- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.061
evet bende onu kullandım son ayda onun sayesinde hamile kaldım.Evet görmüştüm hatta ikinci denememde iki defa gördüm. innovita kullanıyorum
Yaa bana da dua edin nolurevet bende onu kullandım son ayda onun sayesinde hamile kaldım.
ben isteyen herkese hep dua ediyorumYaa bana da dua edin nolur
Allah razı olsun eşimin ileri hızlı hareketliliği düşük olduğu için umutsuzlanıyorum. Elbette ne zaman ol derse Rabbimben isteyen herkese hep dua ediyorumSakın pes etme ben 6-7.denemesinde tutturanları gördüm. seninde vaktin nezamansa ozaman tutacak bak gör birde, bir gebenin günlüğü ebru hanımla takip ettim yumurtlamamı önce rabbim sayesinde sonra onun sayesinde oldu çok şükür
canım reglin bitince 2 yada 3 günü, öğlen 2 ile 4 arası, akşamda 8 ile 10 arası sıvı alımını 1 saat önce durdurmak şartıyla testlerini yapabiliyorsun. çift çizgi çıkarsa yani iki çizgide koyu olursa yumurtlaman olmuş demektir. ertesi günü o çizgi silikleşirse çatlama gerçekleşmiş demektir. oyüzden koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günki silik çizgiyi gördüğün gün hatta sonraki günü değerlendiriyorsun. yani koyu çizginin olduğu gün dahil 3 gün birliktelik yapıyorsun. 14-17 gün sonrada gebelik testiKızlar merhaba ben ilk defa ovulasyon testi ile hamilelik deneyecem. Nasıl kullanıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız
birşey diyimmi? bizde de aynı sorun vardı. keçiboynuzu özü içti eşim sabah akşam çok güzel etkisini gördük. bir tavsiye daha yumurtlama gördüğün gün dahil 3 gün üst üste birliktelik olsun ozaman tutuyorAllah razı olsun eşimin ileri hızlı hareketliliği düşük olduğu için umutsuzlanıyorum. Elbette ne zaman ol derse RabbimAklınıza geldikçe dua edin lütfen
Bana umut oldunuz resmen. Benim eşim de bir ay olacak sabah akşam içiyor. Hayırlısı olsun bakalımbirşey diyimmi? bizde de aynı sorun vardı. keçiboynuzu özü içti eşim sabah akşam çok güzel etkisini gördük. bir tavsiye daha yumurtlama gördüğün gün dahil 3 gün üst üste birliktelik olsun ozaman tutuyor
Çok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun allah bebeginizi sağlıklı sihhatli kucaginiza almayı nasip etsin. Darısı basimizacanım reglin bitince 2 yada 3 günü, öğlen 2 ile 4 arası, akşamda 8 ile 10 arası sıvı alımını 1 saat önce durdurmak şartıyla testlerini yapabiliyorsun. çift çizgi çıkarsa yani iki çizgide koyu olursa yumurtlaman olmuş demektir. ertesi günü o çizgi silikleşirse çatlama gerçekleşmiş demektir. oyüzden koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günki silik çizgiyi gördüğün gün hatta sonraki günü değerlendiriyorsun. yani koyu çizginin olduğu gün dahil 3 gün birliktelik yapıyorsun. 14-17 gün sonrada gebelik testi
sabahları 1 tane de muz yedirmeye çalış canım. ayyy inşallahhhhh tutar sizindeBana umut oldunuz resmen. Benim eşim de bir ay olacak sabah akşam içiyor. Hayırlısı olsun bakalım
aminnnn tez zamanda inşallahhhhhÇok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun allah bebeginizi sağlıklı sihhatli kucaginiza almayı nasip etsin. Darısı basimiza
Ben bi vajinismus belası atlattım. Üç aydır deniyoruz, yani atlattığımdan beri korunmuyoruz aslında. Benim korkum ileri hızlının düşük olmasından bir de 29 yaşındayım olsun istiyorum bir an önce tabii Allah büyük bakalımsabahları 1 tane de muz yedirmeye çalış canım. ayyy inşallahhhhh tutar sizindesiz kaç aydır deniyorsunuz?
Bizimde ileri hızı düşüktü %60 hareketsizlik vardı. doktor engel değil dedi ama o aylarda kalamamıştır. 2 defa aşılama oldum. olmadan önce keçi boynuza başladı. bi test yaptık %95 e yükselmişti ama yine aşılama tutmamıştı. sonra ara verdik işte o sıra yine içti tekrar test yapmadık ama tuttu çok şükürBen bi vajinismus belası atlattım. Üç aydır deniyoruz, yani atlattığımdan beri korunmuyoruz aslında. Benim korkum ileri hızlının düşük olmasından bir de 29 yaşındayım olsun istiyorum bir an önce tabii Allah büyük bakalım
Çok şükür canım darısı başıma olsun inşAllahBizimde ileri hızı düşüktü %60 hareketsizlik vardı. doktor engel değil dedi ama o aylarda kalamamıştır. 2 defa aşılama oldum. olmadan önce keçi boynuza başladı. bi test yaptık %95 e yükselmişti ama yine aşılama tutmamıştı. sonra ara verdik işte o sıra yine içti tekrar test yapmadık ama tuttu çok şükür
Kozlar nasılsınız 8. Hunum adetten esımın gecelı calısmasından dolayı uc gunde bır falan degerlendırıcez ıns bugun bebegımın ölüm yıldonumuydu zor zamanlar ıns bu ay hamıle kalırız bende aranızdayım kımler benımle kacıcı gununuz ben gec yumurtladıgım ıcın daha teste baslamadım
Sperm yorulması nasıl oluyor ilk defa duyuyorumBen 2 ay denedim sıkıldım sürekli içtim mi acaba su diye düşünmekten. Bu ay bıraktım gün aşırı ilişki deniyorum adet olana kadar devam. Ama gece yarısından sonra oluyor ilişki spermler yorulmuş oluyor ya olmazsa diye korkmaktan da kendimi alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?