- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.081
Benım 9 du bugun cnm bır gun aramız nezaman baslıcaksın benım testler elıme pazartesı gelır 13. Gun olcakCanım benimde bugün 8.gün bende başlıcam yapmaya hayırlısı bakalım bu ay
Sanırım olmus cnm kesın olsun dıye yarın bınyest daha yap ama ılıskıyı bırakma adete az kalana kdrKızlar sizce yumurtlama olmuş mu? Diğer silik olan da ertesi günün testu
Sperm yorulması nasıl oluyor ilk defa duyuyorum
Olmuş canım maşAllahKızlar sizce yumurtlama olmuş mu? Diğer silik olan da ertesi günün testu
girmiyordum bayadir 4 gun gecikti 4. gun adet oldum ama inanin hic anlamiyorum bana noluyor normalde 6 gun surer bu defa 3 gun surdu 4 5 gun damlalardi sadece ama yerlesme kanamasi gibi bi seyde degildi normal adet gibi pihti hic yoktu hormonlarla ilgili bi sey mi acaba aklima takilmaya basladi bu ayda bayramdan dolayi deneyemicez buyuk ihtimalle obur aya kaldi benim umutlar insallah sizden guzel haber aliriz en kisa zamandaCanım merak ettim test yaptın mı ne durumdasın
eveet canım olmuş. benimde aynı şekilde olmuştu. iki günüde değerlendirseydinKızlar sizce yumurtlama olmuş mu? Diğer silik olan da ertesi günün testu
benim 14.günde çok silik çıktı ama hassas testlerle yapmak lazım erken gebelik testi gibi. kanda da aynı gün 68 çıktı canımKızlar yumurta çatladıktan kaç gün sonra idrarda gebelik görülebilir??
Senin erken gebelik testinde mi 14. Günde çıktı canımbenim 14.günde çok silik çıktı ama hassas testlerle yapmak lazım erken gebelik testi gibi. kanda da aynı gün 68 çıktı canım
11 12 gunde cok sılık cıkar cnmKızlar yumurta çatladıktan kaç gün sonra idrarda gebelik görülebilir??
Evet canım silikti hatta normalde yumurtlamadan 17.gün sonra yapın kesin sonuç diyorlardı ben dayanamayım 14.gün yaptımSenin erken gebelik testinde mi 14. Günde çıktı canım
Canım bu p.tesi günü yaptığım test silik olan da salı günü yaptığım test.. biz maalesef Çarşamba günü değerlendirdik eşim ameliyat olmuştu anca o zamana toparlandıeveet canım olmuş. benimde aynı şekilde olmuştu. iki günüde değerlendirseydin
Ben hamileyimNapiyosunuz kızlar ne durumdasınız ben bayadır giremiyorum bulanti tiksinti başımı kaldıramıyorum sizler ne durumdasiniz varmi güzel haberleriniz
Tamam canım teşekkür ederim. Ben yumurtlamanın 11.günü yaptım da erken oldu demek ki..Evet canım silikti hatta normalde yumurtlamadan 17.gün sonra yapın kesin sonuç diyorlardı ben dayanamayım 14.gün yaptım
Ben bugün başladım canım stok yapmıştım elimde baya varBenım 9 du bugun cnm bır gun aramız nezaman baslıcaksın benım testler elıme pazartesı gelır 13. Gun olcak
Bnım testlerde bugun geld yaptım cok sılıkı 10 du bugun senın nasıl cıktı 12 13 te yapcam 15 te hergın yapmaya baslıcam cnmBen bugün başladım canım stok yapmıştım elimde baya var
Maşaallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahBen hamileyim
AAaa hamilemisin cok sevindim haber bekliyodum senden ask olsunBen hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?