu ay. aynı hamilelik belirtilerini gösterip adet olunca kafamda bir şeyler yer etti. Hayırlısı olsun hakkımızda. Perş ya da Cuma başlayacağım teste. Pazar gününden bu yana da ateş ölçerle test ediyorum.

Normalde 15 gün olmazdı klomen çatlatma iğnesi kullandım gebelik olmadı ama çok sancılı adetim oldu o arada klomen dolayı bir yumurta daha olgunlaşıp çatladı her halde adet bitimine denk geldi.degerlendirdim gebelik beklerken 15 gün sonra adet oldum.ramazandan dolayı doktora gitmedim ara verdim.bu ay inşallah hamile kalirizda doktora gitmeye gerek kalmaz.17 Mayıs'ta regli oldum 21 Mayıs'ta bitti adet döngüm ise sürpriz şukadar gün diyemiyorum .olur beraber takip edelim bu gün ovl. testi 14:30 da yaptım çok silikti

Ben 2 ay denedim sıkıldım sürekli içtim mi acaba su diye düşünmekten. Bu ay bıraktım gün aşırı ilişki deniyorum adet olana kadar devam. Ama gece yarısından sonra oluyor ilişki spermler yorulmuş oluyor ya olmazsa diye korkmaktan da kendimi alamıyorum

sabahları 1 tane de muz yedirmeye çalış canım. ayyy inşallahhhhh tutar sizinde siz kaç aydır deniyorsunuz?
Ben bi vajinismus belası atlattım. Üç aydır deniyoruz, yani atlattığımdan beri korunmuyoruz aslında. Benim korkum ileri hızlının düşük olmasından bir de 29 yaşındayım olsun istiyorum bir an önce tabii Allah büyük bakalım

Bizimde ileri hızı düşüktü %60 hareketsizlik vardı. doktor engel değil dedi ama o aylarda kalamamıştır. 2 defa aşılama oldum. olmadan önce keçi boynuza başladı. bi test yaptık %95 e yükselmişti ama yine aşılama tutmamıştı. sonra ara verdik işte o sıra yine içti tekrar test yapmadık ama tuttu çok şükür

Çok şükür canım darısı başıma olsun inşAllah

Merhabalar, ben Masal.. postu görünce dayanamadım..
bende bebiş isteyenlerdenim..
daha önce 2 defa ovi testiyle hamile kaldım ama maalesef biri düşük diğeri kürtajla sonuçlandı..daha sonra klomen+çatlatma iğnesi ile denedik olmadı...
Bu ay yumurtlama günlerini değerlendim bakalım artık bekliyorum..
Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım benimde bugün 8.gün bende başlıcam yapmaya hayırlısı bakalım bu ay

Sperm yorulması nasıl oluyor ilk defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…